Închide meniul

Nicolo Napoli, optimist înaintea „finalei” pentru play-off Sepsi – FC U Craiova: „Mergem să învingem!”

Cosmin Cioboată Publicat: 15 martie 2023, 18:18

Reclamă
Nicolo Napoli, optimist înaintea „finalei pentru play-off Sepsi – FC U Craiova: „Mergem să învingem!

Nicolo Napoli a vorbit înainte de Sepsi - FC U Craiova

Nicolo Napoli a vorbit înainte de Sepsi - FC U Craiova / Facebook FC U Craiova 1948

Nicolo Napoli s-a arătat optimist înaintea „finalei” pentru play-off Sepsi – FC U Craiova 1948. Antrenorul italian a anunțat că echipa sa merge la Sfântu Gheorghe cu gândul la victorie. Oltenii își asigură ultimul loc care duce în play-off-ul din Liga 1 și cu o remiză. Partida de joi seară se va relua din minutul 1, după ce în luna ianuarie a fost oprită din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor lui FC U Craiova 1948.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre Sepsi și FC U Craiova se joacă joi, de la ora 21:00, și poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Nicolo Napoli, optimist înaintea „finalei” pentru play-off Sepsi – FC U Craiova: „Mergem să învingem!

Nicolo Napoli își dorește ca elevii săi să facă un meci mare și să obțină cele 3 puncte.

Tehnicianul trupei din Bănie nu se așteaptă la o atmosferă ostilă din partea fanilor lui Sepsi.

Suporterii lui FC U Craiova 1948 sunt în continuare interziși la meciurile din deplasare, după scandalul xenofob din luna ianuarie.

Reclamă
Reclamă 4

„Este un meci important, o finală, și sperăm să ne întoarcem cu toate cele 3 puncte de la Sepsi. Noi mergem mereu să învingem, dar acum este și ultimul meci și ne dorim să reușim acest lucru. Este un avantaj faptul că terenul este unul bun, dar cei de la Sepsi joacă acasă.

(N.r. – Dacă se așteaptă la ostilitate din partea fanilor adverși) Eu cred că nu. Avem nevoie de un meci bun și mergem acolo să ne calificăm în play-off. Acum ne gândim la meciul cu Sepsi, vedem după ce va fi”, a spus Nicolo Napoli, înaintea „finalei” de la Sfântu Gheorghe.

Oltenii lui Mititelu au 40 de puncte, cu unul mai mult decât Sepsi. Un singur punct a adunat echipa din Sfântu Gheorghe în ultimele trei etape ale sezonului regulat.

Reclamă

Adrian Mititelu este nerăbdător să meargă la Sfântu Gheorghe

Adrian Mititelu este nerăbdător să meargă la Sfântu Gheorghe, pentru a vedea din tribună rejucarea meciului Sepsi – FC U Craiova 1948. Dacă oltenii nu pierd, obţin calificarea în play-off-ul Ligii 1.

Patronul alb-albaştrilor anunţă că echipa sa nu va încerca să se apere pe două linii, ci va juca la victorie. Mititelu a transmis un mesaj de susţinere pentru jucătorii antrenaţi de Nicolo Napoli, care puteau să îşi asigure locul 6 dacă nu se încurcau cu Hermannstadt, în ultima etapă a sezonului regulat.

Dacă mergem ca o echipă de aia care să se bage cu fundul în poartă… ‘Ce? A venit Craiova să se apere şi să se bage cu fundul să facă şi ei un egal?’. Nu, domnule, mergem să jucăm fotbal.

Nu se poate merge la egal. Sepsi e o echipă foarte bună, îți dă un gol și, dacă joci la egal, după aia alergi tu să le dai gol. Poate să iasă un dezastru. Putem să mergem ori noi, ori ei.

Mai bine faci un meci frumos și important e să nu luăm mai multe decât marcăm. Eu sunt convins că vom marca la Sepsi. Au un teren foarte bun, sper că n-o să-l ude. Și ei au jucători de calitate. Sunt o echipă foarte bună și ne temem de ei, dar mergem și cu curaj acolo. Important e să nu luăm goluri mai multe decât dăm.

Nu ne temem de ei, dar mergem cu demnitate şi curaj acolo. Să dăm goluri, să marcăm, să jucăm cu demnitate şi bărbăţie„, a declarat Adrian Mititelu pentru FCU TV.

Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:30 2 iul.

FotoPortugalia – Slovenia 3-0 (d.l.d). Cristiano Ronaldo a izbucnit în plâns după un penalty ratat. Diogo Costa, eroul portughezilor

23:54

Giorgio Chiellini, ironie supremă pentru Franţa după ce a ajuns în sferturi cu două autogoluri şi un gol din penalty

23:47

VIDEO„Prostule!” Kevin De Bruyne a jignit un jurnalist, după eliminarea Belgiei de la EURO 2024. Întrebarea care l-a enervat crunt

23:16

Edi Iordănescu a recunoscut că s-au exersat şi loviturile de departajare înainte de România – Olanda: „Orice este posibil!”

23:15

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

23:10

Cristiano Ronaldo a cedat nervos după un gest făcut de Daniele Orsato, în Portugalia – Slovenia! Arbitrul l-a scos din minţi

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și