Închide meniul

„Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali

Alex Ioniță Publicat: 26 aprilie 2024, 13:15

Reclamă
„Nu sunt idiot! Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali

Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar

Colaj cu Florinel Coman și Gigi Becali / Profimedia și Hepta

Gigi Becali a explicat cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Patronul de la FCSB a făcut o serie de dezvăluiri despre situația lui „Mbappe”, cu privire la transferul mult așteptat de jucător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii celor de la Al-Duhail sunt gata să îi plătească clauza de reziliere lui Coman, în valoare de 5 milioane de euro! Totuși, Gigi Becali a făcut acum un anunț care poate schimba soarta lui „Mbappe”.

Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar

Patronul de la FCSB a spus că nu îl va lăsa pe Coman să plece, în situația în care oficialii din Qatar nu îi vor plăti toți banii, într-o singură tranșă, în schimbul mutării. Potrivit lui Gigi Becali, arabii doresc să achite clauza de reziliere în mai multe rate.

Totodată, Becali a spus că este dispus să îi achite lui Florinel Coman suma de 500.000 de euro pentru a rămâne la echipă și a juca în preliminariile pentru cupele europene, în cazul în care acesta se decide să plece de la FCSB.

“Cum vine asta? Să plătească o clauză în rate? Banii trebuie să îi plătească jucătorul ca să rămână liber. Ei (n.r. clubul) pot plăti clauza, dar o comisie UEFA trebuie să aprobe şi să devină liber.

Reclamă

Pot să propună varianta de transfer, astfel încât să plătească banii în rate. De ce nu i-am primit pe cei din Qatar? Eu sunt dispus să îi dau lui Coman 500.000 de euro ca să mai joace 5-6 meciuri la FCSB (n.r. în preliminarii). 

Cu să mai accept să îmi dea banii şi în rate? Eu abia aştept să nu dea banii. Îmi pare rău de el, deşi nu îmi pare nici de el. Joacă bine la Euro poate se transferă la o echipă din Europa. 

Un jucător pe care nu vreau să îl vând şi care poate să îmi aducă 50 de milioane să îl dau cu 5 milioane şi în rate? Sunt idiot? Nu sunt! Sunt păcătos, sunt trufaş, dar idiot nu sunt! Am inteligenţă”, a spus Gigi Becali, la fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, detalii despre accidentarea lui Florinel Coman

Patronul de la FCSB a dezvăluit că Florinel Coman a suferit o accidentare minoră, care îl va ține departe de teren la meciul cu Farul Constanța, de sâmbătă.

Totuși, Gigi Becali a dat de înțeles că acesta va juca în ultimele partide ale sezonului, pentru că dorește să devină golgheterul Ligii 1.

„A făcut analizele, are o chestiune minoră. Mâine nu cred că joacă. Dar el vrea să câștigăm toate meciurile. Când a auzit că am zis eu că vrea să evaluăm copiii. El a zis ‘Nu, nea Gigi! Eu vreau să devin golgheter și să câștigăm toate meciurile”, a spus Gigi Becali, conform sursei citate anterior.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua cursă e ACUM, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B Vezi toate știrile
Citește și