Închide meniul

Octavian Popescu, sfătuit să plece de la FCSB: „El nu este orice jucător! Trebuie ajutat!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 octombrie 2022, 16:34

Octavian Popescu, sfătuit să plece de la FCSB: „El nu este orice jucător! Trebuie ajutat!

Octavian Popescu, FCSB

Octavian Popescu, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Octavian Popescu a fost sfătuit să plece de la FCSB. Fostul său antrenor de la Regal Sport, Mihai Badea, susține că puștiul de 19 ani trebuie să părăsească clubul lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a fost unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB în sezonul trecut, însă, în actuala stagiune, nu a înscris niciun gol și a ajuns pe banca de rezerve.

Octavian Popescu, sfătuit să plece de la FCSB

Mihai Badea e de părere că Tavi ar putea să revină la cea mai bună formă dacă o părăsește pe vicecampioana României.

„Eu aș fi vrut să plece, atunci când erau multe oferte pentru el și juca foarte bine. Atunci ar fi trebuit să facă pasul. Gândiți-vă că Octavian Popescu că nu este orice jucător, din moment ce se apropie de 100 de meciuri în Superliga.

Prin urmare, la anul ar trebui să se transfere de la FCSB. Deocamdată, trebuie să joace cât mai bine la echipa lui. El este un fotbalist foarte bun și știu sigur că are mare încredere în el. Noi vorbim des, ținem legătura. Este încă un copil, iar presiunea este una destul de mare pe umerii lui și trebuie ajutat”, a spus Mihai Badea, conform prosport.ro.

Reclamă

Verdictul lui Gică Hagi în privinţa decăderii lui Octavian Popescu

Gică Hagi spune că a avut aceeaşi problemă şi cu Enes Sali. După un start fulminant, cel mai tânăr fotbalist care a jucat vreodată pentru naţionala României a intrat într-un con de umbră.  Ca şi în cazul lui Sali, Hagi cere răbdare şi cu Octavian Popescu.

Prea multă presiune, trebuie să stea liniştit, să-şi vadă de antrenamente, să joace, să aibă plăcerea să joace fotbal.

Ştiu că aşa am pătit şi cu Sali, la fel. S-a dus în cer, s-a dus sus, e greu să le absorbi la o vârstă, trebuie răbdare, timp, să-l linişteşti, să nu-i creezi presiune. Chiar dacă a jucat, are experienţă, a demonstrat-o că e un jucător care poate să ducă”, a spus Gică Hagi la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Explicaţia lui Octavian Popescu pentru prestaţiile modeste

Jucătorul pe care Gigi Becali vrea să ia 50 de milioane de euro a apelat la un mental coach pentru a reveni la forma din sezonul trecut.

Este un început slab de sezon pentru mine, sper să rezolv cât mai curând. Poate și că pentru sunt mutat de pe o poziție pe alta, dar trebuie să dau cel mai bun randament oriunde mă bagă Mister.

Am apelat la un mental coach pentru dezvoltarea mea. Dacă mă ajută să mă dezvolt, e normal să merg în continuare”, a spus Octavian Popescu la sport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și