Închide meniul
EXCLUSIV

„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali

Viviana Moraru Publicat: 20 aprilie 2024, 13:59

Reclamă
„Nu ne gândim la petreceri! Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali

Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid

Gheorghe Mustaţă, în timpul unui interviu pentru AntenaSport

Liderul galeriei FCSB-ului a transmis un mesaj clar, înaintea derby-ului cu Rapid. Gheorghe Mustaţă a transmis că nu se gândeşte la petrecerea de titlu, până când trupa lui Elias Charalambous nu va deveni campioană matematic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se pregăteşte de derby-ul cu Rapid, care se va desfăşura azi, de la ora 20:30, în format live text, pe AS.ro. Se anunţă o asistenţă record la Arena Naţională, la partida care poate decide titlul în acest sezon.

Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid

Gheorghe Mustaţă a transmis că FCSB va câştiga inevitabil titlul în acest sezon, fiind convins că nu se mai poate întâmpla nimic împotriva acestui fapt. În privinţa biletelor pe care le-au primit fanii Rapidului, acesta a transmis că s-a înţeles cu Gigi Corsicanu, iar din sezonul viitor, giuleştenii vor primi o peluză întreagă la derby-uri.

Liderul galeriei roş-albastre a mai declarat că Gigi Becali nu va veni la derby-ul cu Rapid şi se aşteaptă ca acesta să nu fie prezent nici la petrecerea de titlu a roş-albaştrilor.

„Important e să câştigăm meciul, băieţii sunt mobilizaţi. Sperăm să câştigăm. Oricum nu se mai poate întâmpla nimic, nu vom pierde campionatul.

Reclamă

Se ştia clar, am avut o discuţie cu Corsicanu. Din sezonul viitor vom avea acea reciprocitate între mine şi el, mă ţin de cuvânt, îi dau peluza, ei au spus că toate meciurile cu noi le vor juca pe Arena Naţională. Dar la meciul acesta, îmi pare rău, le-am dat 5% din capacitate, 2400 de bilete. Au luat 1400 joi, au mai luat 300 vineri…nici nu le-au vândut pe toate. Dacă le dădeam peluza, ce se întâmpla? Râdea toată lumea de ei.

Deocamdată rămânem cu picioarele pe pământ, până nu suntem matematic campioni nu vrea să spun unde vom face petreceri. Mă aştept să iasă oamenii, echipa e iubită de milioane de suporteri. Poţi să-l păcăleşti pe vreunul că aceasta nu e Steaua? S-a văzut clar bătaia de joc a stadionului Ghencea, unde se duc câteva sute de persoane şi noi umplem Arena Naţională.

Gigi se joacă frumos, nu va veni. Nu mai vrea să vină pe stadion. Cu siguranţă nu va veni nici când va fi titlul dat. Dacă vine, merită, a băgat bani. Sperăm să bage în continuare”, a declarat Gheorghe Mustaţă, pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”

Mircea Lucescu a susţinut, înainte de derby-ul FCSB – Rapid, că FCSB e deja campioană. „Roş-albaştrii” nu au câştigat încă matematic titlul, dar sunt foarte aproape de acest lucru.

(n.r: Mâine să ne aşteptăm la spectacol la derby-ul FCSB-Rapid? Este un derby, dar FCSB e campioană) Până la urmă, e campioană (n.r: FCSB). Sigur, suporterii sunt cei care nu au uitat acea victorie extraordinară obţinută pe stadionul Naţional (n.r.: Arena Naţională) contra Stelei (n.r: FCSB-ului) şi îşi doresc ca echipa, măcar într-un astfel de moment, să revină şi să facă meciul pe care l-au făcut atunci.

Atunci au fost net superiori. Dar, vedeţi, ăsta e fotbalul, poţi să fii o dată extraordinar, poţi să fii o dată mai puţin (n.r: bun)”, a declarat Mircea Lucescu, pe aeroportul Otopeni, la întoarcerea în România.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” Vezi toate știrile
Citește și