Închide meniul

Marius Șumudică a vorbit despre revenirea în Liga 1: „Există posibilitatea!”. Care sunt condițiile antrenorului

Alex Ioniță Publicat: 8 martie 2024, 18:30

Reclamă
Marius Șumudică a vorbit despre revenirea în Liga 1: Există posibilitatea!”. Care sunt condițiile antrenorului

Marius Șumudică a vorbit despre revenirea în Liga 1

Marius Șumudică / Profimedia

Marius Șumudică a vorbit despre revenirea în Liga 1. Tehnicianul român a dezvăluit și că a primit deja două oferte de la formații din campionatul României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică este în prezent liber de contract, după ce a fost dat afară de turcii de la Gaziantep. „Șumi” a lăsat echipa pe locul 18, cu 28 de puncte, la o lungime de salvarea de la retrogradare.

Marius Șumudică a vorbit despre revenirea în Liga 1

Marius Șumudică a dezvăluit că ar lua în calcul o revenire în Liga 1, în situația în care un club va rămâne fără antrenor. Totuși, „Șumi” a spus că prioritatea sa este să plece în străinătate și a spus că și-ar dori să se întoarcă în Turcia sau zona Golfului.

Totodată, acesta a dezvăluit faptul că a fost contactat de două formații din play-out, însă a spus că nu a dat curs niciunei oferte, până în momentul de față. De asemenea, Marius Șumudică a spus și că nu a discutat cu Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova.

„M-au sunat două cluburi din liga naţională, care erau în play-out, nu se pune problema. Nu ştiu nimic, nu am nicio discuţie cu domnul Rotaru, n-am avut şi nu e fair-play să am o discuţie cu el atât timp cât cei de acolo au antrenor, joacă derby-ul acum cu cealaltă echipă din Craiova. Nu s-a pus problema. Nu e frumos să discutăm despre o echipă care are antrenor.

Reclamă

Dacă vreo echipă va rămâne fără antrenor, există şi posibilitatea să rămân în ţară, dar prioritatea e să plec în străinătate. Mă odihnesc două, trei luni şi apoi plec. Ori mă întorc în Golf, ori în Turcia, vedem”, a spus Marius Șumudică, la sosirea în țară.

Marius Şumudică a dat verdictul înainte de Rapid – FCSB

Marius Şumudică a dat verdictul înainte de Rapid – FCSB. Şumudică e de părere o victorie a echipei lui Elias Charalambous în derby ar încheia lupta la titlu.

Înaintea derby-ului de pe Arena Naţională, FCSB are un avans de 12, puncte în campionat, faţă de Rapid. O eventuală victorie a roş-albaştrilor ar face ca aceasta să intre cu un avans de 8 puncte în faţa celor de la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

”Vin să văd echipa pe care o iubesc. Sunt rapidist. Este echipa pe care o iubesc de mic copil. Va fi spectacol fotbalistic. Trebuie urmărit de multă lume.

E un avantaj pentru FCSB pentru că joacă acolo (n.r. pe Arena Națională). Este clar că va fi un spectacol și va trebui să asiste cât mai multă lume. Cred că dacă FCSB va câștiga, 90% e campioană”, a spus Marius Şumudică la revenirea în ţară.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! Vezi toate știrile
Citește și