Închide meniul

Octavian Popescu visează să plece de la FCSB! Ce a spus despre poziţia pe care joacă

Viviana Moraru Publicat: 11 octombrie 2023, 9:48

Reclamă
Octavian Popescu visează să plece de la FCSB! Ce a spus despre poziţia pe care joacă

Tavi Popescu nu s-a ferit de cuvinte după FCSB - Botoşani 3-2

Octavian Popescu, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Octavian Popescu visează să plece de la FCSB. „Perla” de 20 de ani a lui Gigi Becali a oferit declaraţii şi despre poziţia pe care evoluează la formaţia roş-albastră, poziţie despre care susţine că nu îi permite să dea cel mai bun randament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a avut evoluţii modeste la FCSB, în acest sezon. Mijlocaşul roş-albaştrilor a fost des criticat de patronul echipei, Gigi Becali.

Octavian Popescu visează să plece de la FCSB

Octavian Popescu a declarat că are încredere în abilităţile sale, însă nu este folosit pe poziţia sa obişnuită la FCSB. Acesta susţine că poate da un randament mai bun dacă joacă pe banda stângă a atacului, însă postul respectiv este ocupat la FCSB de către Florinel Coman.

De asemenea, Octavian Popescu a declarat că visează să câştige campionatul cu roş-albaştrii, şi ulterior, să prindă un transfer în străinătate.

„Încredere am, dar nu sunt folosit pe poziția pe care dau cel mai bun randament. Poziția mea este de mijlocaș stânga. Mi-am propus să iau campionatul cu echipa de club și să prind un transfer în străinătate”, a declarat Octavian Popescu, conform sport.ro.

Reclamă

În acest sezon, Octavian Popescu a bifat 15 meciuri la FCSB, în toate competiţiile. Mijlocaşul de 20 de ani a marcat trei goluri, două în Liga 1 şi unul în preliminariile Conference League, şi a oferit două assist-uri.

Gigi Becali râde de „perla” Octavian Popescu

Gigi Becali râde de Octavian Popescu, jucător pe care în anii trecuţi susţinea că va încasa zeci de milioane de euro. Acum, finanţatorul de la FCSB s-a săturat de jocul puştiului de 20 de ani cotat la 3.8 milioane de euro.

„Poţi să spui de Tavi că e individualist. El nu dribleazp, el o pierde, el o dă la adversar. Nu mai merge fotbalul cu floricele. Nu mai merge aşa. Se pasează la doi metri, dai pasă la prietenul tău de muncă.

Reclamă 4 / 0/3

Dai pasă din prima, ţac-ţac. Ce face Coman e altceva. El când e în 16 metri, în careu, driblează, e altceva. Scoţi un penalty. Nu pot să zic că sunt individualişti.

Se întâmplă ca jucătorii să aibă mai mare încredere în ei. Dacă Olaru are încredere că dă gol, dă la poartă. Normal era gol şi la Băluţă, a apărat portarul din greşeală”, a spus Becali.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și