Închide meniul

„Nu contează adversarul!” Adrian Șut nu se mai teme de nimeni în lupta pentru titlu! Verdict după FCSB – Universitatea Craiova

Alex Ioniță Publicat: 7 aprilie 2024, 23:26

Reclamă
„Nu contează adversarul! Adrian Șut nu se mai teme de nimeni în lupta pentru titlu! Verdict după FCSB – Universitatea Craiova

Adrian Şut, la un pas de transferul vieţii! Porto şi Atlethic Bilbao şi-au trimis oamenii la derby-ul cu Rapid

Adrian Sut / Profimedia

Adrian Șut nu se mai teme de nimeni în lupta pentru titlu! Jucătorul roș-albaștrilor a vorbit despre situația din Liga 1, după o nouă victorie a echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a impus cu scorul de 2-0 în fața rivalilor de la Universitatea Craiova. Derby-ul de pe Arena Națională a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Adrian Șut nu se mai teme de nimeni în lupta pentru titlu

Mijlocașul din echipa lui Gigi Becali a dezvăluit că jucătorii de la FCSB vor să câștige fiecare meci rămas din playoff, pentru a câștiga titlul.

Acesta a vorbit și despre duelul cu CFR Cluj, din etapa viitoare și a spus că nu se teme de echipa din Gruia, chiar dacă partida va fi una dificilă.

„Am ştiut să stăm în teren, să jucăm pentru victorie, ne-a ieşit totul bine. Ne bucurăm că ne-am făcut mândri fanii. Urmează un meci dificil, CFR e o echipă puternică, dar noi mergem la victorie, aşa facem la fiecare meci, chiar nu contează adversarul.

Reclamă

Mai este mult de jucat, încă nu s-a jucat titlul, am mai făcut un pas, dar nu trebuie să ne relaxăm, pentru că nu suntem campioni şi matematic. Sperăm să obţinem victorii pe linie, ne dorim să câştigăm fiecare meci, suntem o echipă foarte mare, am dominat fiecare adversar în acest campionat” , a spus Adrian Șut, la orangesport.ro.

Gigi Becali pregăteşte transferurile lui Denis Alibec şi Louis Munteanu la FCSB

Gigi Becali pregăteşte transferurile lui Denis Alibec şi Louis Munteanu la FCSB. Echipa lui Charalambous a câştigat cu 2-0 derby-ul cu Universitatea Craiova şi s-a distanţat la 10 puncte în fruntea clasamentului, cu 7 etape înainte de final. Florinel Coman a marcat un gol din lovitură liberă şi a provocat şi un autogol.

Gigi Becali a avut o primă reacţie după ce FCSB s-a distanţat la 10 puncte în fruntea clasamentului. Patronul de la FCSB a anunţat 5 transferuri. Denis Alibec şi Louis Munteanu sunt principalele ţinte făcute de Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

„Munteanu e un jucător care mă interesează! Louis ne interesează, am și luat legătura, chiar am luat, de mult! Am ținut secret. Eu chiar am luat legătura, în mod sigur!

Și cu Alibec am vorbit, a vorbit și Coman la echipa națională. Din România mai sunt vreo 2 jucători, dar nu zic de ei. Nu mai vreau să mă mândresc. Eu am spus şi înainte de Rapid şi m-am bazat pe valoarea echipei. Este jucător exponenţial Lixandru.

Eu aveam nevoie de un duş rece cu Rapid ca să termin cu trufia. Eu m-am bazat pe valoarea echipei. Nu numai control, am avut şi ocazii. Vreau un atacant pe care o să îl cumpărăm, mai vreau unul în dreapta. Tavi e bunicel, dar nu e ceea ce vreau eu pentru Europa. Vor veni 3-4 jucători. Am vorbit cu MM. Trebuie să luăm 5 jucători.

Pe mine asta mă interesează, Liga Campionilor. Pe mine asta mă interesează, Liga Campionilor. Și ca să atac Liga Campionilor trebuie să iau un atacant de careu, unul pe dreapta, încă un mijlocaș gen Bourceanu și trebuie să mai luăm și un fundaș stânga, și un fundaș dreapta”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și