Închide meniul

„Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 martie 2024, 18:38

„Nu e o pierdere! Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB

Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB

Risto Radunovic, la finalul unui meci, la FCSB/ Profimedia

Raul Rusescu a transmis un mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB. Fostul atacant a declarat că fundaşul muntenegrean nu ar reprezenta o pierdere pentru formaţia roş-albastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Risto Radunovic a anunţat că îşi doreşte să plece de la FCSB, la finalul sezonului. Fundaşul va intra atunci în ultimele şase luni de contract.

Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB

Raul Rusescu a avut o reacţie fermă, după ce a auzit declaraţiile lui Risto Radunovic. Fostul atacant a transmis că FCSB poategăsi soluţii pentru flancul stâng al apărării, în cazul unei plecări a muntenegreanului.

„În momentul în care un jucător declară că vrea să plece, el nu este o pierdere pentru club. Radunovic a declarat că vrea să plece, eu nu văd nicio problemă. Poate vrea să joace într-un campionat mai puternic. Sunt sigur că Steaua va găsi soluții pe poziția lui.

Vine perioada de transferuri din vară și FCSB poate găsi soluții pentru a-l înlocui pe Radunovic”, a declarat Raul Rusescu, conform gsp.ro.

Reclamă

Risto Radunovic este titular incontestabil la FCSB, în acest sezon. Fundaşul ajuns la 31 de ani a fost transferat de roş-albaştri în iarna lui 2021, de la Astra. Gigi Becali a plătit în schimbul său suma de 400.000 de euro.

În acest sezon, Radunovic a bifat 32 de meciuri la FCSB, în toate competiţiile. Acesta a reuşit să marcheze un gol, în duelul cu Universitatea Craiova, în turul campionatului. De asemenea, fundaşul şi-a mai trecut în cont şi o pasă decisivă, în derby-ul cu Rapid, tot din tur.

Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu Risto Radunovic

Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu Risto Radunovic! Patronul FCSB-ului a subliniat că muntenegreanul a încercat să îl convingă să plece liber în urmă cu jumătate de an.

Reclamă 4 / 0/3

Becali a spus că îi va da drumul lui Radunovic în vară, cu condiţia ca muntenegreanul să aibă o ofertă.

„Cu Radunovic: omul a venit la mine acum 5-6 luni şi a zis că pleacă. I-am zis: ‘cu ce pleci, cu trenul sau cu autobuzul?’.

De ce să nu-i spun aşa? Păi dacă are contract. Încerca să mă convingă, să îl las liber.

A zis că are o ofertă. I-am spus ‘Da, dacă ai ofertă, 500 de mii’. Mai are contract până în decembrie.

Dacă o să aibă o ofertă în vară, îl las, nu îl ţin. Eram în campionat şi voia să plece. ‘Lasă, că nu mă interesează’”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și