Închide meniul

„Nu ştii ce te aşteaptă!” Avertisment fără precedent pentru un transfer făcut de Gigi Becali: „Să îşi pună zalele pe el!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 decembrie 2023, 23:09

„Nu ştii ce te aşteaptă! Avertisment fără precedent pentru un transfer făcut de Gigi Becali: „Să îşi pună zalele pe el!

Avertisment fără precedent pentru un transfer făcut de Gigi Becali

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Avertisment fără precedent pentru un transfer făcut de Gigi Becali. Viorel Moldovan i-a transmis un mesaj fabulos lui Luis Phelipe, jucător cumpărat de Gigi Becali de la Poli Iaşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul mare internaţional român a avut un comentariu savuros despre Lui Phelipe. Moldovan i-a transmis viitorului jucător de la FCSB să profite de vacanţă şi să se odihnească bine.

Avertisment fără precedent pentru un transfer făcut de Gigi Becali

”Să se odihneşti, Phelipe, că nu ştii ce te aşteaptă. Chiar îi sugerez să se odihnească bine. Să îşi pună zalele pe el!„, a spus Viorel Moldovan la primasport.ro.

Luis Phelipe e gata să lupte pentru un loc de titular la FCSB

Luis Phelipe e gata să lupte pentru un loc de titular la FCSB. Noul atacant al celor de la FCSB a anunţat că e gata să dea totul pentru a-i impresiona pe Charalambous şi Pintilii. Luis Phelipe ştie că presiunea va fi una infernală la FCSB,  dar a spus că va trage tare la antrenamente pentru a se impune. Luis Phelipe nu va juca în Poli Iaşi – FCSB, dar a spus că va fi prezent în tribune şi că va avea „inima împărţită”.

„Sunt şi supărat, şi fericit. Acum trebuie să mă transfer, e un grup excepţional, îi iubesc pe toţi de aici, acum aştept această nouă provocare. Da, este ultimul meci, s-a pus presiune pe mine că trebuie să muncesc mult, astăzi am făcut egal, este un punct important.

Reclamă

Antrenorul mi-a spus ‘Luis, trebuie să te bucuri, trebuie să ne ajuţi’ înainte de a mă transfera. (n.r. – despre transferul la FCSB) Sunt gata, trebuie să muncesc mult, să-mi căştig locul în echipă, la FCSB e greu să joci, sunt pregătit să mă antrenez şi vom vedea.

(n.r. – despre Poli Iaşi – FCSB) Vreau să văd acest meci, este un meci important pentru mine, e Poli Iaşi împotriva echipei mele, FCSB, inima mea este împărţită. Vor fi momente grele sunt convins dar mă duc acolo să muncesc serios, să fiu serios şi să muncesc greu„, a spus Luis Phelipe la digisport.ro.

Luis Phelipe a primit un sfat important după transferul la FCSB

Luis Phelipe a primit un sfat important după transferul la FCSB. Președintele celor de la Poli Iași, Cornel Șfaițer a dezvăluit de discuție a purtat cu tânărul brazilian, care a ajuns abia în această vară la echipa din Copou și care a fost achiziționat deja de vicecampioana României.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali l-a transferat pe Luis Phelipe, de la Poli Iași, în schimbul sumei de 200.000 de euro. De asemenea, oficialii echipei din Moldova au păstrat și un procent de 20% dintr-un viitor transfer al brazilianului.

“Mi-a spus că nu ar fi semnat cu un alt club din România. Ar mai fi aşteptat. Am discutat personal cu el, este şansa lui. I-am explicat cum stau lucrurile la FCSB. I-am spus că trebuie să meargă pregătit acolo. I-am recomandat să nu meargă în Brazilia, să rămână conectat la ce are de făcut. La FCSB trebuie să fii bine pregătit din toate punctele de vedere.

Mental, fizic, psihic. Au şi preparator fizic foarte bun. El a crescut mult la noi şi mai are încă de muncă. Dar am mare încredere în el. S-a mai maturizat, sunt jucători care se maturizează mai târziu. Încă e tânăr, face 23 de ani în februarie.

I-am spus că dacă îşi doreşte să joace la un nivel bun trebuie să fie foarte serios. Are o şansă acum. Avem 20% dintr-un viitor transfer. Şi eu cred în aceste lucruri. De obicei, când am făcut asta la fotbal mi-a ieşit”, a declarat Cornel Şfaiţer, potrivit fanatik.ro.

Luis Phelipe a ajuns la Poli Iași în această vară, de la formația braziliană Atletico Goianiense. În tricoul moldovenilor a jucat 18 partide, în care a reușit să marcheze 3 goluri și a oferit 3 pase decisive. În momentul de față este cotat la suma de 350.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și