Închide meniul

Octavian Popescu i-a „stricat” golul lui Florinel Coman cu o simulare! Fază controversată în Farul – FCSB

Alex Ioniță Publicat: 31 martie 2024, 22:44

Reclamă
Octavian Popescu i-a stricat” golul lui Florinel Coman cu o simulare! Fază controversată în Farul – FCSB

Octavian Popescu i-a „stricat” golul lui Florinel Coman cu o simulare

Simularea lui Octavian Popescu / Captură Prima Sport

Octavian Popescu i-a „stricat” golul lui Florinel Coman cu o simulare. „Perla” lui Gigi Becali a comis o eroare imensă, care a dus la anularea unei reușite a echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În a doua repriză a duelului de la Ovidiu, Florinel Coman a reușit să trimită mingea în poartă, însă centralul Marcel Bârsan a sesizat o problemă în construcția fazei.

Octavian Popescu i-a „stricat” golul lui Florinel Coman cu o simulare

În minutul 71 al duelului, balonul a ajuns la Octavian Popescu, care a intrat în careu, fiind înconjurat de mai mulți adversari. „Perla” lui Gigi Becali s-a dus pe direcția jucătorilor adverși și a căzut ușor după un posibil contact.

Totuși, mingea a ajuns la Florinel Coman, care a preluat mingea și a trimis un șut de senzație, care s-a oprit în poarta lui Buzbuchi.

Arbitrul Marcel Bârsan a anulat însă golul și i-a dat cartonașul galben lui Octavian Popescu, care a protestat vehement după decizia acestuia. Mai apoi, jucătorii de la FCSB au fost nevoiți să se întoarcă la joc, dat fiind faptul că arbitrul nu și-a schimbat decizia.

Reclamă

Ilie Dumitrescu a răbufnit, după ce Eduard Radaslavescu a fost schimbat de Gigi Becali în minutul 28

Ilie Dumitrescu a răbufnit, după ce Eduard Radaslavescu a fost schimbat de Gigi Becali în minutul 28. Fostul internațional a comentat decizia patronului de la FCSB, din derby-ul cu Farul.

Omul cu bani de la FCSB a hotărât să îl înlocuiască înainte de pauză pe Radaslavescu, care a înjurat un fan al celor de la Farul în debutul partidei.

Fostul atacant al echipei naționale este de părere că schimbarea a fost făcută doar pentru a-l pune pe Radaslavescu într-o lumină proasă.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, Ilie Dumitrescu este de părere că FCSB ar fi trebuit să facă alte 4 schimbări, având în vedere că jucătorii lui Charalambous nu au avut realizări în prima parte.

„N-a făcut diferența în 27 de minute, n-a cerut în profunzime..

E o schimbare doar așa, ca să îl pună pe copilul ăsta într-o situație delicată. Nu văd… așa ar fi trebuit să schimbe 3-4 jucători. FCSB n-a avut realizări în prima repriză, Farul a avut o prezență mai bună.

Dacă analizăm doar ce a făcut Radaslavescu, ar fi trebuit schimbați încă 4. Mai lasă-l 15 minute! După ultimul meci, declarase că joacă Radaslavescu. E clar. Dar nu poți să nu îl mai lași, puteai să schimbi la pauză. Radaslavescu n-a fost sub alți jucători”, a spus Ilie Dumitrescu, la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun Vezi toate știrile
Citește și