Închide meniul

O fostă legendă a Stelei propune marea împăcare dintre CSA și FCSB: „Din două echipe, de ce să nu facă una ca lumea?”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 ianuarie 2023, 23:52 / Actualizat: 21 ianuarie 2023, 1:02

O fostă legendă a Stelei propune marea împăcare dintre CSA și FCSB: „Din două echipe, de ce să nu facă una ca lumea?

Peluza Nord

Peluza Nord FCSB/hepta

Fostul jucător legendar al Stelei, Marcel Răducanu, propune marea împăcare dintre CSA și FCSB. Fostul atacant își dorește ca cele două rivale să formeze o singură echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marcel Răducanu e de părere că CSA și FCSB trebuie să uite de războiul dintre ele și să formeze o singură echipă, unită.

Marcel Răducanu propune marea împăcare dintre CSA și FCSB

„Chiar nu înţeleg fenomenul ăsta. Din două echipe, de ce să nu facă o echipă ca lumea, să aibă drept să joace în Ghencea. Degeaba spun, că şi aşa nu se întâmplă nimic”, a spus Marcel Răducanu, vineri, la Muzeul Fotbalului.

CSA Steaua e lider în Liga 2, dar nu are drept de promovare din cauza formei de organizare, fiind finanțată de Ministerul Apărării.

FCSB, patronată de Gigi Becali, este pe locul patru în Liga 1, fără titlu câștigat de opt ani.

Reclamă

Ilie Năstase, poziție fermă în privința revenirii FCSB-ului pe „Ghencea”

Ilie Năstase este de partea FCSB-ului în războiul cu CSA Steaua pentru arena din „Ghencea”. Acesta atrage atenția la faptul că orice echipă poate evolua pe stadionul „Steaua”, deoarece este construit din bani publici.

„Normal ar fi ca orice echipă de fotbal, mai ales o echipă care a câștigat Cupa Campionilor, să joace unde vrea ea. Terenurile astea de sport sunt făcute din banii noștri. Sunt făcute pentru fotbal și să joace fotbal.

Oriunde, dacă omul plătește, clubul plătește cât costă să joci pe un stadion din România, trebuie să-l lași să joace”, a declarat Ilie Năstase.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a anunţat revenirea celor de la FCSB în „Ghencea”

Gigi Becali a anunţat că FCSB va face o cerere pentru a juca pe stadionul din „Ghencea”. Patronul roş-albaştrilor e de părere că echipa sa va putea juca pe noul stadion din „Ghencea”.

Vom face o cerere. Eu sunt la curent cu asta. Ciolacu s-a ținut de cuvânt. Numai că ei au cerut să aibă o Hotărâre de Guvern. Ei pot să închirieze, însă trebuie să aibă și o formulă de închiriere și trebuie să dea și o hotărâre de Guvern.

Am vorbit cu Hrebenciuc. Mi-a spus că Ciolacu se ține de cuvânt de toate pe care ni le-a promis și normal că o să putem să jucăm”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

În luna decembrie a anului trecut, Marcel Ciolacu anunța adoptarea unei legi care are ca scop facilitarea accesului la bazele sportive de stat și care ar ajuta-o pe FCSB să evolueze pe stadionul „Steaua”. Iar, pe data de 11 ianuarie, președintele Klaus Iohannis a promulgat această lege.

 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! Vezi toate știrile
Citește și