Închide meniul

Noul stadion Rapid îşi schimbă numele! 3 milioane de euro intră în conturile clubului

Antena Sport Publicat: 25 octombrie 2022, 10:41 / Actualizat: 25 octombrie 2022, 13:43

Reclamă
Noul stadion Rapid îşi schimbă numele! 3 milioane de euro intră în conturile clubului

Noul stadion Rapid îşi schimbă numele

Noul stadion Rapid îşi schimbă numele / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Noul stadion Rapid îşi schimbă numele, iar în conturile clubului lui Dan Şucu şi Victor Angelescu vor intra trei milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stadionul celor de la Rapid va avea un nou nume începând cu luna viitoare. Giuleştenii urmează modelul cluburilor mari din afară, precum Arsenal (Emirates Stadium) sau Manchester City (Etihad Stadium) şi va purta numele unui sponsor privat.

Noul stadion Rapid îşi schimbă numele

Astfel, arena giuleştenilor, în prezent „Rapid – Giuleşti”, va fi „Superbet Arena – Giulești”, potrivit gsp.ro. Firma a câştigat licitaţia şi va oferi 600.000 în următorii 5 ani. Astfel, clubul lui Dan Şucu şi Victor Angelescu va încasa 3 milioane de euro.

Sursa citată scrie că noul sponsor nu va schimba doar numele, ci va urma să schimbe locația atât la interior, cât și la exterior.

14,047 de locuri este capacitatea stadionului lui Rapid, care a costat aproximativ 40 de milioane de euro.

Reclamă

Ce primă le-a oferit Dan Șucu jucătorilor de la Rapid, după remiza cu Farul

S-a aflat ce primă le-a dat Dan Șucu jucătorilor de la Rapid, după remiza cu Farul, scor 1-1, din etapa a 15-a a Ligii 1. Echipele pregătite de Adrian Mutu și Gică Hagi au fost protagonistele unui meci extrem de spectaculos în Giulești.

Chiar dacă Rapid n-a obținut cele 3 puncte, Șucu a hotărât să-i răsplătească pe jucători pentru efortul depus. Rapid a forțat golul victoriei până în ultima secundă, dar Farul a rezistat eroic. Trupa lui Gică Hagi este în continuare lider în Liga 1, cu un avans de 5 puncte față de giuleșteni, aflați pe poziția a doua.

Dan Șucu i-a premiat pe jucătorii lui Adrian Mutu pentru prestația solidă reușită împotriva Farului. Potrivit playsport.ro, co-finanțatorul Rapidului a decis să le ofere un bonus de 20.000 de euro, sumă pe care fotbaliștii o vor împărți între ei.

Reclamă 4 / 0/3

Anunțul a fost făcut de Daniel Niculae, după egalul de vineri seară. Președintele Rapidului a mers la vestiare imediat după meci și le-a comunicat vestea jucătorilor, mai scrie sursa citată.

Adrian Mutu: „Rapid a fost singura echipă de pe teren!”

Adrian Mutu a fost categoric după Rapid – Farul 1-1. Adrian Mutu a fost nemulţumit de rezultatul din meciul cu Farul, scor 1-1. Antrenorul Rapidului a lansat şi unele acuzaţii la adresa arbitrajului.

„Sunt nemulțumit de rezultat, dar mulțumit de joc. Am făcut un joc solid, am dominat în totalitate acest meci. Trebuie să lucrăm mai mult. Sincer, le-am spus să continue să joace ca în prima repriză. Au dat un gol pe o pasă în adâncime foarte frumoasă.

Cred că am dominat meciul de la cap la coadă. Am abordat o tactică agresivă, ne-am dus peste ei, le-am luat posesia. Diferența s-a făcut în fața porții. Cred că dacă eram puțin mai concentrați puteam să câștigăm. Alibec nu l-a umilit pe Grigore, trebuie să vă uitați la un meci întreg.

Îmi place să mă uit la băieții mei și la echipa mea. Asta nu înseamnă că apărarea mea nu și-a făcut datoria. Până la urmă, în ansamblu, a fost o singură echipă pe teren. O luăm meci cu meci. Am terminat turul, speram să-l terminăm cu o victorie. Îi felicit pe băieți pentru atutidine. Am arătat tuturor că Rapid e o forță„, a spus Adrian Mutu după Rapid – Farul 1-1, la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și