Închide meniul

Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”

Alex Ioniță Publicat: 27 aprilie 2024, 23:14

Reclamă
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!

Octavian Popescu l-a imitat pe "Dodel" Tănase după ce FCSB a câștigat titlul

Octavian Popescu, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul! Jucătorul lui Gigi Becali a făcut spectacol pe teren, după ce roș-albaștrii au învins-o pe Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FCSB și Farul a contat pentru etapa cu numărul 7 din play-off și s-a încheiat cu scorul de 2-1. Meciul s-a văzut LIVE TEXT pe AS.ro.

Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul

„Perla” lui Gigi Becali a făcut spectacol pe teren, după fluierul final al partidei. Acesta l-a imitat pe „Dodel” Tănase și i-a repetat declarația celebră: „Bravo vouă, bă!”

„Vreau să spun şi eu două, trei cuvinte. Bravo vouă, bă! Nu mai am ce să spun, eram ameţit de la pauză, nu mai pot. Campionii, campionii, ole, ole, ole! Locul 1 venim” , a spus Octavian Popescu, citat de orangesport.ro.

Cristi Tănase a spus aceste cuvinte, care au stârnit, la momentul respectiv, amuzamentul tuturor în anul 2013, atunci când FCSB sărbătorea un alt titlu cucerit. Generația de atunci a roș-albaștrilor a făcut spectacol într-un autocar care s-a plimbat pe străzile Bucureștiului.

Reclamă

Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană

Gigi Becali i-a făcut o propunere în direct lui Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană matematic în Liga 1. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit ce planuri are cu vedeta sa, care şi-a exprimat deja dorinţa de a pleca, la finalul sezonului.

Florinel Coman nu a putut evolua în duelul cu Farul, duel în urma căruia FCSB a devenit campioana acestui sezon. „Mbappe” s-a accidentat în duelul cu Sepsi şi se va trata la vraciul Marijana.

Gigi Becali a dezvăluit că urmează să poarte o discuţie cu Florinel Coman, în privinţa viitorului său. Patronul de la FCSB vrea să-l păstreze pe acesta pentru a evolua în preliminariile Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

Latifundiarul din Pipera a declarat chiar că va negocia şi cu oficialii echipei care îl va transfera pe Florinel Coman, pentru a-l lăsa pe acesta să o ajute pe FCSB să se califice în grupele unei competiţii europene.

De asemenea, Becali este chiar dispus să renunţe la o parte din cele cinci milioane de euro, pe care urmează să le încaseze pe urma lui Florinel Coman. Al Duhail este echipa care insistă pentru transferul vedetei roş-albaştrilor.

„Cu Coman reușim numai dacă vrea el. Oamenii au zis că vin joi ca să stabilim condițiile de plată. Ei vor contract de transfer, nu să plătească clauza. De ce să îl dau în rate pe Coman, dacă nu vreau să îl dau?! Eu vreau să fac o înțelegere, dacă Florinel e de acord, ca el să mai joace preliminariile. Că poate dacă vrea! Să facă pregătirea cu noi, nu cu ei. Asta e singura chestiune.

Joi vin și discutăm. Trebuie să discut și cu Florinel. Noi putem să le spunem în contract că dacă ne calificăm, scadem 500.000 din contract. Nu 5 milioane, mai dau 4.5 milioane de euro. Până nu a fost matematic, nu am vrut să facem negocieri”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:17 Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League 0:00 Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League 9
mai
23:50
Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu
9
mai
23:33
Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase
9
mai
23:21
Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024
9
mai
23:02
Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova
9
mai
22:41
Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă”
9
mai
22:11
„România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor
9
mai
21:37
Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA
9
mai
21:14
Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României
Vezi toate știrile
Citește și