Închide meniul

„Cu ce pleci, cu trenul sau cu autobuzul?” Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu Risto Radunovic! Condiţia ca să îi dea drumul

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 18 martie 2024, 0:39

„Cu ce pleci, cu trenul sau cu autobuzul? Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu Risto Radunovic! Condiţia ca să îi dea drumul

Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu Risto Radunovic!

Gigi Becali şi Risto Radunovic / colaj Profimedia, AntenaSport

Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu Risto Radunovic! Patronul FCSB-ului a subliniat că muntenegreanul a încercat să îl convingă să plece liber în urmă cu jumătate de an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a spus că îi va da drumul lui Radunovic în vară, cu condiţia ca muntenegreanul să aibă o ofertă.

„Cu ce pleci, cu trenul sau cu autobuzul?” Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu Risto Radunovic! Condiţia ca să îi dea drumul

Am o rugăminte. O să intru în seara asta, dar de mâine îi rog pe jurnalişti să mă lase.

Hai să răspund, că am văzut că nu ştiţi despre ce este vorba. Să răspund la nedumeririle voastre.

Cu Radunovic: omul a venit la mine acum 5-6 luni şi a zis că pleacă. I-am zis: ‘cu ce pleci, cu trenul sau cu autobuzul?’.

Reclamă

De ce să nu-i spun aşa? Păi dacă are contract. Încerca să mă convingă, să îl las liber.

A zis că are o ofertă. I-am spus ‘Da, dacă ai ofertă, 500 de mii’. Mai are contract până în decembrie.

Dacă o să aibă o ofertă în vară, îl las, nu îl ţin. Eram în campionat şi voia să plece. ‘Lasă, că nu mă interesează’”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Risto Radunovic, dezvăluire „bombă” după FCSB – Sepsi 2-1: „Vreau să câștig campionatul și să plec!”

Risto Radunovic a făcut o dezvăluire „bombă” după FCSB – Sepsi 2-1. Fundașul din echipa lui Elias Charalambous a vorbit sincer despre viitorul său la echipa roș-albastră.

Fundașul a contribuit la golul marcat de Alexandru Băluță, în victoria roș-albaștrilor de pe Arena Națională. Meciul dintre FCSB și Sepsi a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Risto Radunovic a dezvăluit faptul își dorește să plece în vară de la FCSB, după ce va câștiga titlul de campion cu echipa pregătită de Elias Charalambous.

„Începem playoff-ul cu dreptul. Mă bucur că am ajutat echipa. Mă bucur că am obținut victoria în această seară cu suporterii noștri. Au făcut sacrificii pentru noi, iar noi nu am dat totul (n.r. referitor la înfrângerea cu Rapid).

Am arătat caracter, nu am pierdut moralul, am profitat de faptul că Rapid a pierdut puncte. După pauza echipelor naționale ne așteaptă meciuri grele.

Coman a jucat foarte bine, e meritul lui! Toată echipa a jucat bine, mă bucur pentru asta.

Sincer să fiu, îmi doresc să câștig campionatul și să plec. Încă nu am vorbit cu nimeni, dar vreau să câștig campionatul și să plec!”, a spus Risto Radunovic, la digisport.ro.

Reclamă

FCSB – Sepsi 2-1. Băluţă şi Florinel Coman i-au dus pe „roş-albaştri” la 7 puncte de locul 2! Cum arată clasamentul în play-off

Meciul FCSB – Sepsi 2-1 a putut fi urmărit în format LIVE TEXT, pe AS.ro. Echipa lui Elias Charalambous a profitat de paşii greşiţi ai Rapidului şi CFR-ului şi a ajuns la 7 puncte de locul 2. FCSB e acum la 7 puncte de Universitatea Craiova şi Rapid.

Vicecampioana României a obţinut cel de-al 7-lea succes la rând în faţa grupării din Sfântu Gheorghe. Liderul Ligii 1 a primit şi întăriri. Siyabonga Ngezana, care a fost suspendat în eşecul drastic cu Rapid, este apt de joc cu Sepsi.

Florinel Coman şi Băluţă au marcat pentru FCSB, în timp ce Sepsi a punctat pe tabelă, prin Debeljuh, după un penalty.

Cum arată clasamentul în play-off după victoria FCSB-ului:

FCSB (4-3-3): Târnovanu – Ov. Popescu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru (cpt.) – Băluță, Oct. Popescu, Fl. Coman
Rezerve: M. Udrea, A. Vlad – V. Crețu, Panțîru, Miculescu, Pandele, Phelipe, Antwi, Chiricheș, Alhassan
Absenți: Haruț, Pantea, Radaslavescu (accidentați)
Antrenor: Elias Charalambous

SEPSI (4-1-4-1): D. Moldovan – Oroian, Ninaj, Kecskes, D. Ciobotariu, N. Păun (cpt.) – Popsa, Kallaku, K. Varga, A. Dumitrescu – Debeljuh
Rezerve: Gedo, V. Tănasă – Safranko, Rența, I. Grigore, Aganovic, Kocsis, R. Varga, Rondon
Absenți: M. Ștefănescu (suspendat), Roland Niczuly, C. Matei, Alimi (accidentați)
Antrenor: Bernd Storck

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și