Închide meniul

„Nu mă gândeam că e contracandidată!” Vali Crețu „a distrus-o” pe Rapid chiar înainte de derby! Cum i-a ironizat pe giuleșteni

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 17 aprilie 2024, 18:31

„Nu mă gândeam că e contracandidată! Vali Crețu „a distrus-o pe Rapid chiar înainte de derby! Cum i-a ironizat pe giuleșteni

Vali Crețu "a distrus-o" pe Rapid chiar înainte de derby!

Vali Crețu / Profimedia

Titularul de la FCSB, Vali Crețu, a distrus-o pe Rapid chiar înainte de derby! Jucătorul roș-albaștrilor i-a ironizat pe rivali, care se află acum într-o criză, după demiterea lui Cristiano Bergodi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul dintre FCSB și Rapid se va juca sâmbătă, de la ora 21:00. Partida de pe Arena Națională va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Vali Crețu „a distrus-o” pe Rapid chiar înainte de derby!

Fundașul de la FCSB a transmis că nu se gândea că Rapid va fi o contracandidată la titlu. Astfel, Crețu a dat de înțeles, practic, că se aștepta ca giuleștenii să se încurce, la un moment dat.

Totodată, acesta a vorbit și despre criza din Giulești și a dezvăluit că, pentru FCSB, plecarea lui Cristiano Bergodi reprezintă un avantaj.

„Din ce am văzut şi în meciul cu Sepsi, da, sunt de bătut, dar nu ştiu, vedem. Noi suntem bine pregătiţi şi abia aşteptăm meciul. Nu e bine ce se întâmplă acolo. Când pleacă un antrenor, unii jucători sunt supăraţi, alţii fericiţi. Nici nu ştiu cum să-i zici, dar eu zic că petnru noi e un avantaj că a plecat Bergodi.

Reclamă

Sincer, nu mă gândeam că Rapidul este contracanditata la titlu. Mă gândeam la CFR Cluj, că au forţă, au câştigat campionate şi au adus jucători de calitate. La ei mă gândeam cel mai mult, la CFR Cluj. Dar s-au ţinut foarte bine şi cei de la Rapid până la un moment dat. Puteau fi mult mai bine după ce ne-au bătut pe noi.

Nu pot să vorbesc despre ce s-a întâmplat acolo, dar mă bucur pentru noi că am câştigat cele 3 meciuri şi am ajuns la o distanţă mai mare”, a spus Vali Crețu, potrivit orangesport.ro.

Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu

Mihai Pintilii a fost întrebat despre titlul pe care FCSB este foarte aproape să-l câştige, în acest sezon. Delegatul roş-albaştrilor a transmis clar că nu vrea să audă de felicitări, până când nu se va decide totul matematic.

Reclamă 4 / 0/3

Prezent la turneul de tenis organizat de Ion Ţiriac la Bucureşti, Pintilii a transmis că FCSB mai are puţin de aşteptat până când se va încununa campioană.

„Până nu suntem campioni matematic, nu are rost să vorbim despre felicitări. Mai avem puțin, așa că mai trebuie să așteptăm”, a declarat Mihai Pintilii.

FCSB poate deveni campioană matematic în etapa viitoare, în derby-ul cu Rapid. Roş-albaştrii au nevoie de victorie şi de asemenea, au nevoie ca CFR Cluj şi Universitatea Craiova să nu-şi câştige partidele. Dacă aceste lucruri se vor întâmpla, atunci echipa lui Gigi Becali se va încununa campioana acestui sezon de Liga 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român Vezi toate știrile
Citește și