Închide meniul

Ilie Dumitrescu, impresionat de o echipă aflată în coada clasamentului: „Nu retrogradează niciodată”

Bogdan Stănescu Publicat: 28 februarie 2024, 9:18

Reclamă
Ilie Dumitrescu, impresionat de o echipă aflată în coada clasamentului: „Nu retrogradează niciodată

Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, după Rapid - Sepsi 0-1

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / Hepta

Ilie Dumitrescu e impresionat de o echipă aflată în coada clasamentului. Fostul jucător al naţionalei e de părere că Oţelul Galaţi nu va retrograda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gălăţenii au obţinut in-extremis un punct în deplasarea de la Cluj. Cisotti a marcat din penalty în minutul 90+6, iar CFR Cluj – Oţelul s-a terminat 2-2.

Ilie Dumitrescu, impresionat de o echipă aflată în coada clasamentului

Nu retrogradează Oțelul niciodată. N-ai cum să retrogradezi. Ăsta e proiectul lui Dorinel Munteanu.

E proiectul ideal să iei echipa din Liga 3, să ajungi în Liga 1 și să ajungi la un moment dat să poţi juca în play-off. Nu știu cine este preparator fizic sau dacă Dorinel Munteanu face pregătirea, dar echipa arată foarte bine din punct de vedere fizic.

Dorinel Munteanu este ca un manager în Premier League. Sunt momente bune în fiecare joc, este o echipă lucrată”, a declarat Ilie Dumitrescu pentru digisport.ro.

Reclamă

Și selecția jucătorilor, jucătorii îndeplinesc exact ce trebuie să îndeplinească potrivit fișei postului. Copilul ăsta, Pop, poate să joace la orice echipă de top din Liga 1”, a adăugat componentul „Generaţiei de Aur”.

Mihai Stoica a dat verdictul după Oţelul – CFR Cluj 2-2: „Nu era corect să câştige sub nicio formă!”

Mihai Stoica a dat verdictul după Oţelul – CFR Cluj 2-2. Oficialul de la FCSB crede că CFR Cluj nu merita să câştige partida sub nicio formă. Mai mult, Mihai Stoica a lăudat prestaţia pe care a avut-o echipa lui Dorinel Munteanu.

Mihai Stoica a spus că nici Oţelul Galaţi nu merita să câştige, având în vedere că a egalat în prelungirile partidei dintr-un penalty transformat de Cisotti.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut senzaţia că în prima repriză a fost doar Oţelul pe teren. Putea să facă 2-0, apoi 2-1, dar când egalezi în prelungiri e complicat să spui să meritai să câştigi. Pe undeva să spun că e corect rezultatul ăsta.

Şansa uriaşă a CFR-ului a fost că la Galaţi nu au jucat fundaşii. Dorinel Munteanu a fost silit să alinieze o formulă fără fundaşii săi, jucători extrem de importanţi. Practic, a jucat fără jumătate de echipa. Cu toate astea, a făcut un joc bun şi nu merita să câştige, dar în niciun caz să piardă. Nu era corect să câştige CFR sub nicio formă.

Alex Pop a dat un gol formidabil. Portarul a greşit la plasament. Nu a apărat poarta. Şutul a fost excepţional. Am fost surprins de formula de start a CFR-ului, dar probabil că era un meci la trei zile distanţă şi Mutu a preferat să înceapă fără Bîrligea şi Tachtsidis.

Mie îmi place Oţelul. Are câţiva jucători foarte buni. Pe Maciel nu l-am văzut făcând vreun meci slab. Cisotti nu am crezut că marchează. A mai ratat două penalty-uri. Şansa lui a fost că a ridicat mingea. Mie mi se pare că arbitrul a dus foarte bine meciul”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Oţelul – CFR Cluj 2-2

Oţelul a deschis scorul prin golul marcat de Alexandru Pop, din lovitură liberă. CFR Cluj a întors scorul prin reuşitele lui Otele şi Tachtsidis. Muhar a comis un fault în careu în prelungiri, iar Cisotti a stabilit scorul final.

La Galaţi, Oţelul a început bine şi a ratat prin Alexandru Pop, însă tot Pop a deschis scorul în minutul 36, dintr-o lovitură liberă perfect executată. Clujenii au egalat în minutul 45, prin Otele, şi au trecut în avantaj din penalty, în minutul 87, atunci când Tachtsidis a transformat lovitura de pedeapsă. În minutul 90+3 gălăţenii au primit şi ei penalty, transformat de Cisotti şi meciul s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

CFR ocupă locul secund în Superligă, cu 49 de puncte, iar Oţelul e pe locul 11, cu 33 de puncte.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și