Închide meniul

„O gafă imensă!” Dorinel Munteanu, criticat în direct după derapajul rasist la adresa fanilor Rapidului: „Să se autocenzureze!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 februarie 2024, 23:43

Reclamă
„O gafă imensă! Dorinel Munteanu, criticat în direct după derapajul rasist la adresa fanilor Rapidului: „Să se autocenzureze!

Dorinel Munteanu, criticat în direct după derapajul rasist la adresa fanilor Rapidului

Dorinel Munteanu, în timpul meciului Rapid - Oţelul 2-1 / Hepta

Dorinel Munteanu a fost criticat în direct după derapajul rasist la adresa fanilor Rapidului. Antrenorul Oţelului Galaţi a avut o reacţie incredibilă la finalul meciului din Giuleşti, din etapa a 24-a a Ligii 1. „Unii suporteri au fost mai bronzaţi”, a fost declaraţia controversată făcută de fostul mare internaţional român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Crăciunescu a auzit ceea ce a spus Dorinel Munteanu şi l-a „taxat” imediat pe antrenorul în vârstă de 55 de ani. Fostul arbitru nu îşi explică de ce „Neamţul” a avut un astfel de discurs, după înfrângerea cu Rapid.

Dorinel Munteanu, criticat în direct după derapajul rasist la adresa fanilor Rapidului

Crăciunescu este convins că aceste declaraţii îl vor costa pe Dorinel. L-a avertizat că imaginea lui va avea de suferit.

Ceea ce a fost spus este o gafă imensă! Nu și-a dat seama ce spune. Ar fi trebuit să se autocenzureze! A fost un fotbalist foarte bun, dar aceste ieșiri nu-i fac deloc bine„, a declarat Ion Crăciunescu la digisport.ro.

Dorinel Munteanu este cunoscut pentru declaraţiile dure pe care le dă. Nici măcar jucătorii săi nu au scăpat. Totuşi, de această dată riscă să fie chemat la Comisii pentru acest derapaj rasist.

Reclamă

Eu nu am intrat în conflict cu niciun suporter al Rapidului. Vocabularul e unul care se potriveşte, eu îi ştiu de mult. Probabil nu le sunt simpatic. Nu toţi, câţiva au fost aşa, mai bronzaţi puţin.

(n.r.: despre arbitraj, ironic) Cel mai bun arbitraj pe care l-am avut vreodată. Nu sunt ironic, sunt chiar sincer! Aşa comunicatori, joviali, n-am văzut… Foarte bun arbitrajul, extraordinar…„, a spus Dorinel Munteanu.

Rapid, victorie cu Oţelul Galaţi

Echipa lui Cristiano Bergodi a deschis scorul încă din minutul 6, când apărarea gălăţenilor a gafat şi Albion Rrahmani a înscris. Meciul a fost oprit pentru 4 minute, din minutul 11, din cauza petardelor şi fumigenelor aruncate în teren de suporterii giuleşteni. După reluare, oaspeţii au ratat o ocazie mare în minutul 14, când Aioani a intervenit foarte bine la Rusevic. Rapidul şi-a dublat avantajul înainte de pauză, în minutul 45+3, prin Burmaz.

Reclamă 4 / 0/3

Ermal Krasniqi nu l-a putut învinge pe portarul Oţelului, în minutul 53, iar elevii lui Dorinel Munteanu au reuşit să reducă din diferenţă în minutul 87, prin Cisotti. S-a încheiat 2-1 pentru Rapid, care este pe locul 3, cu 42 de puncte, tot atâtea câte are şi ocupanta locului secund, CFR Cluj. Oţelul se află pe poziţia a 11-a, cu 28 de puncte.

RAPID: Aioani – Onea, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Djokovic (Oaidă 66), Al. Albu – E. Krasniqi (Funsho Bamgboye 79), Papeau (Petrila 79), Burmaz – A. Rrahmani (Hasani 90). ANTRENOR: Cristiano Bergodi

OŢELUL: R. Stoian – Zhelev, J. Cisse, Lovric, Miguel Silva (Zivulic 46) – Lameira (Al. Pop 59) – Maciel (G. Cârjan 82), S. Teles, Cisotti, R. Tănasă (A. Rus 46) – Rusevic (Adăscăliţei 82). ANTRENOR: Dorinel Munteanu

Cartonaşe galbene: Djokovic 57 / J. Cisse 45+2

Arbitri: Ionuţ Coza – Valentin Avram, Cosmin Vătămanu – Cătălin Busi

Arbitri VAR: Andrei Chivulete – Viorel Flueran

Observator: Adrian Vidan

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și