Închide meniul

Ilie Dumitrescu a răbufnit după ce Radaslavescu a fost schimbat în minutul 28: „E doar așa, să îl pună într-o lumină proastă”

Alex Ioniță Publicat: 31 martie 2024, 22:26

Reclamă
Ilie Dumitrescu a răbufnit după ce Radaslavescu a fost schimbat în minutul 28: E doar așa, să îl pună într-o lumină proastă”

Ilie Dumitrescu a răbufnit după ce Radaslavescu a fost schimbat în minutul 28

Ilie Dumitrescu, în timpul unui eveniment - Profimedia Images

Ilie Dumitrescu a răbufnit, după ce Eduard Radaslavescu a fost schimbat de Gigi Becali în minutul 28. Fostul internațional a comentat decizia patronului de la FCSB, din derby-ul cu Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul cu bani de la FCSB a hotărât să îl înlocuiască înainte de pauză pe Radaslavescu, care a înjurat un fan al celor de la Farul în debutul partidei.

Ilie Dumitrescu a răbufnit după ce Radaslavescu a fost schimbat în minutul 28

Fostul atacant al echipei naționale este de părere că schimbarea a fost făcută doar pentru a-l pune pe Radaslavescu într-o lumină proasă.

Totodată, Ilie Dumitrescu este de părere că FCSB ar fi trebuit să facă alte 4 schimbări, având în vedere că jucătorii lui Charalambous nu au avut realizări în prima parte.

„N-a făcut diferența în 27 de minute, n-a cerut în profunzime..

Reclamă

E o schimbare doar așa, ca să îl pună pe copilul ăsta într-o situație delicată. Nu văd… așa ar fi trebuit să schimbe 3-4 jucători. FCSB n-a avut realizări în prima repriză, Farul a avut o prezență mai bună.

Dacă analizăm doar ce a făcut Radaslavescu, ar fi trebuit schimbați încă 4. Mai lasă-l 15 minute! După ultimul meci, declarase că joacă Radaslavescu. E clar. Dar nu poți să nu îl mai lași, puteai să schimbi la pauză. Radaslavescu n-a fost sub alți jucători”, a spus Ilie Dumitrescu, la digisport.ro.

Gigi Becali nu l-a vizat doar pe Eduard Radaslavescu

Gigi Becali nu l-a vizat doar pe Eduard Radaslavescu în derby-ul Farul – FCSB! Patronul vicecampioanei a mai luat o decizie radicală, la pauza duelului de la Ovidiu.

Reclamă 4 / 0/3

Omul cu bani de la FCSB a „tăiat în carne vie” și în prima repriză, atunci când l-a înlocuit pe Eduard Radaslavescu cu Octavian Popescu.

Tânărul jucător a fost scos din teren de patron după ce a fost surprins în timp ce înjura un fan al campioanei en-titre.

De asemenea, la pauză, Gigi Becali a hotărât să îl înlocuiască și pe Vali Crețu, care a fost utilizat din primul minut, în poziția de fundaș dreapta.

În locul acestuia, patronul a hotărât să îl introducă în teren pe „racheta” Nana Antwi.

Vali Crețu este aproape de plecarea de la FCSB, având în vedere că înțelegerea acestuia cu vicecampioana României expiră în vara acestui an. De asemenea, pe lista plecărilor din această vară mai există și nume precum Ionuț Panțîru, Ovidiu Popescu, Andrei Vlad sau Risto Radunovic.

Cel din urmă a spus chiar după un meci că își dorește să câștige campionatul alături de FCSB, iar apoi să plece de la echipa antrenată de Elias Charalambous.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și