Închide meniul

Octavian Popescu şi-a revenit după criticile lui Gigi Becali! „Perla” de la FCSB a marcat pentru a doua etapă la rând

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 noiembrie 2022, 21:51

Octavian Popescu şi-a revenit după criticile lui Gigi Becali! „Perla de la FCSB a marcat pentru a doua etapă la rând

Octavian Popescu nu va juca în partida cu Sepsi

Octavian Popescu, într-un meci pentru FCSB

Octavian Popescu e din nou în formă şi şi-a revenit după criticile lui Gigi Becali. Tânărul atacant a marcat în meciul FC U Craiova 1948 – FCSB, din etapa a 18-a a Ligii 1. A deschis scorul, în Bănie, încă din minutul 4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tavi Popescu acum nu face nici doi lei„, declara patronul lui FCSB luna trecută. Declaraţiile dure ale lui Becali se pare că l-au motivat pe jucătorul de 19 ani.

Octavian Popescu şi-a revenit după criticile lui Gigi Becali

Roş-albaştrii au primit o lovitură liberă, în startul meciului, executată de Olaru. Mingea a fost respinsă de apărarea oltenilor, dar a ajuns numai până la Tavi Popescu. Acesta nu a stat pe gânduri şi a şutat din prima, în forţă. Balonul a fost deviat uşor de Huyghebaert, iar Popa nu a putut interveni.

Octavian Popescu
Octavian Popescu, gol în Bănie

Octavian Popescu a fugit direct la antrenorul interimar, Mihai Pintilii, şi i-a sărit în braţe. A fost felicitat imediat şi de coechipieri. A fost pentru a doua etapă la rând în care „perla” lui Becali marchează.

Tavi Popescu a înscris primul gol stagional cu o săptămână în urmă, în derby-ul cu Rapid. A contribuit atunci la victoria cu scorul de 3-1. A reuşit un gol şi o pasă decisivă pentru Cordea.

Reclamă

Octavian Popescu, dezlănţuit după FCSB – Rapid 3-1

Octavian Popescu s-a dezlănţuit şi la interviul de după derby. A anunţat că merită să fie titular şi i-a transmis şi lui Gigi Becali că nu îl interesează criticile.

E un sentiment frumos, mai ales că am câştigat un derby. Sper să ne revenim. L-am aşteptat foarte mult, dar era normal să vină şi golul la un moment dat pentru că mă antrenez bine. Nu prea mă interesează comentariile, nu le bag în seamă. Mi-a venit rândul şi am arătat că merit să joc în primul 11. Cred că mi-am revenit. Nici în meciul cu West Ham nu am jucta rău, dar ăsta e meciul care m-a deblocat. Nu atârnă banderola, dar nu cred că sunt pregătit să o port la un club aşa mare. Am încerc să mă urc pe gard şi acolo.

Nu bag criticile în seamă, în văd de treaba mea şi dau sută la sută. Cred că că cei de la Rapid au venit că ne bat din elan, dar le-am arătat cine este Steaua. I-am văzut şi înainte de declaraţii dădeau şi ne-au luat de sus. Amândouă pasele sunt frumoase. E un subiect pe care nu trebuie să îl ştie toată lumea. Suntem aproape, trebuie să câştigăm ce mai este de jucat şi tragem tare să ajungem cât mai sus„, a spus Octavian Popescu, după FCSB – Rapid 3-1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Octavian Popescu, gol în FC U Craiova 1948 – FCSB
  • Execuţie superbă a atacantului de 19 ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și