Închide meniul

O nouă plecare de la FCSB! Nicolae Dică a transferat un jucător pus pe „lista neagră” de Gigi Becali

Viviana Moraru Publicat: 14 ianuarie 2023, 23:25

Reclamă
O nouă plecare de la FCSB! Nicolae Dică a transferat un jucător pus pe „lista neagră de Gigi Becali

Nicolae Dică a transferat un jucător pus pe "lista neagră" de Gigi Becali la FCSB

Nicolae Dică, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

Nicolae Dică a transferat un jucător pus pe „lista neagră” la FCSB de Gigi Becali. Este vorba de Bogdan Rusu, atacant care a fost adus în vară la trupa roş-albastră, şi care nu a confirmat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a efectuat deja primele transferuri, după ce a fost numit antrenor pe banca celor de la Mioveni. Fostul tehnician de la FCSB are ca obiectiv evitarea retrogradării, piteştenii fiind pe ultimul loc în Liga 1.

O nouă plecare de la FCSB! Nicolae Dică a transferat un jucător pus pe „lista neagră” de Gigi Becali

Bogdan Rusu nu a impresionat în tricoul roş-albaştrilor, şi astfel a intrat în dizgraţiile lui Gigi Becali. Patronul a decis să renunţe la serviciile atacantului, iar acesta a revenit la echipa la care a început sezonul, anume Mioveni.

La formaţia piteşteană, Bogdan Rusu va fi antrenat de cel de care a fost pregătit şi la FCSB, Nicolae Dică. Pe lângă Rusu, oficialii piteşteni au mai anunţat transferurile a trei jucători, Alexandru Greab, Amadou Diallo și Dylan Mboumbouni.

„Bine ați venit Bogdan Rusu, Alexandru Greab, Amadou Diallo și Dylan Mboumbouni!
Astăzi au fost oficializate și contractele noilor veniți Bogdan Rusu (32 de ani, atacant, FCSB), Alexandru Greab (portar, 30 de ani, FC Argeș), Amdou Diallo (28 de ani, mijlocaș stânga, FK Jerv – Norvegia), Dylan Mboumbouni (26 de ani, fundaș central, FK Jerv – Norvegia).
În zilele următoare la CS Mioveni vor sosi și alți jucători pe care îi vom prezenta la momentul respectiv”, se arată în mesajul postat de oficialii de la Mioveni, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă

„E ca la cazinou!”. De ce ar fi acceptat Nicolae Dică oferta lui CS Mioveni

Andrei Vochin şi Basarab Panduru au anunţat de ce ar fi acceptat Nicolae Dică oferta lui CS Mioveni. Aceştia sunt siguri că fostul antrenor de la FCSB nu are niciun risc la ultima clasată din Liga 1.

Consilierul preşedintelui FRF este sigur că, în cazul în care echipa din Mioveni va retrograda, contraperformanţa nu i se poate imputa lui Dică. „Are numai de câştigat„, asigură Vochin.

CS Mioveni a înregistrat o singură victorie în această ediţie de campionat. A smuls şase remize, una dintre acestea chiar împotriva lui FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„E ca la cazinou. La Mioveni, cota e mare pentru a evita retrogradarea. Spre deosebire de Chindia, are şi probleme financiare.

El are numai de câştigat acum. Orice loc mai sus (n.r. decât ultimul) e un bonus. Doar că după ce vom uita sezonul acesta, peste un an, doi, o să spună lumea că a retrogradat cu Mioveni şi că nu a luat titlul cu FCSB„, a declarat Andrei Vochin la orangesport.ro.

„Eşti antrenor, merită să te înhami. Dacă ai fi avut alte echipe, ai fi ajuns, altfel, la Liga 2, altfel, stăteai până la vară. Dacă eşti antrenor, trebuie să te duci să antrenezi. Nu cred că poate să-i cadă nimic, vreo stea sau ceva, dacă retrogradează.

Nu cred că mai crede nimeni că se mai poate salva. Poate să facă ceva cum a făcut Petrea (n.r. la Chindia), dar trebuie să câştige câteva meciuri. Dacă stătea până la vară, nu cred că era bine pentru el„, l-a completat Basarab Panduru.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și