Închide meniul
Video

Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby!

Bogdan Stănescu Publicat: 19 aprilie 2024, 18:01 / Actualizat: 19 aprilie 2024, 19:07

Reclamă

Mircea Lucescu: "FCSB e campioană"! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ

Mircea Lucescu / AntenaSport

Mircea Lucescu a susţinut, înainte de derby-ul FCSB – Rapid, că FCSB e deja campioană. „Roş-albaştrii” nu au câştigat încă matematic titlul, dar sunt foarte aproape de acest lucru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Gigi Becali ar putea fi matematic campioană chiar de etapa viitoare, dacă va învinge Rapid, iar contracandidatele, CFR Cluj şi Universitatea Craiova, se vor încurca.

Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby!

(n.r: Mâine să ne aşteptăm la spectacol la derby-ul FCSB-Rapid? Este un derby, dar FCSB e campioană) Până la urmă, e campioană (n.r: FCSB). Sigur, suporterii sunt cei care nu au uitat acea victorie extraordinară obţinută pe stadionul Naţional (n.r.: Arena Naţională) contra Stelei (n.r: FCSB-ului) şi îşi doresc ca echipa, măcar într-un astfel de moment, să revină şi să facă meciul pe care l-au făcut atunci.

Atunci au fost net superiori. Dar, vedeţi, ăsta e fotbalul, poţi să fii o dată extraordinar, poţi să fii o dată mai puţin (n.r: bun).

Lobonţ are destulă experienţă, este un băiat de echipă, foarte sociabil, foarte atent cu ceilalţi.

Reclamă

Poate în momentul acesta, fără presiunea pe care a avut-o Bergodi, el să fie mult mai relaxat.

Băieţii au nevoie de relaxare în primul rând mentală pentru ultima parte a campionatului, pentru că nu cred că ei au uitat fotbalul”, a declarat Mircea Lucescu, pe aeroportul Otopeni, la întoarcerea în România, după ce a fost să vadă meciul fiului său, PAOK, cu Brugge, din sferturile Conference League.

„Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu

Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de derby-ul FCSB – Rapid, din ultima etapă a turului play-off-ului Ligii 1, care va fi sâmbătă, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Căpitanul Rapidului este nemulţumit de biletele pe care le-au primit fanii din Giuleşti.

Reclamă 4 / 0/3

Fundaşul de 40 de ani a anunţat că vor fi aproximativ 1700 de ultraşi ai Rapidului pe Arena Naţională. Totuşi, biletele primite de aceştia sunt la una dintre peluze, la cel de-al treilea inel.

Eu știu că s-au cerut mai multe bilete, s-a cerut o zonă mai jos pe stadion. Ne-au urcat din nou la… dacă mai era un etaj acolo ne urcau acolo. Din ce am auzit, s-au vândut 1600-1700 de bilete. Până mâine se vor vinde toate. Asta e, așa s-a decis. Am văzut că e un acord ca anul viitor să se joace ambele partide pe Arena Națională, în peluze”, a declarat Cristi Săpunaru.

Rapid este pe singura echipă cu înfrângeri pe linie în play-off-ul Ligii 1, în timp ce FCSB are patru victorii din tot atâtea meciuri. Roş-albaştrii pot deveni matematic campioni chiar la finalul acestei etape.

Ultimele 4 săptămâni au fost grele, nu doar această săptămână”

Venim după 4 înfrângeri, ei vin după 4 victorii. E un derby, trebuie să jucăm pentru suporteri. Ultimele 4 săptămâni au fost grele, nu doar această săptămână. De 4 ori nu câștigăm, nu ne ridicăm la nivelul la care trebuie să ne ridicăm.

Consider că avem o echipă valoroasă. Nu știu ce s-a întâmplat, cum s-a ajuns în această situație, dar trebuie să o gestionăm cumva. Cel mai bun mod prin care să ne revenim este victoria în derby.

Pe mine mă interesează să ne revenim și să câștigăm. E important pentru tot ce înseamnă suflarea rapidistă. Eu n-am pierdut în viața mea 3 meciuri la rând acasă. E prima oară când s-a întâmplat. Giuleștiul pentru mine era o fortăreață. În perioada asta, Giuleștiul s-a transformat în terenul adversarilor.

Dacă pierd titlul e vina lor. Matematic se poate, fotbalistic e mai greu. E un moment greu pentru toată lumea, nu doar pentru noi”, a spus Cristi Săpunaru la conferința de presă.

Reclamă

Mircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League!

Mircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League!

Lucescu Senior a mărturisit că nici nu a avut ce să îi spună fiului său, Răzvan, după eşecul care l-a consumat mult pe antrenorul lui PAOK. „Era negru de supărare”, a dezvăluit Mircea Lucescu despre fiul lui, Răzvan.

PAOK – Club Brugge s-a terminat 0-2. Scorul la general a fost 3-0 pentru Brugge, care a eliminat echipa greacă din Conference League.

În retur, cele două goluri ale meciului au fost marcate de Ferran Jutgla (min. 33, 45).

Jucătorii (n.r. lui PAOK) au fost puţin înfricoşaţi de nivelul la care au ajuns, de miza jocului.

„PAOK n-a mai fost echipa pe care am văzut-o în meciurile anterioare”

Jocul a fost dominat şi câştigat pe merit de Brugge. N-a mai fost PAOK acea echipă pe care am văzut-o în meciurile anterioare, departe de jocul făcut cu Frankfurt, la Frankfurt şi acasă, sau cu Dinamo Zagreb, dar eu pun pe seama acestei situaţii.

Au avut şi nişte necazuri, cu jucători care s-au îmbolnăvit şi au lipsit 3-4 zile de la antrenament. În perioada asta e foarte greu.

Acum concentrarea e pe campionat. Nu va fi uşor nici acest lucru pentru că sunt, totuşi, 3 echipe puternice în Atena. E lupta asta între Salonic şi Atena. A rămas singurul obiectiv (n.r: titlul în Grecia). Sper ca băieţii să treacă peste acest moment, să îl trateze ca pe un accident pe parcurs şi să revină cu aceeaşi poftă de joc pe care au avut-o în meciurile anterioare.

Dar mai ales organizarea de joc (n.r.: să revină), pentru că şi-au pierdut la un moment dat orientarea în teren. Au făcut greşeli de poziţionare, de organizarea jocului, ceea ce nu se întâmpla înainte la Răzvan.

(n.r.: Ce i-aţi spus lui Răzvan?) Ce să-i spun… N-aţi vrea să fiţi în pielea unui antrenor atunci când pierde un astfel de meci. Era negru la faţă”, a declarat Mircea Lucescu pe aeroport, la sosirea în ţară, după ce a fost la meciul PAOK – Club Brugge 0-2.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și