Închide meniul

Octavian Popescu, mesaj de pe patul de spital după ce a fost operat! Când va reveni pe teren la FCSB

Viviana Moraru Publicat: 3 iunie 2024, 19:27

Reclamă
Octavian Popescu, mesaj de pe patul de spital după ce a fost operat! Când va reveni pe teren la FCSB

Octavian Popescu, mesaj de pe patul de spital după ce a fost operat

Octavian Popescu a fost operat/ Instagram

Octavian Popescu a transmis un mesaj de pe patul de spital, după ce a fost operat. Decarul FCSB-ului va lipsi de la echipă în prima parte a sezonului, când campioana va evolua în preliminariile Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a evoluat cu o problemă medicală, la finalul sezonului trecut, şi a amânat operaţia până în această vară.

Octavian Popescu, mesaj de pe patul de spital după ce a fost operat

Octavian Popescu a fost operat la o clinică din Belgia, şi imediat după intervenţia chirurgicală suferită, „perla” lui Gigi Becali a postat un scurt mesaj.

Octavian Popescu a transmis că speră ca aceasta să fie ultima operaţie din cariera sa, mărturisind că va reveni mai puternic pe teren, după ce se va recupera.

„Salut tuturor! Astăzi am suferit prima mea intervenție chirurgicală din carieră, şi să sperăm că și ultima! Ne vom revedea curând mai puternici si cu chef de fotbal”, a transmis Octavian Popescu, pe contul oficial de Instagram.

Reclamă
Reclamă 4

La postarea lui Octavian Popescu, mai mulţi jucători de la FCSB au comentat. Darius Olaru, Joyskim Dawa, Baba Alhassan şi Vlad Chiricheş au reacţionat în comentarii.

Octavian Popescu va avea nevoie de repaus complet timp, după operaţia suferită. Acesta va putea reveni pe teren în luna august, după cum Gigi Becali a anunţat recent, astfel că nu va pleca cu FCSB în cantonament în Olanda, cantonament programat să înceapă pe 16 iunie.

Reclamă

Octavian Popescu va rata şi Supercupa României, care se va disputa pe 4 iulie, dar şi primele tururi preliminare din Champions League. Totodată, mijlocaşul nu va fi apt nici pentru primele etape din sezonul viitor, sezon care va debuta în week-end-ul 13-14 iulie.

Veste uriașă pentru FCSB, după ce Real Madrid a câștigat Champions League

Este o veste uriașă pentru FCSB, după ce Real Madrid a învins-o în finală pe Borussia Dortmund, scor 2-0, și a câștigat Champions League. Campioana României are motive de bucurie și va avea acum un culoar ideal în preliminariile pentru noul sezon al Ligii.

Succesul obținut de starurile lui Carlo Ancelotti schimbă configurația preliminariilor. Urnele pentru noul sezon s-au modificat imediat după ce Borussia Dortmund a ratat șansa de a-și trece în cont cel de-al doilea trofeu UCL.

În condițiile date, Șahtior Donețk va intra direct în faza grupelor și nu mai riscă să o întâlnească pe FCSB în play-off, în cazul în care roș-albaștrii ajung până acolo. În play-off ajunge astfel Dinamo Zagreb, cu care echipa lui Gigi Becali s-ar fi putut duela în turul 2 preliminar.

FCSB a scăpat și de un adversar periculos în startul preliminariilor. Jucătorii lui Elias Charalambous nu mai pot întâlni în primul tur Borac Banja Luka. Campioana Bosniei a devenit acum cap de serie, la fel ca deținătoarea titlului din Liga 1. FCSB nu va fi cap de serie numai în turul 2.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:28

Gigi Becali a anunţat înlocuitorul ideal pentru Edi Iordănescu la naţionala României: „L-aş pune în 3 secunde!”

19:15

„Asta spune multe” Elias Charalambous a dezvăluit ce decizie au luat jucătorii lui FCSB de la EURO 2024: „Mi-au scris după meci”

19:12

Cosmin Contra a semnat contractul. Anunţul oficial a fost făcut pe ritmuri de manele

18:45

Daniela Stanciu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris. Team România a ajuns la 106 sportivi

18:28

Elias Charalambous vrea un nou trofeu cu FCSB! Mesajul dinaintea Supercupei: „Jucătorii vor să-i facă fericiţi pe suporteri”

17:59

Gigi Becali a anunţat că Florinel Coman a plecat de la FCSB: „Ieri am semnat”! Suma e mai mare de 5 milioane de euro

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și