Închide meniul

„Octavian Popescu este mare fotbalist acum?”. Cum a reacţionat Ilie Dumitrescu când a fost întrebat despre valoarea „perlei” lui Gigi Becali

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 februarie 2023, 8:34

„Octavian Popescu este mare fotbalist acum?. Cum a reacţionat Ilie Dumitrescu când a fost întrebat despre valoarea „perlei lui Gigi Becali

Octavian Popescu, aproape de un tun financiar de proporţii

Octavian Popescu, în timpul unui meci / Hepta

„Octavian Popescu este mare fotbalist?” a fost întrebarea care l-a făcut pe Ilie Dumitrescu să aibă o reacţie categorică la finalul meciului FC Argeş – FCSB, scor 1-2, din etapa a 27-a a Ligii 1. Fostul atacant cere răbdare cu jucătorul de 20 de ani, care a înscris numai două goluri în această ediţie de campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sezonul trecut, Gigi Becali cerea 100 de milioane de euro pentru Tavi Popescu. „Perla” latifundiarului din Pipera marca atunci de 10 ori în 36 de partide. Între timp, tânărul jucător a primit mai multe critici din partea patronului.

„Octavian Popescu este mare fotbalist acum?”. Cum a reacţionat Ilie Dumitrescu

Octavian Popescu nu a mai evoluat inter cu FC Argeş, poziţie pe care şi-a dorit să îl vadă Gigi Becali. A jucat în banda dreaptă a atacului şi nu a reuşit să îşi treacă numele pe tabelă. Reacţia fostului jucător şi antrenor al roş-albaştrilor nu s-a lăsat aşteptată.

E un jucător cu potențial mare. (Moderator: În momentul în care-l văd în Top 5, la o echipă cel puțin medie, da) Hai să fim mai rezervați cu jucătorii noștri, înainte de a discuta despre pasul spre fotbalul mare.

Trebuie să ne rezumăm la faptul că sunt jucători cu potențial, foarte buni pentru campionatul nostru. Suntem obișnuiți să vorbim de ei la superlativ și… Trebuie să ne rezumăm la competiția asta pentru că am văzut ce se întâmplă când jucăm în cupele europene. Am jucat cu Silkeborg și a fost o rușine ce s-a întâmplat„, a declarat Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Reclamă

Octavian Popescu are o cotă de piaţă de 4 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

FC Argeș – FCSB 1-2

FC Argeș – FCSB 1-2. Vicecampioana României a câștigat în Trivale și a revenit pe podium. Roș-albaștrii au controlat meciul încă din startul său, fiind deciși să obțină toate cele 3 puncte. Grație acestui succes, formația lui Mihai Pintilii a ajuns la 51 de puncte și ocupă locul 3 în Liga 1.

Andrea Compagno a ratat prima ocazie importantă pentru FCSB în minutul 3. Șutul său a fost blocat de Straton. Tabela a rămas nemodificată în prima repriză, deși oaspeții au pus deseori în pericol poarta Argeșului.

Reclamă 4 / 0/3

După pauză, FCSB a făcut diferența în doar câteva minute. Adrian Șut a deschis scorul în minutul 48, iar Deian Sorescu a majorat diferența 5 minute mai târziu. A fost primul gol în tricoul roș-albaștrilor pentru fostul jucător al lui Dinamo.

FC Argeș a încercat să revină în meci, iar golul lui Kevin Koubemba le-a redat speranțele piteștenilor. Gazdele au încercat să obțină cel puțin un punct, dar fără succes.

Gigi Becali, acuzat de Dumitru Dragomir că îl distruge pe Octavian Popescu

Octavian Popescu a jucat pe un post surprinzător în meciul FCSB – Universitatea scor 1-1, iar Gigi Becali a fost acuzat de Dumitru Dragomir că îşi distruge „perla”. Fostul preşedinte al LPF îi cere latifundiarului din Pipera să îl lase pe un post fix, în banda stângă, pe atacantul de 20 de ani.

Bă, parcă e blestem, pe onoarea mea, dacă nu! A greșit portarul. A fost greșeală de portar și n-am să înțeleg niciodată. Vor să-l strice definitiv pe Octavian Popescu.

Lăsați-l bă că nu poate să joace decât bandă stânga. Tactic, este cel mai bun de bandă stângă din țara asta. Fundașul de pe partea lui nu centrează niciodată și de acolo e jucător care scoate adversar din joc, dă pase filtrante. Când îi aud pe marii specialiști… Nu este jucător de centru. Îl strică și pe ăsta. Sunt în stare să-l strice.

Gigi Becali are un duhovnic de care ascultă. Un popă deștept, dacă poate să-l domine pe Gigi îți dai seama că e un popă deștept. Îl are de mult. Este din zonă, se duce și îi cere părerea în toate.

El hotărăște, dar nu îl influențează nimeni. Dacă-l mai mută de multe ori îl fac praf pe Octavian Popescu. Bineînțeles că nu s-a simțit bine. Mi s-a părut de nota 5 și el și Coman. Ori îl lasă să joace acolo. Domne, și pe Mutu l-au încercat în altă parte, dar Mutu, randamentul cel mai mare l-a dat tot acolo, în partea stângă„, a declarat Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Octavian Popescu are 2 goluri stagionale
  • Ce a spus Ilie Dumitrescu despre tânărul atacant de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și