Închide meniul

O nouă reacţie despre „demiterea premeditată” a lui Andrea Mandorlini: „Ştiam că Mutu e antrenor, deşi nu se terminase meciul”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 ianuarie 2024, 9:57

Reclamă
O nouă reacţie despre „demiterea premeditată a lui Andrea Mandorlini: „Ştiam că Mutu e antrenor, deşi nu se terminase meciul

O nouă reacţie despre "demiterea premeditată" a lui Andrea Mandorlini

Andrea Mandorlini, în timpul unui meci / Profimediaimages

O nouă reacţie despre demiterea premeditată a lui Andrea Mandorlini de la CFR Cluj. Mihai Stoica spune că ştia înainte ca meciul de la Botoşani să se termine că italianul va fi schimbat cu Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluţu Varga a anunţat că l-a dat afară pe Andrea Mandorlini după înfrângerea de la Botoşani, scor 0-1. În exclusivitate pentru AS.ro, patronul de la CFR Cluj a anunţat că noul antrenor este Adrian Mutu.

O nouă reacţie despre „demiterea premeditată” a lui Andrea Mandorlini

„Speram la un egal între Botoşani şi CFR. Victoria celor de la Botoşani mă uimeşte. Mă surprinde că a bătut Botoşani, dar nu mă surprinde demiterea lui Mandorlini.
Vorbeam cu apropiaţii şi ştiam că e clar faptul că Adrian Mutu va fi acolo noul antrenor. Nici nu se terminase meciul. Şi dacă egala pe final CFR, tot ăsta era deznodământul.

Dacă faci o schimbare, o faci înainte de cantonament. Dar nu ştiu dacă era disponibil Adi Mutu atunci pentru că a trecut prin nişte momente foarte dificile. Când se schimbă antrenorul, de regulă, şocurile sunt pozitive. Pe de o parte nu a făcut pregătirea, nu a ales el jucătorii. Dar pe de altă parte, el cunoaşte foarte bine fotbalul românesc şi are o relaţie foarte bună cu Neluţu Varga.

Se poate impune în faţa unor jucători precum Tachtsidis pentru că e Adrian Mutu şi a jucat la un nivel foarte mare. Am vorbit cu el când era antrenorul naţionalei U21 şi mie îmi place. Ştie fotbal, se vede că e preocupat. Tot ce spunea vedeam în teren. Cred că e o achiziţie foarte bună pentru CFR Cluj”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Neluţu Varga, anunţ de ultimă oră: „Ne-am înţeles cu Adrian Mutu. El va fi antrenorul echipei”

Neluţu Varga a făcut un anunţ de ultimă oră despre Adrian Mutu. Patronul lui CFR Cluj a anunţat că s-a înţeles cu Adrian Mutu şi că acesta va prelua banca CFR-ului. Neluţu Varga nu a vrut să dea detalii despre durata contractului, precizând că aceste detalii vor fi stabilite ulterior.

Am vorbit cu Mutu. Ne-am înţeles, da. Astea sunt detalii pe care mâine le vom stabili (n.r.: durata contractului şi alte aspecte legate de contract), dar am stabilit că el va fi. Detaliile contractuale le discutăm mâine”, a declarat Neluţu Varga în exclusivitate pentru AntenaSport.

Anterior, Neluţu Varga a anunţat că îl demite pe italianul Andrea Mandorlini în urma înfrângerii cu 1-0 cu FC Botoşani. CFR Cluj ar putea ajunge din nou la 11 puncte în spatele FCSB-ului, în cazul în care „roş-albaştrii” vor câştiga meciul cu UTA de mâine seară.

Reclamă 4 / 0/3

FC Botoşani – CFR Cluj 1-0! Înfrângere surprinzătoare pentru ardeleni

Botoşani – CFR Cluj 1-0 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Partida a contat pentru etapa cu numărul 22 a acestui sezon de Liga 1.

Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 64, de către Eduard Florescu. După acest rezultat, CFR Cluj rămâne pe locul al 2-lea, cu 36 de puncte, dar FCSB se poate distanța la 11 puncte, dacă o va învinge pe UTA. De cealaltă parte, FC Botoșani este pe poziția a 16-a, ultima din clasament, cu 15 puncte, la o lungime de Dinamo, care e pe locul 15.

Botoșani: Ducan – Benzar, Sadiku, Miron, Țigănașu – David, Dican, I. Filip – Florescu, Ilicic, Kaprof

Rezerve: Ureche, Petro, Kupa, Creț, Dragu, Adams, Dragomir, Cărăușu, L.Fulop, Mitrov, Aldair.

Antrenor: Bogdan Andone.

Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Mogoș, Boben, Keita, R. Filip, Fica, Deac, El Kaddouri, Serebe, Ciubăncan.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:49 FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă 22:36 Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!” 22:23 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus 22:15 Gigi Becali s-a dezlănţuit după meciul cu CFR Cluj: „Gâlcă să spună adevărul! Făceam schimbările din puşcărie” 22:00 FCSB – CFR Cluj 0-1! Otele, gol superb sub privirile lui Gigi Becali! Campioana primeşte trofeul! Sărbătoare pe Arena Naţională 21:54 VIDEOValentin Mihăilă a sărbătorit cu steagul României promovarea Parmei în Serie A. Sezon spectaculos pentru Mihăila şi Dennis Man 21:28 Un nou record de asistenţă pe Arena Naţională! Stadionul, umplut până la refuz la FCSB – CFR Cluj 21:12 Sorana Cîrstea – Marketa Vondrousova 7-6, 6-3. Sorana e în optimile de la Roma 21:10 LIVE VIDEOMK Dons – Crawley Town e ACUM, în AntenaPLAY. Crewe îşi aşteaptă adversara în barajul de promovare în League One 21:01 LIVE VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania sunt ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei Vezi toate știrile
Citește și