Închide meniul

Octavian Popescu, pasă decisivă în FCSB – Universitatea Craiova! Olaru, al treilea gol al sezonului

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 septembrie 2023, 22:12

Reclamă
Octavian Popescu, pasă decisivă în FCSB – Universitatea Craiova! Olaru, al treilea gol al sezonului

Daniel Pancu, surprins de schimbarea lui Octavian Popescu

Octavian Popescu, bucuria de după gol / Profimediaimages

Octavian Popescu a reuşit o pasă decisivă în FCSB – Universitatea Craiova! În lipsa lui Coman, Tavi Popescu a jucat pe partea stângă, acolo unde se simte cel mai bine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu nu a dezamăgit după ce a fost trimis în teren să îl înlocuiască pe Florinel Coman. În minutul 13 al derby-ului din Ghencea, Tavi Popescu i-a pasat decisiv lui Darius Olaru, care l-a driblat pe Laurenbţiu Popescu şi a trimis în poartă.

Octavian Popescu, pasă decisivă în FCSB – Universitatea Craiova. Olaru, al treilea gol al sezonului

Acesta a fost al treilea gol marcat de Darius Olaru în acest sezon. Olaru a mai marcat în derby-ul cu Dinamo, dar şi în partida câştigată cu Poli Iaşi.

Mihai Stoica l-a criticat public pe Octavian Popescu

Mihai Stoica l-a criticat public pe Octavian Popescu. Oficialul FCSB nu înţelege cum Octavian Popescu a privit impasibil faza golului 2 marcat de UTA în meciul cu FCSB.

Indiscutabil trebuie să schimbe ceva. Mi-aș dori să știu ce se întâmplă cu el. Dacă aș afla, nu s-ar mai întâmpla. Fiecare fotbalist mai traversează câte o perioadă proastă, nu mă refer aici la cei mari, la Messi.

Reclamă

E clar că anul trecut, când Coman încă nu revenise, Tavi era titularul postului în care se simte cel mai confortabil (n.r.: extremă stânga). De atunci s-au schimbat multe, toată lumea îi caută poziția, el își caută poziția.

Doar că nu trebuie să arate că e nemulțumit. Altfel nu se poate explica, nu poți să vii și să te uiți la fază. Acum are ocazia să răspundă câștigând meciul cu Craiova. E în stare să facă asta, a demonstrat în multe rânduri”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Mihai Stoica a anunțat cât va lipsi Vlad Chiricheș, după accidentarea din UTA – FCSB 2-1. Fundașul ratează meciurile naționalei

Mihai Stoica a anunțat cât va lipsi Vlad Chiricheș, după accidentarea din UTA – FCSB 2-1. Fundașul revenit în această vară în lotul vicecampioanei va sta, pentru o perioadă, departe de teren.

Reclamă 4 / 0/3

Fotbalistul echipei patronate de Gigi Becali s-a accidentat în partida cu UTA Arad, din deplasare. Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea arădenilor și a încheiat seria excelentă a formației „roș-albastre”, din campionatul intern.

„La Vlad Chiricheş e ruptură. Simte şi atunci când merge. Va sta 3-4 săptămâni. Ar trebui să revină într-o lună. Culmea, joci pe sintetic, joci la 3 zile, şi nu păţeşti nimic. El se pregăteşte extraordinar, însă iată că s-a întâmplat acum accidentarea. Chiricheş e o achiziţie foarte bună, chiar dacă s-a întâmplat asta acum”, a spus Mihai Stoica pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și