Închide meniul

O nouă lovitură primită de Gigi Becali! Favoritul patronului FCSB va rata următorul meci din Liga 1

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 5 februarie 2024, 21:38

O nouă lovitură primită de Gigi Becali! Favoritul patronului FCSB va rata următorul meci din Liga 1

O nouă lovitură primită de Gigi Becali

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci / Hepta

O nouă lovitură primită de Gigi Becali! FCSB nu se va putea baza etapa viitoare pe Adrian Şut, după ce mijlocaşul de 24 de ani a primit un cartonaş galben în partida de pe Arena Naţională cu Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avertismentul primit de Şut în minutul 43 este al patrulea primit de mijlocaşul roş-albaştrilor în acest sezon, ceea ce înseamnă că va rata partida cu Sepsi de etapa viitoare din Liga 1.

O nouă lovitură primită de Gigi Becali!

După ce Darius Olaru a fost suspendat pentru meciul Farul Constanţa, din cauza cartonaşului galben încasat pe Ion Oblemenco, cu Universitatea Craiova, echipa pregătită de Elias Charalambous va avea probleme de efectiv din cauza cartonaşelor galbene şi etapa viitoare.

FCSB va juca etapa viitoare cu Sepsi Sf. Gheorghe tot pe Arena Naţională. Formaţia roş-albastră nu se va putea baza atunci pe Adrian Şut, unul dintre favoriţii patronului Gigi Becali. El a fost avertizat de Horaţiu Feşnic în minutul 42 al partidei, pentru un fault la mijlocul terenului, din spate.

Din cele 24 de meciuri disputate de FCSB în acest sezon, Şut a evoluat în 22 dintre ele, reuşind să înscrie de două ori.

Reclamă

Moment de senzație la FCSB – Farul, de ziua lui Gică Hagi! Suporterii ambelor echipe i-au cântat „La mulți ani” Regelui

A fost un moment de senzație la FCSB – Farul, de ziua lui Gică Hagi! Fanii celor două rivale s-au unit pentru câteva momente și i-au cântat „La mulți ani” celui mai mare fotbalist din istoria României.

Pe data de 5 februarie, Gică Hagi a împlinit vârsta de 59 de ani. „Regele” a primit numeroase urări superbe, atât din partea foștilor săi colegi, dar și din partea echipei naționale și a celor de la Galatasaray, club pentru care a scris istorie. De ziua „Regelui” se joacă și meciul din Liga 1 dintre FCSB și Farul.

Chiar din momentul la care echipele de start ale celor două formații au fost prezentate, suporterii de pe Arena Națională au aplaudat atunci când numele lui Gică Hagi a fost rostit de crainicul arenei.

Reclamă 4 / 0/3

Mai apoi, în debutul partidei, cele două grupuri de suporteri i-au cântat „La mulți ani”, „Regelui”. A fost un moment cu adevărat emoționant pe Arena Națională, iar fanii celor două formații au lăsat rivalitatea, pentru a-și arăta aprecierea pentru cel mai mare fotbalist din istoria României.

De asemenea, suporterii i-au scandat numele, iar mesajul „La mulți ani Gică Hagi” a fost arătat pe tabela Arenei Naționale.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și