Închide meniul

„Nu-l suport!” Florinel Coman, făcut praf de un fost patron din Liga 1! Nici Alexandru Mitriţă nu a scăpat

Viviana Moraru Publicat: 4 aprilie 2024, 23:09

Reclamă
„Nu-l suport! Florinel Coman, făcut praf de un fost patron din Liga 1! Nici Alexandru Mitriţă nu a scăpat

Florinel Coman, făcut praf de un fost patron din Liga 1

Florinel Coman, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Florinel Coman a fost făcut praf de un fost patron din Liga 1. Marian Iancu nu a avut milă de vedeta celor de la FCSB şi a declarat că acesta este un jucător „de o singură fază”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman traversează un sezon de vis la FCSB, liderul la zi din Liga 1. „Mbappe” a marcat 16 goluri, în cele 33 de meciuri bifate la formaţia roş-albastră, însă aceste cifre nu l-au impresionat şi pe Marian Iancu.

Florinel Coman, făcut praf de un fost patron din Liga 1

Fostul patron de la Poli Timişoara l-a „distrus” pe Florinel Coman şi a declarat că el nu suportă tipul de jucători pe care îl reprezintă vedeta de la FCSB. Marian Iancu nu este încântat de „Mbappe”, mărturisind că acesta nu dă un randament bun atunci când joacă împotriva unei echipe cu fundaşi puternici.

De asemenea, Marian Iancu l-a taxat şi pe Alexandru Mitriţă. Deşi a remarcat plusul din jocul său, din ultima perioadă, fostul patron din Liga 1 a transmis că nu îl place pe mijlocaşul de la Universitatea Craiova.

„Fotbalul în terenul ăsta mare de 100 de metri nu e la fel ca ăla din curtea școlii, mie nu-mi place Coman. Jucători de o singură fază, eu nu-i suport. Nu-mi place Mitriță, deși în ultimul timp a mai pus umărul la pian.

Reclamă

E un jucător de sclipire, dacă Coman are loc în echipă, trebuie să aibă și Mitriță. Mitriță l-am văzut în ultimul timp că e capabil să miște un pic și combina asta, să o împingă de la spate, nu să stea să aștepte, să joace alții pentru el, pe Coman nu-l văd.

A dat de un Braun acolo care n-a fost ușor de digerat. Când se lovește de o echipă serioasă, puternică, în viteză, cu fundași bine așezați, nu a mai avut randament. El dă randamente în campionatul intern fantastic, dar mie nu-mi plac jucătorii ăștia”, a declarat Marian Iancu, conform prosport.ro.

Florinel Coman va avea un salariu uriaş la FCSB

Florinel Coman va avea un salariu uriaş la FCSB! Acest lucru se va întâmpla din vară, dacă va accepta să rămână la FCSB în ciuda faptului că are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman ar avea o ofertă din Arabia Saudită, de la Al-Duhail. Echipa arabă ar fi dispusă să îi ofere un salariu de circa 2 milioane de euro pe sezon.

Gigi Becali a anunţat că îi va face un salariu uriaş lui Coman la FCSB, dacă acesta va accepta să rămână la „roş-albaştri”. Becali i-a propus un salariu de 60.000 de euro pe lună lui Coman.

Este exact dublu faţă de cât câştigă în acest moment Florinel Coman la FCSB. Becali a precizat că Florinel Coman i-a transmis că vrea să plece afară.

„Am vorbit cu Coman, vreau să plec afară. ‘Da, mă, tată, şi eu vreau, să iau banii pe tine’. ‘Nu te hazarda, îţi fac 60 de mii’.

(n.r.: despre salariul lui Coman, care ar fi mult peste tot ce găseşti în Liga 1) Nici nu mai găseşti cum e Coman”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și