Închide meniul

„Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice”

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 aprilie 2024, 16:42

Reclamă
„Nu poţi să te dai în spectacol! Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice

Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar

Florinel Coman, aproape de un transfer la Al Duhail / Colaj Profimediaimages

Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar, acolo unde ar putea ajunge în această vară. Al-Duhail este echipa cu care s-ar fi înţeles deja atacantul de 26 de ani. Golgheterul FCSB-ului nu mai are răbdare şi este pe picior de plecare de la liderul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şeicii din Qatar sunt dispuşi să achite clauza de 5 milioane de euro pe care o are „Mbappe” Coman. Sunt nevoiţi să achite suma integral, chiar dacă şi-au dorit să achite suma în rate. Patronul FCSB-ului nici nu a vrut să audă şi a refuzat orice negocieri.

Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar

Aflat în Qatar, acolo unde coordonează centrul de tineret de la Al Sadd, Ovidiu Stângă l-a anunţat pe Florinel Coman ce îl va aştepta la noua echipă.

Depinde de ceea ce vrea băiatul. Raportul calitate/preț e în Qatar cel mai bun din lume! Mă refer la condițiile de viață și la efortul pe care trebuie să-l depui ca să primești condițiile acelea. Ai mâncare bună, ai plaje, ai acces la orice. Restricții sunt doar atâtea câte e bine să fie. Nu poți să te dai în spectacol, dar nu îți este interzis mai nimic„, a declarat Ovidiu Stângă pentru fanatik.ro.

În cei patru ani de contract, Florinel Coman ar urma să câştige aproape 10 milioane de euro. Ovidiu Stângă l-a avertizat că nu îi va fi uşor.

Reclamă

Foarte ușor nu este, fiindcă aici vin antrenori europeni care aplică același ciclu săptămânal de pregătire care este folosit în Vest. Dacă ar fi bun Coman la Al Duhail? La calitățile pe care le are Florinel, ar putea fi foarte bun! Ți-am spus, depinde de ceea ce își dorește. Dacă vine aici motivat va fi cu siguranță foarte bun. Echipa aceasta, Al Duhail, ar rezista în prima ligă din România. Ar fi capabilă s-o bată pe oricare din playoff, dar și să piardă cu oricare din playout„, a mai spus Stângă.

Florinel Coman a înscris 18 goluri şi a oferit 10 pase decisive în această ediţie a Ligii 1.

Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar

Patronul de la FCSB a spus că nu îl va lăsa pe Coman să plece, în situația în care oficialii din Qatar nu îi vor plăti toți banii, într-o singură tranșă, în schimbul mutării. Potrivit lui Gigi Becali, arabii doresc să achite clauza de reziliere în mai multe rate.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, Becali a spus că este dispus să îi achite lui Florinel Coman suma de 500.000 de euro pentru a rămâne la echipă și a juca în preliminariile pentru cupele europene, în cazul în care acesta se decide să plece de la FCSB.

Cum vine asta? Să plătească o clauză în rate? Banii trebuie să îi plătească jucătorul ca să rămână liber. Ei (n.r. clubul) pot plăti clauza, dar o comisie UEFA trebuie să aprobe şi să devină liber.

Pot să propună varianta de transfer, astfel încât să plătească banii în rate. De ce nu i-am primit pe cei din Qatar? Eu sunt dispus să îi dau lui Coman 500.000 de euro ca să mai joace 5-6 meciuri la FCSB (n.r. în preliminarii).

Cu să mai accept să îmi dea banii şi în rate? Eu abia aştept să nu dea banii. Îmi pare rău de el, deşi nu îmi pare nici de el. Joacă bine la Euro poate se transferă la o echipă din Europa.

Un jucător pe care nu vreau să îl vând şi care poate să îmi aducă 50 de milioane să îl dau cu 5 milioane şi în rate? Sunt idiot? Nu sunt! Sunt păcătos, sunt trufaş, dar idiot nu sunt! Am inteligenţă”, a spus Gigi Becali, la fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua cursă e ACUM, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! Vezi toate știrile
Citește și