Închide meniul

Mihai Rotaru, discurs furios la adresa arbitrajului: „Domnul Bîrsan îi plângea de milă lui Coman pe teren!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 ianuarie 2024, 22:55

Mihai Rotaru, discurs furios la adresa arbitrajului: „Domnul Bîrsan îi plângea de milă lui Coman pe teren!

Mihai Rotaru  a avut discurs furios la adresa arbitrajului

Mihai Rotaru, la conferinţa de presă în care l-a prezentat pe Petev

Mihai Rotaru  a avut discurs furios la adresa arbitrajului, după ce FCSB a deschis scorul după un penalty acordat cu ajutorul VAR. Finanţatorul celor de la Universitatea Craiova a făcut referiri şi la viitorul lui Ivaylo Petev.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru spune că FCSB nu trebuia să primească penalty în derby-ul cu Universitatea Craiova şi a acuzat că Marcel Bîrsan a judecat diferit anumite faze.

Mihai Rotaru, discurs furios la adresa arbitrajului

„Putem să ne ascundem în spatele cifrelor. Ne aşteptam mult mai mult de la acest început de campionat. Suntem frustraţi pentru că eu consider că nu au fost mai buni decât noi. A fost un penalty din mai multe contre. Am avut un galben la Badelj, care s-a dat corect în minutul 1. Am fost mai multe faulturi din partea celor de la FCSB. Am văzut că domnul Bîrsan îi plângea de milă lui Coman pe teren. Ne-am dorit să îi urcăm pe garduri în acest meci. Sunt de acord cu Petev. Puteam să înscriem 2-3 goluri la ocaziile lui Mitriţă, la Markovic.

Sper să îi prindem în playoff şi să îi batem de două ori. Sunt 5 puncte faţă de Rapid şi de CFR Cluj. Asta mă interesează. Nu ne-am bătut la campionat, vrem să terminăm pe podium şi să câştigăm Cupa României. Acesta a fost planul. Trebuie să avem răbdare cu Ivaylo. La acel fault al lui Radunovic la Câmpanu a fost aceeaşi. ‘Dă-i galben, Bîrsane’!’„, a spus Mihai Rotaru la digisport.ro.

Ivaylo Petev a acuzat arbitrajul după umilinţa cu FCSB

Ivaylo Petev a acuzat arbitrajul după umilinţa cu FCSB, scor 0-3, şi a făcut un anunţ ferm despre viitorul său. Petev a spus că este dispus să plece, dacă simte că problema la echipă este el.

Reclamă

Universitatea Craiova a ajuns la 5 meciuri consecutive fără victorie şi riscă să rateze playoff-ul. Petev nu se teme că ar putea fi demis, dar a precizat că este dispus să renunţe la postul de antrenor.

Eu sunt mulţumit de dorinţa şi străduinţa jucătorilor nosştri. Arbitrul le-a făcut cadou un gol şi noi le-am făcut două. În prima repriză am avut 2-3 situaţii în care puteam să marcăm. Am primit gol în prima şi a doua repriză în cel mai rău moment al meciului. Nu am mai reuşit să marcăm. Având în vedere ce s-a văzut în teren, cred că rezultatul e prea dur. Nu a fost rău, am avut stabilitate.

Cel mai rău a fost că în minutul 50 am primit gol şi a fost greu să mai revenim. Ceea ce s-a întâmplat în toate aceste meciuri a fost o problemă în apărare. Nu, nu mi-e teamă pentru postul meu. Dacă problema e la mine, mâine plec. Fiecare meci e important. Nu e prima dată, bineînţeles că şi arbitrajul a avut un rol”, a spus Ivaylo Petev la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 2-1! Alexandru Băluţă a dat lovitura! Roş-albaştrii, la doar câteva minute de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare Vezi toate știrile
Citește și