Închide meniul

„Nu se face asta!” Gică Popescu, reacţie tranşantă după ce Rapid a intrat în cursa pentru transferul lui Louis Munteanu

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 martie 2024, 14:46

„Nu se face asta! Gică Popescu, reacţie tranşantă după ce Rapid a intrat în cursa pentru transferul lui Louis Munteanu

Gică Popescu, reacţie tranşantă după ce Rapid a intrat în cursa pentru transferul lui Louis Munteanu

Gică Popescu, în timpul unui interviu / Hepta

Gică Popescu a oferit o reacţie tranşantă, după ce Rapid a intrat în cursa pentru transferul lui Louis Munteanu. Preşedintele de la Farul a declarat că oficialii giuleşteni nu ar fi trebuit să-şi declare public intenţia de a-l transfera pe atacantul de 21 de ani, deoarece încă nu s-a încheiat sezonul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Angelescu a fost cel care a dezvăluit faptul că Louis Munteanu este o ţintă pentru Rapid. Giuleştenii se luptă cu Gigi Becali pentru transferul atacantului, deoarece şi patronul de la FCSB şi-l doreşte pe vârful crescut de Gică Hagi.

Gică Popescu, reacţie tranşantă după ce Rapid a intrat în cursa pentru transferul lui Louis Munteanu

Gică Popescu a reacţionat dur şi a declarat că nu este un moment potrivit pentru a se discuta viitorul lui Louis Munteanu, dat fiind faptul că Farul se luptă cu Rapid, în play-off. Preşedintele campioanei i-a sfătuit pe giuleşteni să fie mai precauţi atunci când fac declaraţii despre un anumit jucător.

Gică Popescu a mai transmis că giuleştenii au dat dovadă de lipsă de fair-play, prin faptul că şi-au manifestat intenţia de a-l transfera pe Louis Munteanu.

„Nu avem nicio clauză în contractul cu Fiorentina vizavi de Louis Munteanu. Totuși, în baza relațiilor pe care le avem cu Fiorentina, îți dai seama că am avea prima opțiune la vară. Dar nu este momentul să discutăm acum despre asemenea lucruri, în plină competiție, în plin sezon.

Reclamă

Eu cred că orice club ce și-l dorește pe Louis Munteanu, repet, ținând cont că suntem în plină competiție, ar trebui să fie mai precaut. Oamenii clubului care l-ar dori pe Louis Munteanu ar trebui să fie mai atenți la declarații ce pot fi interpretate.

Fiind în competiție, acel jucător fiind la o adversară, nu poți să ieși public să declari… Chiar dacă e adevărat. Nu e fair-play! Noi, Farul, suntem în play-off cu Rapid, ar trebui ca toți oficialii, reprezentanții, cluburilor să fie atenți la declarații ce pot influența situații.

Nu se fac astfel de lucruri! Astfel de chestiuni… (ridică vocea) E doar o chestiune de fair-play. Competiția e în desfășurare, noi ne luptăm cu Rapid în același play-off, venim după o evoluție foarte, foarte bună în Giulești, pur și simplu, nu se fac astfel de declarații”, a declarat Gică Popescu, conform gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Şucu vrea să i-l „fure” pe Louis Munteanu lui Gigi Becali

Dan Şucu vrea să i-l fure pe Louis Munteanu lui Gigi Becali. Rapid a pus şi ea ochii pe atacantul la care visează şi rivalii de la FCSB. Victor Angelescu a dezvăluit că vârful de la Farul este o ţintă şi pentru giuleşteni.

„Să vă spun realitatea, noi chiar ni-l dorim pe Louis Munteanu. Este unul dintre cei mai valoroşi jucători. Normal că ni-l dorim, este ţinta noastră pentru vară. Mai ales dacă Albion Rrrahmani va pleca.

Este o ţintă clară pentru noi, a demonstrat că este unul dintre cei mai valoroşi atacanţi, este tânăr. Poate să facă uşor parte din proiectul Rapidului. Repet, nu am venit înaintea meciului cu Farul că ni-l dorim.

Aţi văzut, a venit Louis Munteanu şi ne-a dat două goluri. Nu este frumos nici pentru Farul, nici pentru competiţie să anunţi înaintea meciului. Sunt nişte lucruri pe care nu le faci.

Este un jucător român, polivalent, tânăr, jucător de naţională. Normal că suntem interesaţi de el, dar nu mi se pare normal să facem public înaintea meciului direct cu Farul”, a declarat Victor Angelescu, fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și