Închide meniul

Noi detalii despre Kevin Boli, jucătorul dorit de FCSB și Farul! Anunțul lui Valeriu Iftime: „Nu mai este în vederile noastre!”

Viviana Moraru Publicat: 7 ianuarie 2023, 12:01

Noi detalii despre Kevin Boli, jucătorul dorit de FCSB și Farul! Anunțul lui Valeriu Iftime: Nu mai este în vederile noastre!”

Noi detalii despre Kevin Boli, jucătorul dorit de FCSB și Farul

Kevin Boli/ Hepta

  • Noi detalii despre Kevin Boli
  • Ce a declarat Valeriu Iftime

Valeriu Iftime a oferit noi detalii despre situația lui Kevin Boli, jucătorul dorit de FCSB și Farul. Patronul de la Botoșani a declarat că fundașul nu mai face parte din planurile sale, și este liber să plece.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kevin Boli a fost transferat de Botoșani la începutul sezonului. Evoluțiile sale au atras atenția cluburilor mari din Liga 1, precum FCSB și Farul, care vor să se întărească pentru a doua parte a sezonului.

Noi detalii despre Kevin Boli, jucătorul dorit de FCSB și Farul

Valeriu Iftime a declarat că Kevin Boli nu a fost prezent la reunirea lotului celor de la Botoșani, fundașul fiind ca și plecat de la Botoșani. FCSB sau Farul ar urma să fie următoarea destinație a stopper-ului.

Reclamă

„Kevin Boli va pleca. Am discutat cu el, nu-și va prelungi contractul scadent în vară, astfel că este liber să se ducă unde dorește el. Nu știu dacă se duce la FCSB sau Farul Constanța. Nu mai este în vederile noastre pentru acest retur, nu a mers nici în cantonament cu echipa. Nu vom lua niciun ban pe el”, a declarat Valeriu Iftime, pentru playsport.ro.

Kevin Boli a fost pe lista celor de la FCSB și la începutul sezonului. Transferul a picat, deoarece Gigi Becali și fundașul central nu s-au înțeles la partea financiară, iar în cele din urmă, patronul roș-albaștrilor a adus alți stopperi. Rachid Bouhenna, Joonas Tamm și Joyskim Dawa au fost transferați de latifundiarul din Pipera la începutul sezonului.

Reclamă

„I-am dat 25.000 sau 50.000 pe Boli. 400.000 să aştepte. Foarte bine, omul nu face rău că cere. Dacă omul e deştept şi prost. Când a fost gratis m-am consultat cu colaboratorii. Am zis să îl luăm gratis. Cică ne facem de râs, că nu mai poate!”, declara Gigi Becali despre Kevin Boli în momentul transferului său, pentru sport.ro.

Flavius Stoican a oferit detalii despre transferul lui Kevin Boli la FCSB

Flavius Stoican a oferit detalii despre transferul lui Kevin Boli la FCSB. Antrenorul celor de la FC Botoșani nu se va putea baza pe serviciile fundașului în cantonamentul de iarnă.

Flavius Stoican nu este încă sigur dacă mutarea se va realiza. Cu toate acestea, este de părere că Boli și-ar dori să facă pasul la o echipă de top.

Reclamă 4 / 0/3

Toți cei care au plecat sau urmează să plece au avut șansa lor. Sigur, în altă parte pot avea evoluții mai bune. Avem încredere totală în toți cei care au rămas și sper să aibă reușite.

(n.r. dacă Boli va merge la FCSB) Încă nu știu 100% dacă se parafează acest transfer. Kevin Boli este un jucător foarte bun, care își dorește să joace la o echipă mai bună, atâta timp cât este mulțumit și din punct de vedere financiar”, a declarat Flavius Stoican.

Kevin Boli a evoluat ultima oară în Turcia, la Samsunspor, înainte să semneze cu FC Botoșani. În Liga 1, fundașul ivorian a mai jucat la Viitorul și CFR Cluj, alături de care a cucerit, în total, 5 titluri de campion.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat