Închide meniul

OFICIAL | Fotbalistul dorit de FCSB şi Rapid a semnat în Liga 1! Echipa la care va evolua

Bogdan Stănescu Publicat: 21 iunie 2024, 17:46

Reclamă
OFICIAL | Fotbalistul dorit de FCSB şi Rapid a semnat în Liga 1! Echipa la care va evolua

OFICIAL | Fotbalistul dorit de FCSB şi Rapid a semnat în Liga 1!

Jesus Fernandez, într-un meci dintre Dinamo şi FC Voluntari / Hepta

Fotbalistul dorit de FCSB şi Rapid, portarul Jesus Fernandez, a decis să semneze cu o altă echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 36 de ani, Jesus Fernandez a semnat cu Poli Iaşi. El a fost prezentat oficial de echipa din Copou.

OFICIAL | Fotbalistul dorit de FCSB şi Rapid a semnat în Liga 1! Echipa la care va evolua

”Bine ai venit, Jesus Fernandez!

Spaniolul Jesus Fernandez a semnat contractul cu Poli Iași. Născut la data de 11 iunie 1988, experimentatul portar cu talia de 1,90m, are un palmares impresionant, făcând parte din lotul galacticilor de la Real Madrid, câștigători ai Ligii Campionilor, a Cupei și Supercupei Spaniei. Cu CFR Cluj și-a trecut în CV două titluri de campion al României. În sezonul trecut a fost legitimat la FC Voluntari.

Mult succes în Copou, Jesus!”, a anunțat Poli Iași pe Facebook.

Reclamă
Reclamă

Cotat acum la 200.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Jesus Fernandez a fost legitimat în trecut la Real Madrid.

Jesus Fernandez a cucerit cu CFR Cluj două titluri de campion al României. În sezonul trecut el a evoluat pentru FC Voluntari.

Reclamă

Silviu Lung Jr. a plecat de la Poli Iaşi şi a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova! A semnat un contract valabil pe 2 ani

Silviu Lung Jr. a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova! Portarul a semnat cu echipa din Bănie din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de Poli Iași.

Lung și-a încheiat aventura în fotbalul din străinătate în vara anului 2023, atunci când a revenit în Liga 1, la Iași. După doar un sezon în tricoul lui Poli, portarul a ajuns la Universitatea Craiova.

Oficialii clubului din Bănie au anunțat pe data de 30 mai că Silviu Lung Jr. va fi sub comanda lui Costel Gâlcă, din sezonul viitor. Acesta a semnat un contract valabil pe 2 ani cu echipa patronată de Mihai Rotaru.

OFICIAL | Bine ai venit la Știința, Silviu Lung jr.!

Știința face prima mutare în perioada de mercato și îl readuce în Craiova sa natală pe Silviu Lung jr., portar ce are în palmares un titlu de campion, o Cupă și două SuperCupe ale României.

Astăzi, Universitatea Craiova a semnat un contract valabil pe o perioadă de 2 ani cu goalkeeperul oltean.
Mult succes în alb-albastrul Științei, Silviu!”, au anunțat oltenii, pe rețelele de socializare.

Poli Iaşi s-a salvat direct de la retrogradare sezonul trecut

Poli Iaşi a reuşit să se salveze direct de la retrogradare în sezonul trecut. Ieşenii au câştigat ultimele două partide din play-out. Ei i-au învins în deplasare pe Hermannstadt, cu 1-0, şi acasă, pe Petrolul, în ultima etapă, cu 2-0.

Celelalte echipe care s-au salvat de la retrogradare, după baraj, au fost Dinamo şi FC Botoşani.

Au retrogradat FCU Craiova şi FC Voluntari, care au ocupat ultimul, respectiv penultimul loc în Liga 1 la finalul sezonului trecut.

Dinamo a reuşit o salvare dramatică. Echipa din Ştefan cel Mare a învins-o cu 2-0 pe UTA în ultima etapă a play-out-ului. „Câinii” depindeau şi de jocul rezultatelor. FCU Craiova şi FC Voluntari au pierdut în ultima etapă, aşa că Dinamo a mers la baraj, acolo unde a trecut, cu 2-0 la general, de Cszikszereda.

 

 

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și