Închide meniul
Video

Octavian Popescu încercat senzații tari! „Perla” de la FCSB a zburat cu parapanta EXCLUSIV

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 iunie 2022, 21:42 / Actualizat: 24 iunie 2022, 23:51

Octavian Popescu s-a dat cu parapanta în vacanța la mare

Octavian Popescu a zburat cu parapanta și văzut lumea de sus. Puștiul de 19 visează să fie la înălțime și să câștige titlul cu FCSB. Chiar dacă l-au urmarit, italienii de la Torino n-au îndrăznit să facă o ofertă pentru el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vacanță la mare, Tavi Popescu a încercat senzații tari! A zburat cu parapanta.

Octavian Popescu a zburat cu parapanta în vacanță

Fotbalistul pe care Becali cere 50 de milioane de euro vrea sa zboare si pe teren, printre adversari, în acest sezon!

Reclamă

„Este copil! Nu are viata extrasportiva!„, a spus Victor Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Italienii de la Torino s-au speriat de pretul lui Tavi Popescu.

„Nu poate satisface Torino pretentiile FCSB-ului. Ar trebui sa mai lase la pret domnul Becali sau… Și credeti ca daca as spune eu ca ar trebui sa mai lase, mai lasa?! Când ai neaparata nevoie de bani lasi la pret, cand n-ai nevoie de bani si ei nu au probleme de genul asta sigur ca tine la pret si de foarte multe ori i-a reusit”, a mai spus Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Tavi Popescu si rapidistul Rares Ilie vor fi urmatoarele produse de milioane pentru export ale Romaniei – pariaza impresarul Becali.

„Și pentru Rareș Ilie mi se pare normal ca Rapidul să aibă pretenții”, a încheiat Becali.

Octavian Popescu rămâne la FCSB! Mesajul lui Gigi Becali

Gigi Becali este decis să-l ţină la echipă pe Octavian Popescu încă două sezoane, pentru a obţine în schimbul său suma dorită. Patronul FCSB are ambiţii mari, şi speră să primească 50 de milioane pentru mijlocaşul de 19 ani.

Octavian Popescu este cotat la 4 milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt. Patronul FCSB nu se grăbeşte să-l vândă, dorind să obţină o sumă mai mare în schimbul său. Totodată, Gigi Becali a declarat că a refuzat o ofertă pentru Florin Tănase, care şi el va rămâne la club.

„Nu m-a interesat niciodată să vând. M-a interesat să câștig, să fac performanță, să iau sume mari. Niciodată nu am fost disperat să vând, dar vând tot. Eu fac fotbal, dar ca să fac fotbal trebuie să vând, dar nu sunt disperat să vând. Eu de aia vând scump, pentru că nu sunt disperat.

Nu a venit nicio ofertă pentru Tavi Popescu. Nu a venit nicio ofertă pentru Tănase. A fost o ofertă de două milioane de la Ferencvaros (n.r. pentru Tănase), dar am zis că nu. Nu se mai vorbește de vânzare, nu mă mai intereseaza să vând. Ca să îl vinzi pe Tavi Popescu, trebuie să iei 50 de milioane. Acum îți dă două milioane. Popescu trebuie să mai stea minim doi ani, ca să iau eu 50 de milioane”, a declarat Gigi Becali, în timpul conferinţe de prezentare a lui Joyskim Dawa.

Gigi Becali: „Pe Octavian Popescu nu l-am schimbat niciodată!”

Gigi Becali e sigur că Octavian Popescu poate să-i câștige meciurile de unul singur, așa că nu-l scoate niciodată din teren în timpul unui meci. Alți favorți ai patronului, Olaru și Tănase, nu se bucură de același privilegiu.

Reclamă

„Eu vă spun așa. I-am schimbat de multe ori pe Darius Olaru sau pe Florin Tănase, dar niciodată pe Octavian Popescu. Nu l-am scos niciodată din echipă. De ce? Pentru că e Maradona, îți câștigă singur meciurile”, a spus Gigi Becali, conform fanatik.ro.

10 goluri a înscris „perla” lui Becali în precedentul sezon din Liga 1 şi a atras atenţia mai multor cluburi din Europa. Tavi Popescu este monitorizat atent şi de granzii Turciei, Galatasaray şi Beşiktaş.

Recomandări
  • Octavian Popescu a zburat cu parapanta în vacanță
  • Puștiul de la FCSB s-a dat pe senzații tari

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și