Închide meniul

Ofertă de ultimă oră pentru un jucător de la FCSB! Suma incredibilă pe care o poate câştiga Gigi Becali

Dan Roșu Publicat: 6 februarie 2024, 11:23

Reclamă
Ofertă de ultimă oră pentru un jucător de la FCSB! Suma incredibilă pe care o poate câştiga Gigi Becali

Ofertă de ultimă oră pentru un jucător de la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu - Hepta

Există o ofertă de ultimă oră pentru un jucător de la FCSB. Este vorba de Andrea Compagno, atacantul de care Gigi Becali ar vrea să scape în această perioadă de mercato şi care a mai fost dorit şi în Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform fanatik.ro, italianul de 27 de ani ar avea o ofertă din China, iar Gigi Becali ar urma să primească 100.000 de euro pentru atacantul pe care a plătit în vara lui 2022 1.5 milioane de euro.

Ofertă de ultimă oră pentru un jucător de la FCSB

Rămâne de văzut dacă italianul care nu a mai prins echipa la FCSB va accepta oferta din Asia. Becali a acceptat suma, ţinând cont că planul său este altul. După cum şi Meme Stoica a anunţat, acesta poate economisi până la un milion de euro dacă s-ar despărţi de Compagno.

Andrea Compagno a semnat un contract cu FCSB până în vara anului 2024 şi are un salariu lunar de 15.000 de euro. Cei de la FCSB aveau opţiunea de a-i prelungi contractul în vară pentru încă doi ani, iar salariul italianului ar fi crescut în primul an până la 20.000 de euro lunar, iar în al doilea la 25.000 de euro. În acest context, Becali a decis să nu îl mai păstreze pe Compagno la FCSB pentru a „scăpa” de un salariu mare.

Gigi Becali vrea să scape de Andrea Compagno

„La Gigi nu e doar suma pe care o încasează dacă pleacă acum Compagno. Mai e şi suma pe care o încasează Compagno de acum încolo. Mai e şi problema dacă va râmâne în continuare sau nu. Îşi face un calcul şi dacă iese la un milion (n.r. – un milion de euro). La un milion, zice să îl dea acum. Clar se vrea altceva, se vrea o altă dinamică în atac„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro, la finalul lunii ianuarie.

Reclamă

Recent, Gigi Becali susţinea că a mai avut şi alte trei oferte pentru Andrea Compagno, între 150.000 şi 300.000 de euro. Aktobe ar fi echipa care a trimis o ofertă de 250.000 de euro, dar este dispusă să şi bonusuri de până la 20 la sută dintr-un viitor transfer. Echipa din Kazahstan îi oferă lui Compagno şi un salariu anul de 400.000 de euro. Propunerea este superioară celei făcute de turcii de la Konyaspor: 150.000 de euro.

Jucătorul cotat la 2.3 milioane de euro are parte de un sezon slab. A marcat doar 4 goluri în cele 23 de meciuri pe care le-a adunat în toate competiţiile. În 2024, el a jucat doar 15 minute, în partida cu UTA, câştigată de roş-albaştri cu 4-0.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. „Roş-albaştrii”, la prima înfrângere din play-off. Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! Vezi toate știrile
Citește și