Închide meniul

„Viteza întâi şi a doua” Damjan Djokovic, criticat după primul meci în tricoul Rapidului! Transferurile lui Bergodi, făcute praf

Bogdan Stănescu Publicat: 25 ianuarie 2024, 13:20

Reclamă
„Viteza întâi şi a doua Damjan Djokovic, criticat după primul meci în tricoul Rapidului! Transferurile lui Bergodi, făcute praf

Damjan Djokovic le-a răspuns contestatarilor cu primul gol în tricoul Rapidului

Damjan Djokovic, după un meci/ Profimedia Images

Damjan Djokovic a fost criticat după primul meci oficial în tricoul Rapidului. Dumitru Dragomir, fost preşedinte LPF, a spus că nu l-ar fi transferat pe croat dacă era în staff-ul giuleştenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragomir consideră că toţi jucătorii luaţi de Rapid în acest mercato sunt lenţi şi e sceptic în privinţa rezultatelor pe care le vor avea giuleştenii.

Damjan Djokovic, criticat după primul meci oficial în tricoul Rapidului!

Nu ştiu cine face transferurile la Rapid, dar spuneţi-i să mai ia şi jucători de viteză. Dacă ai numai jucători de viteza întâi şi a doua, nu prea ai rezultate.

Ai văzut ce a făcut Craiova din ei, nu că a fost vreo invenţie tactică. Au avut mare noroc pe prostia celor de la Craiova. Djokovic nu mă dă pe spate şi nu l-aş fi luat dacă eram la Rapid”, a declarat Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Djokovic a fost integralist în meciul Rapid – FCU Craiova 4-3. Oltenii au condus cu 3-1, dar giuleştenii au reuşit in-extremis victoria, ultimul gol al meciului fiind marcat de Borisav Burmaz în minutul 90+4.

Reclamă

Ilie Dumitrescu, verdict după debutul lui Damjan Djokovic la Rapid: „Nu e bine”

Ilie Dumitrescu a venit cu un verdict după debutul lui Damjan Djokovic la Rapid. Fostul internațional a analizat prestația mijlocașului care a ajuns în Giulești în această iarnă, de la FCSB.

Primul meci oficial al mijlocașului croat, în tricoul noii echipe, a fost cu FCU Craiova. Partida s-a jucat la București și s-a încheiat cu victoria celor de la Rapid, scor 4-3. Partida a putut fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Fostul mare atacant al echipei naționale a spus că Djokovic nu a avut un debut execelent la echipa lui Cristiano Bergodi. În opinia lui Ilie Dumitrescu, mijlocașul transferat de la FCSB nu a jucat bine pe faza defensivă și nu s-a apărat bine la golurile marcate de olteni.

Reclamă 4 / 0/3

”A jucat extrem de aproape de fundașii centrali. N-a acoperit foarte bine pe faza defensivă, pentru că au fost goluri luate din zona aceea, fără să existe pressing de întâmpinare. A fost puțin reținut, a jucat simplu. Nu s-a ridicat la un nivel de joc extraordinar”, a spus Ilie Dumitrescu, la digisport.ro.

Damjan Djokovic a ajuns la Rapid după ce a fost trecut pe „lista neagră” de patronul celor de la FCSB, Gigi Becali. Mijlocașul este, în momentul de față, cotat la suma de 300.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt și a semnat un contract valabil până în vara anului 2025 cu echipa din Giulești.

Damjan Djokovic ştie care este „reţeta” pentru a-i fi uitat trecutul „roş-albastru”

După ce a fost prezentat oficial de Rapid, Damjan Djokovic a anunţat că ştie care este „reţeta” pentru a-i fi uitat trecutul „roş-albastru”. Mijlocaşul croat, transferat de la marea rivală, nu îşi face griji că va avea probleme în Giuleşti.

„Sper că va fi frumos. (Reporter: Cum vei fi acceptat de fani?) Greu, nu cred că poate fi greu ceva la fotbal, mai mult frumos. E frumos când joci acasă cu spectatori aşa fanatici. Ce să zic de acceptat… nu ştiu de ce să nu fiu acceptat?!

Până acum mesajele fanilor au fost pozitive. Da! Eu încerc să ajut pe toată lumea. Răzbunare, nu! Eu cred că îmi fac treaba mea şi sunt destul de ambiţios. Nu cred că trebuie să arăt ceva în plus faţă de cineva.

Cred că fiecare jucător care vine aici o să fie respectat dacă, să spun aşa, transpiră tricoul. În rest, e vorba de multă muncă pe teren. Şi bineînţeles, dacă vin şi rezultatele, ăsta e obiectivul nostru.

Cred că am şi nevoie de presiunea asta şi chiar mă bucur că am venit la un club care vrea să câştige”, a spus Damjan Djokovic.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
Vezi toate știrile
Citește și