Închide meniul

Octavian Popescu, apărat după valul de critici al lui Gigi Becali: „Nu e în criză! A jucat bine!”

Viviana Moraru Publicat: 23 ianuarie 2024, 22:40

Reclamă
Octavian Popescu, apărat după valul de critici al lui Gigi Becali: „Nu e în criză! A jucat bine!

Octavian Popescu, apărat după valul de critici al lui Gigi Becali

Octavian Popescu şi Gigi Becali/ Colaj Profimedia

Octavian Popescu a fost apărat de Mihai Stoica, după valul de critici al lui Gigi Becali. MM susţine că mijlocaşul de 21 de ani a prestat un joc bun în duelul dintre FCSB şi UTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a fost titular în victoria clară a FCSB-ului cu UTA. După meci, Gigi Becali l-a făcut praf pe mijlocaş, mărturisind că acesta nu va mai prinde primul 11 al roş-albaştrilor.

Octavian Popescu, apărat după valul de critici al lui Gigi Becali

Octavian Popescu a fost trimis în teren încă din primul minut al duelului cu UTA. Acesta a evolua în flancul stâng al ofensivei, pe poziţia pe care joacă Florinel Coman, cel care a fost suspendat pentru cumul de cartonaşe.

Gigi Becali a declarat că după ce va reveni „Mbappe”, Octavian Popescu va deveni rezerva lui Luis Phelipe.

După aceste afirmaţii, Mihai Stoica a intervenit şi a declarat că, după părerea lui, Octavian Popescu nu traversează un moment de criză şi a prestat un joc bun în duelul cu UTA.

Reclamă

„Am citit și am rămas puțin uimit că unii au zis de Octavian Popescu că a jucat slab. Nu a jucat slab Octavian Popescu, în accepția mea. A fost foarte bun defensiv, a făcut multe deposedări. Nu este un jucător în criză. Tavi a jucat bine, dar nu a avut realizări în atac”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Gigi Becali a anunţat că Octavian Popescu nu va mai fi titular la FCSB

Gigi Becali anunţă că un alt jucător dispare din echipa FCSB-ului. Tavi Popescu a fost titular ieri în echipa „roş-albaştrilor”, având în vedere că Florinel Coman a lipsit, dar Gigi Becali spune că nu va mai juca la echipa lui.

Tavi Popescu a fost schimbat în minutul 75 al partidei, în locul lui intrând în teren Baba Alhassan.

Reclamă 4 / 0/3

”Vezi cum e viața? Acum doi ani, i-am zis lui Coman, ‘Florinele, mă doare inima, dar nu am ce să fac, nu poți să joci în fața lui Tavi’. ‘Da, nea Gigi, știu’. Acum s-a întors situația, dar mai rău. Tavi n-are cum să mai joace.

Am zis că îl bag pe Coman vârf, ca să joace Tavi, dar o să joace Phelipe vârf. Phelipe știe fotbal, o împinge cu vârful. Să vă uitați cum pasează Phelipe. Dă cum dai cu cuțitul în unt. El pune untul pe pâine prăjită. Uitați-vă cum dă el pasul, doar bagă piciorul puțin.

Zici că e mingea ta, că o iei, dar el bagă puțin vârful. Se vede. Băluță, Coman și Phelipe nu are cum să-i schimbe nimeni. Băluță nu a fost el aseară, că a fost puțin răcit, dar o să fie bombă și mai mare”, a spus Gigi Becali astăzi la Palat.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și