Închide meniul

Octavian Popescu, ridicat în slăvi chiar şi de rivali: „E talentat, nu e umflat deloc! O să se vândă pe 20 de milioane!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 aprilie 2022, 19:43

Octavian Popescu, ridicat în slăvi chiar şi de rivali: „E talentat, nu e umflat deloc! O să se vândă pe 20 de milioane!

Octavian Popescu este preferatul lui Gigi Becali. Comparaţie cu Lionel Messi

Gigi Becali l-a comparat Tavi Popescu cu Lionel Messi / FLAVIU BUBOI / MEDIAFAX FOTO

Octavian Popescu (19 ani) a fost ridicat în slăvi de Ioan Andone. Legenda dinamovistă este convinsă că Gigi Becali va da marea lovitură cu „perla” sa. Patronul roş-albaştrilor vrea 50 de milioane de euro pe jucătorul care este monitorizat de Everton şi Benfica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu are 8 goluri marcate în acest sezon pentru FCSB. Specialiştii de la Transfermarkt consideră că jucătorul care a făcut deja pasul la naţionala de seniori a României are o cotă de piaţă de 3 milioane de euro.

Octavian Popescu, ridicat în slăvi de Ioan Andone

”Octavian Popescu, talentat, nu e umflat deloc. El trebuie să stea doi-trei ani în România, să fie golgheter și titular la națională. Eu așa îi văd viitorul, ca să se vândă pe 20 de milioane.

Să joace în Champions League sau Europa League, așa vezi nivelul lui. E talent, se vede clar, de la Sânmărtean nu am mai văzut calitatea asta tehnică la un jucător”, a declarat Ioan Andone, potrivit digisport.ro.

Edi Iordănescu, mesaj de susţinere pentru „perla” FCSB

Edi Iordănescu l-a debutat pe Octavian Popescu la echipa naţională, în amicalul România – Grecia, dar a fost criticat pentru că nu i-a oferit mai multe minute atacantului de la FCSB.

Reclamă

Selecţionerul tricolorilor a venit cu lămuriri înaintea meciurilor din UEFA Nations League care vor fi transmise de Antena 1.

„Eu am lucrat cu Tavi Popescu, îi cunosc minusurile. E un talent rar, un caracter extrem de frumos, dar e departe de a fi definit. Trebuie să înveţe cum să intre în posesia, când să ia acţiuni individuale, când dinamic, când în profunzime. Să aibă forţa să câştige dueluri. Este un talent la care mai avem mult de lucru.

Dacă mesajele către el sunt proaste, îi vom face rău cum s-a întâmplat şi cu alţi ‘Messi’ înaintea lui. Eu discutam cu colegii ca să pună forţă pe el, să se maturizeze. Nu trebuie arse anumite momente. Să vină cu mentalitatea care trebuie, la acest capitol suferim foarte tare„, a declarat Edi Iordănescu la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și