Închide meniul

Edi Iordănescu, mesaj de susţinere pentru Octavian Popescu: „E un talent rar”. Ce îi lipseşte puştiului minune de la FCSB: „S-a întâmplat şi cu alţi ‘Messi’ înaintea lui”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 aprilie 2022, 22:10

Edi Iordănescu, mesaj de susţinere pentru Octavian Popescu: „E un talent rar. Ce îi lipseşte puştiului minune de la FCSB: „S-a întâmplat şi cu alţi Messi înaintea lui

Edi Iordănescu l-a debutat pe Octavian Popescu în România - Grecia 0-1

Profimedia

Edi Iordănescu l-a debutat pe Octavian Popescu la echipa naţională, în amicalul România – Grecia, dar a fost criticat pentru că nu i-a oferit mai multe minute atacantului de la FCSB. Selecţionerul tricolorilor a venit cu lămuriri înaintea meciurilor din UEFA Nations League care vor fi transmise de Antena 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iordănescu Jr. e convins că Tavi Popescu are calităţi extraordinare, dar mai are nevoie de timp pentru a se maturiza. Gigi Becali vrea 50 de milioane de euro pe jucătorul care este monitorizat de Everton şi Benfica.

Edi Iordănescu, despre Octavian Popescu: „Asta trebuie să mai înveţe”

Eu am lucrat cu Tavi Popescu, îi cunosc minusurile. E un talent rar, un caracter extrem de frumos, dar e departe de a fi definit. Trebuie să înveţe cum să intre în posesia, când să ia acţiuni individuale, când dinamic, când în profunzime. Să aibă forţa să câştige dueluri. Este un talent la care mai avem mult de lucru. Dacă mesajele către el sunt proaste, îi vom face rău cum s-a întâmplat şi cu alţi ‘Messi’ înaintea lui.

Eu discutam cu colegii ca să pună forţă pe el, să se maturizeze. Nu trebuie arse anumite momente. Să vină cu mentalitatea care trebuie, la acest capitol suferim foarte tare„, a declarat Edi Iordănescu la digisport.ro.

Selecţionerul României a vorbit şi despre momentele dificile prin care a trecut Tavi Popescu la debutul în tricoul echipei naţionale. Tânărul jucător al lui FCSB a fost fluierat la fiecare atingere de balon, în Ghencea, de fanii lui CSA Steaua.

Reclamă

Am stat de vorbă cu toţi, inclusiv cu el. El îmi ştie gândirea încă din perioada FCSB. Problemă nu neapărat să-l fi marcat, să-l fi pus la pământ, dar cu tot respectul pentru public… când iei un debutant şi îl fluieri la fiecare minge e altceva. Nu pot fi de acord cu aşa ceva. Când plăteşti poliţe extra echipei naţionalei e greu să construieşti ceva„, a mai spus Edi Iordănescu.

Puştiul minune de la FCSB: „Sper să ajung la jumătatea lui Cristiano Ronaldo!”

Puștiul de 19 ani a marcat golul victoriei în Gruia şi a readus-o pe FCSB în cursa pentru titlu. Octavian Popescu a fost întrebat și despre faptul că Nuno Claro l-a comparat cu Cristiano Ronaldo, înaintea derby-ului din Gruia.

Sunt foarte bucuros că am reușit să marchez în derby. E un derby de România și sunt bucuros că ne-am dus la două puncte de ei. N-am mai câștigat de 8 ani aici, la ei acasă, și e un moment bun să ne bucurăm.

Reclamă 4 / 0/3

Într-un fel, suntem la mâna noastră (n.r. – în lupta pentru titlu). Trebuie să câștigăm tot până la final. O luăm pas cu pas și sper să reușim. La Olaru sper să nu fie ceva grav și să revină la antrenamente.

Am revenit și noi și ne-au ajutat și cei de la Craiova. Și Farul ne-a ajutat. Dar noi trebuie s-o luăm meci cu meci și la final să ridicăm trofeul. Noi am dat totul pe teren. Trebuia să câștigăm neapărat ca să mergem la două puncte de ei.

(N.r. – Despre comparația cu Cristiano Ronaldo) Mă bucură aceste vorbe, dar mai am mult de muncă. Nu mă gândesc tocmai la Ronaldo, sper să ajungă la jumătatea lui”, a spus Octavian Popescu, care a fost lăudat şi de Edi Iordănescu.

Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie. Naţionala României

Antena 1 a cumpărat drepturie pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și