Închide meniul

Noi critici pentru Damjan Djokovic, jucătorul transferat de Rapid de la FCSB: „Îi dau nota 5 cu indulgenţă”

Bogdan Stănescu Publicat: 28 ianuarie 2024, 17:15

Reclamă
Noi critici pentru Damjan Djokovic, jucătorul transferat de Rapid de la FCSB: „Îi dau nota 5 cu indulgenţă

Noi critici pentru Damjan Djokovic, jucătorul transferat de Rapid de la FCSB

Damjan Djokovic, la finalul meciului Rapid - FCU Craiova / Profimedia Images

Noi critici pentru Damjan Djokovic, jucătorul transferat de Rapid de la FCSB. Mijlocaşul giuleştenilor a evoluat în al doilea său meci oficial pentru Rapid şi nu a rupt nici acum gura târgului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Herea, fost jucător al Rapidului, a subliniat că se aşteaptă mai mult de la Damjan Djokovic. Croatul are 4 titluri de campion al României cu CFR Cluj.

Noi critici pentru Damjan Djokovic, jucătorul transferat de Rapid de la FCSB

Rapidiştii au pierdut mijlocul terenului. Nu au fost primii la minge. De la Djokovic se aşteaptă multe. Lui Djokovic îi dau nota 5 cu indulgenţă aşa, să zic. Să nu fiu rău. O notă de 5 pentru că Rapidul a câştigat.

Hassani? La fel, tot 5. În afară de şutul din prima repriză a contribuit la primul gol. Eu nu văd sa aibă calităţi de un jucător de bandă. Nu e peste Funsho! Hassani nu cred că ar putea să îl scoată pe Funsho din primul 11.

Burmaz are o calitate foarte importantă, ajunge în punctul de a finaliza cu lejeritate. Şi meciul trecut la fel. Mi se pare un jucător bun. La următorul meci, Cristiano Bergodi cred că e nevoit să inceapă cu el”, a declarat Ovidiu Herea pentru orangesport.ro.

Reclamă

„Viteza întâi şi a doua” Damjan Djokovic, criticat după primul meci în tricoul Rapidului! Transferurile lui Bergodi, făcute praf

Damjan Djokovic a fost criticat după primul meci oficial în tricoul Rapidului. Dumitru Dragomir, fost preşedinte LPF, a spus că nu l-ar fi transferat pe croat dacă era în staff-ul giuleştenilor.

Dragomir consideră că toţi jucătorii luaţi de Rapid în acest mercato sunt lenţi şi e sceptic în privinţa rezultatelor pe care le vor avea giuleştenii.

Nu ştiu cine face transferurile la Rapid, dar spuneţi-i să mai ia şi jucători de viteză. Dacă ai numai jucători de viteza întâi şi a doua, nu prea ai rezultate.

Reclamă 4 / 0/3

Ai văzut ce a făcut Craiova din ei, nu că a fost vreo invenţie tactică. Au avut mare noroc pe prostia celor de la Craiova. Djokovic nu mă dă pe spate şi nu l-aş fi luat dacă eram la Rapid”, a declarat Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Djokovic a fost integralist în meciul Rapid – FCU Craiova 4-3. Oltenii au condus cu 3-1, dar giuleştenii au reuşit in-extremis victoria, ultimul gol al meciului fiind marcat de Borisav Burmaz în minutul 90+4.

Ilie Dumitrescu, verdict după debutul lui Damjan Djokovic la Rapid: „Nu e bine”

Ilie Dumitrescu a venit cu un verdict după debutul lui Damjan Djokovic la Rapid. Fostul internațional a analizat prestația mijlocașului care a ajuns în Giulești în această iarnă, de la FCSB.

Primul meci oficial al mijlocașului croat, în tricoul noii echipe, a fost cu FCU Craiova. Partida s-a jucat la București și s-a încheiat cu victoria celor de la Rapid, scor 4-3. Partida a putut fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Fostul mare atacant al echipei naționale a spus că Djokovic nu a avut un debut execelent la echipa lui Cristiano Bergodi. În opinia lui Ilie Dumitrescu, mijlocașul transferat de la FCSB nu a jucat bine pe faza defensivă și nu s-a apărat bine la golurile marcate de olteni.

”A jucat extrem de aproape de fundașii centrali. N-a acoperit foarte bine pe faza defensivă, pentru că au fost goluri luate din zona aceea, fără să existe pressing de întâmpinare. A fost puțin reținut, a jucat simplu. Nu s-a ridicat la un nivel de joc extraordinar”, a spus Ilie Dumitrescu, la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și