Închide meniul

O nouă plecare de la Rapid! Clubul a făcut anunţul oficial: „Din cauza unor probleme personale!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 decembrie 2023, 10:13

Reclamă
O nouă plecare de la Rapid! Clubul a făcut anunţul oficial: „Din cauza unor probleme personale!

O nouă plecare de la Rapid. Este vorba de Borja Valle, jucător ce şi-a reziliat contractul

Borja Valle și jucătorii de la Rapid, după un gol / Profimedia

O nouă plecare de la Rapid. Este vorba de Borja Valle, jucător ce şi-a reziliat contractul. Borja Valle a decis să plece din România din cauza unor probleme personale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borja Valle a semnat vara trecută cu Rapid şi a fost văzut drept o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor. A jucat 19 meciuri în toate competiţiile pentru Rapid şi a marcat un singur gol.

O nouă plecare de la Rapid! Clubul a făcut anunţul oficial

În cariera sa, Borja Valle a mai evoluat la Ponferradina, Celta Vigo 2, Ourense, Oviedo, Deportivo, Elche, Dinamo, Khorfakkan şi Alcorcon. Pe transfermarkt.com, spaniolul este cotat la 500.000 de euro.

Rapid s-a despărțit de comun acord de Borja Valle, din cauza unor probleme personale ale jucătorului nostru. Acesta se va întoarce în Spania, pentru a fi alături de familie„, a anunţat Rapid pe reţelele de socializare.

Ermal Krasniqi, prezentat oficial la Rapid

Ermal Krasniqi este cel de-al treilea jucător prezentat de Rapid, în această iarnă, după Florent Hasani şi Borisav Burmaz. Dan Şucu a plătit nu mai puţin de un milion de euro în schimbul lui Ermal Krasniqi. Mijlocaşul va fi al treilea kosovar din lotul lui Cristiano Bergodi, după Albion Rrahmani şi Florent Hasani.

Reclamă

„Rapid continuă să mute în ofensivă, reușind cel de-al treilea transfer al iernii.

Ermal Krasniqi este atacant și a fost achiziționat de la CFR Cluj, formație la care a jucat din 2022. Krasniqi a ajuns la ardeleni din Kosovo, de la FK Ballkani, acolo unde a fost coechipier cu un alt jucător al Rapidului, golgheterul Albion Rrahmani”, se arată în anunţul celor de la Rapid.

Kosovarul transferat de la CFR Cluj s-a declarat foarte bucuros de mutarea pe care a făcut-o, fiind impresionat de atmosfera creată de fanii giuleşteni. De asemenea, Krasniqi le-a făcut o promisiune uriaşă suporterilor şi a declarat că giuleştenii se vor bate la campionat.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt fericit că am ajuns la Rapid, fanii sunt incredibili. Mi-a plăcut mult atmosfera de pe Giulești și îmi doresc ca împreună să ne luptăm pentru campionat”, a declarat Ermal Krasniqi, conform site-ului oficial al celor de la Rapid.

Motivul pentru care Rapid a plătit 1 milion de euro pentru transferul lui Ermal Krasniqi

Motivul pentru care Rapid a plătit 1 milion de euro pentru transferul lui Ermal Krasniqi. Victor Angelescu, acționarul minoritar al formației din Giulești a venit cu o explicație uluitoare.

Acționarul minoritar de la Rapid a menționat că, în opinia sa, Krasniqi își merită banii, chiar dacă nu a impresionat sub comanda lui Andrea Mandorlini, în acest sezon. Victor Angelescu și-a argumentat opinia și a menționat faptul că jucătorul din Kosovo, cotat de Transfermarkt la 1,2 milioane de euro, poate juca pe orice poziție din bandă.

„Cu Krasniqi e închis, suntem înțeleși cu toții, urmează să semnăm. Probabil mâine se va întâmpla. Nu am semnat că au fost zilele libere, am stat de Crăciun cu familiile. Suntem înțeleși cu CFR, nu e prima dată când transferăm de la ei. Suma este acolo (n.r. la un milion de euro).

Dacă stăm să ne uităm la acest sezon, nu are cifre impresionante, doar că CFR a schimbat sistemul și Krasniqi are o valoare mult mai mare decât ce a arătat în sistemul respectiv.

Poate fi o sumă mare, dacă ne uităm acum, dar dacă ne uităm la ce poți să iei pe Krasniqi când era în formă, e o sumă mică. Krasniqi poate juca oriunde în bandă. Va juca ori bandă stângă, ori bandă dreaptă”, a spus oficialul, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer Vezi toate știrile
Citește și