Închide meniul

Nicuşor Bancu avertizează după înfrângerea cu FCSB: „Am trăit o umilinţă. Play-off-ul este în pericol”. Reproş pentru arbitru

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 ianuarie 2024, 23:11

Nicuşor Bancu avertizează după înfrângerea cu FCSB: „Am trăit o umilinţă. Play-off-ul este în pericol. Reproş pentru arbitru

Nicuşor Bancu avertizează după înfrângerea cu FCSB

Nicuşor Bancu, în timpul unui meci / Hepta

Nicuşor Bancu avertizează după înfrângerea cu FCSB. Căpitanul celor de la Universitatea Craiova şi-a cerut scuze după înfrângerea de pe teren propriu cu formaţia roş-albastră. FCSB s-a impus pe Ion Oblemenco cu 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bancu a tras un semnal uriaş de alarmă după această înfrângere şi avertizează că play-off-ul este în pericol, după acest eşec usturător.

Nicuşor Bancu avertizează după înfrângerea cu FCSB

Nicuşor Bancu a vorbit şi despre arbitrajul din timpul meciului cu FCSB şi crede că echipa sa a fost dezavantajată la unele faze controversate:

„Am greșit din nou și ne-a costat acest lucru. Am trăit o umilință. Îmi pare foarte rău. Trebuie să îndreptăm lucrurile pentru că play-off-ul este în pericol. Cu siguranță suntem în criză, nu reușim să câștigăm deloc. Chiar dacă avem și momente în care jucăm destul de bine, nu reușim să marcăm.

Nu știu ce să zic despre arbitraj, poate dacă nu se dădea penalty rezultatul era altul. Când am avut la Mitriță, nouă nu ni s-a dat. La fiecare fază mai controversată, la noi nu se verifică niciodată.

Reclamă

Suntem foarte supărați, am pregătit ceva, dar nu ne-a ieșit nimic. Au fost mai buni. Avem nevoie de mai multă atitudine, trebuie să strângem rândurile pentru că nu este bine. Îmi pare foarte rău, ne cerem scuze suporterilor, celor din conducere. Noi suntem de vină, jucătorii. Din păcate, nu pot decât să le promit că vom face tot ce depinde de noi pentru a ne califica în play-off„, a spus Nicuşor Bancu, la digisport.ro, după Universitatea Craiova – FCSB 0-3.

Mihai Rotaru, discurs furios la adresa arbitrajului

Mihai Rotaru a avut un discurs furios la adresa arbitrajului, după ce FCSB a deschis scorul după un penalty acordat cu ajutorul VAR. Finanţatorul celor de la Universitatea Craiova a făcut referiri şi la viitorul lui Ivaylo Petev.

Mihai Rotaru spune că FCSB nu trebuia să primească penalty în derby-ul cu Universitatea Craiova şi a acuzat că Marcel Bîrsan a judecat diferit anumite faze.

Reclamă 4 / 0/3

„Putem să ne ascundem în spatele cifrelor. Ne aşteptam mult mai mult de la acest început de campionat. Suntem frustraţi pentru că eu consider că nu au fost mai buni decât noi. A fost un penalty din mai multe contre. Am avut un galben la Badelj, care s-a dat corect în minutul 1. Am fost mai multe faulturi din partea celor de la FCSB. Am văzut că domnul Bîrsan îi plângea de milă lui Coman pe teren. Ne-am dorit să îi urcăm pe garduri în acest meci. Sunt de acord cu Petev. Puteam să înscriem 2-3 goluri la ocaziile lui Mitriţă, la Markovic.

Sper să îi prindem în playoff şi să îi batem de două ori. Sunt 5 puncte faţă de Rapid şi de CFR Cluj. Asta mă interesează. Nu ne-am bătut la campionat, vrem să terminăm pe podium şi să câştigăm Cupa României. Acesta a fost planul. Trebuie să avem răbdare cu Ivaylo. La acel fault al lui Radunovic la Câmpanu a fost aceeaşi. ‘Dă-i galben, Bîrsane’!’„, a spus Mihai Rotaru la digisport.ro.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale Vezi toate știrile
Citește și