Închide meniul

OFICIAL | Nicolae Dică a semnat şi revine în Liga 1: „Bun venit în familie, Nick!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 ianuarie 2024, 21:14

OFICIAL | Nicolae Dică a semnat şi revine în Liga 1: „Bun venit în familie, Nick!

Nicolae Dică a semnat şi revine în Liga 1

Nicolae Dică / Profimedia

Nicolae Dică a semnat şi revine în Liga 1. Va fi noul antrenor al lui FC Voluntari. Fostul tehnician al lui FCSB a parafat actele cu ilfovenii şi a fost anunţat oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vestea vine imediat după ce Marin Dună şi Ilie Poenaru au fost daţi afară de la Voluntari! Conducerea clubului a luat această decizie după înfrângerea din ultima etapă de pe terenul celor de la CFR Cluj, scor 1-4.

Nicolae Dică a semnat cu FC Voluntari şi revine în Liga 1

Bun venit, Nicolae Dică! Clubul FC Voluntari anunță că a semnat un contract, pe o perioadă de 1 an si jumătate, cu antrenorul Nicolae Dică.

Nicolae Dică, cel mai bun jucător roman al anului 2006, și multiplu campionul al României a evoluat în cariera sa la echipele FC Argeș, Steaua București, Catania, Iraklis Salonic, CFR Cluj, Manisaspor, CS Mioveni și FC Viitorul.

Ca tehnician, Nick este vicecampion al României cu FCSB și a mai antrenat Romania U23, CS Mionebi și FC U Craiova 1948.

Reclamă

De asemenea, Nicolae Dica a fost antrenorul secund al primei reprezentative a Echipei Naționale de fotbal în perioada 2019/2021. Bun venit în familia FC Voluntari, Nick!„, a fost anunţul făcut de club pe reţelele sociale.

Alături de Marin Duna şi Ilie Poenaru, de la FC Voluntari au plecat şi Gabriel Vasiliu, antrenorul cu portari, dar şi Paul Ceuşan, antrenor secund. Marin Dună şi Ilie Poenaru se aflau la FC Voluntari de la începutul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Marin Dună şi Ilie Poenaru, out de la FC Voluntari!

Mulțumim, Marin Dună!

FC Voluntari anunță încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Marin Dună și staff-ul său compus din : Ilie Poenaru ( antrenor secund), Gabriel Vasiliu ( antrenor cu portarii) , și Paul Ceușan ( antrenor secund ).

Instalat la începutul acestui sezon, Marin Dună a însumat 23 de meciuri oficiale în Liga 1, înregistrând în acest interval, un palmares de 6 victorii, 7 egaluri și 10 înfrângeri.

A calificat echipa noastră în sferturile Cupei României, acolo unde FC Voluntari va întâlni FC Universitatea Craiova 1948 , în luna aprilie.

Clubul FC Voluntarile le mulțumește pentru munca depusă în această perioadă și le dorește mult succes în continuare!”, a anunţat FC Voluntari, pe contul oficial de Facebook.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
Vezi toate știrile
Citește și