Închide meniul

Nicolae Dică nu pleacă singur de la FCSB! Lovitură importantă primită de Gigi Becali. Demisie de ultimă oră

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 noiembrie 2022, 15:23

Reclamă
Nicolae Dică nu pleacă singur de la FCSB! Lovitură importantă primită de Gigi Becali. Demisie de ultimă oră

Suma uriaşă pe care Gigi Becali a câştigat-o din vânzarea biletelor la derby-ul cu CFR Cluj

Gigi Becali este patronul lui FCSB / Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Probleme tot mai mari pentru Gigi Becali. Nicolae Dică nu pleacă singur de la FCSB! Patronul roş-albaştrilor a primit şi demisia antrenorului secund, Viorel Tănase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Situaţia se complică pentru finanţatorul roş-albaştrilor din moment ce Tănase este posesor al licenţei PRO şi ar fi putut sta pe bancă peste două zile, la meciul cu West Ham din Conference League.

Nicolae Dică nu pleacă singur de la FCSB

Potrivit fanatik.ro, Viorel Tănase a demisionat chiar dacă oficialii clubului şi-ar fi dorit ca el să rămână la echipă. Antrenorul de 52 de ani a venit „la pachet” cu Dică la FCSB, după înlăturarea lui Toni Petrea. Nicolae Dică nu avea licenţă PRO, astfel că Viorel Tănase ocupa, în acte, postul de „principal”.

Antrenorul care poate sta pe banca FCSB în meciul cu West Ham este, în condiţiile date, Mihai Pintilii. Din informaţiile AS.ro, cel care ocupă funcţia de delegat în cadrul clubului va conduce antrenamentele de azi şi sunt şanse mari să rămână la conducere şi pentru ultimul duel din Conference League.

Ţinând cont că duelul cu englezii este peste doar două zile, rămâne de văzut dacă Gigi Becali va reuşi să găsească un înlocuitor într-un timp atât de scurt. Andrei Prepeliţă şi Ilie Poenaru sunt favoriţii patronului roş-albaştrilor.

Reclamă

Gigi Becali îl apreciază mult pe Mihai Pintilii, despre care a dezvăluit că a refuzat un salariu lunar de 15.000 de euro de la Federaţie şi a rămas pe o sumă de cinci ori mai mică în funcţia de secund la FCSB. Oferta a venit pentru a deveni secundul lui Edi Iordănescu.

Cu câteva luni în urmă, Mihai Stoica era convins că Pintilii va fi antrenorul ideal pentru echipa lui Gigi Becali peste câţiva ani. Mihai Stoica spune că Mihai Pintilii trebuie să mai crească pentru a face faţă cerinţelor de la FCSB.

Gigi Becali a dezvăluit lista posibililor antrenori de la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit lista posibililor antrenori de la FCSB, după plecarea lui Nicolae Dică. Antrenorul vicecampioanei României şi-a dat demisia după înfrângerea cu U Cluj, scor 1-2, din etapa a 16-a a Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul lui FCSB va alege, cel mai probabil, între Andrei Prepeliţă şi Ilie Poenaru. Gigi Becali regretă că nu a mai apucat să negocieze cu Marius Croitoru, care a fost deja prezentat la FC Argeş.

Nu știu nimic, vom vedea cât de curând. Îmi pare rău de Croitoru, că s-a dus (n.r. a semnat cu FC Argeș). Îmi plăcea de el. Mai sunt Prepeliță, Poenaru. Ce mi-a plăcut cel mai mult la Croitoru e că a recunoscut că el e vinovat. Bărbăție! Dacă echipa nu joacă nimic și ai crema fotbalului din România, tu ești vinovatul!

Zenga? Nu. Va veni un antrenor român. Nu mă mai grăbesc. Poate peste 3, 4, 5 zile. Poenaru? Da, am vorbit. Vom vedea, nu vreau să spun. E posibil Poenaru, posibil Prepeliță, vedem cu cine ne înțelegem„, a declarat Gigi Becali la Palat.

Gigi Becali l-a umilit pe Nicolae Dică

Gigi Becali l-a umilit pe Nicolae Dică şi a confirmat că el e cel care a făcut schimbările la pauza meciurilor în era lui Mister Nick. Dacă primul 11 putea să îi aparţină în totalitate antrenorului, lucrurile se schimbau radical pe parcursul partidelor.

Schimbările au apărut la pauză chiar şi în duelul cu U Cluj, pierdut cu 1-2. Florinel Coman, Adrian Şut şi Joyskim Dawa au fost înlocuiţi cu Octavian Popescu, David Miculescu şi Denis Haruţ. Asta după ce FCSB încasase două goluri după primele 45 de minute.

Eu îl întreb pe el cum face echipa, el îmi spune ‘așa, așa, așa’, eu zic că-i bine. Dică face echipa. Am făcut eu vreo schimbare greșită? Am luat goluri după ce am făcut eu vreo schimbare? Când s-au luat două goluri după pauză? Trebuia să fie ploaie de centrări, dar nu există, ei sunt mulțumiți așa (…)

Dacă ai un om în plus și nu ai cinci pase… Eu nu vreau șapte pase, vreau cinci. Nu vreau cinci, vreau trei pase. Luați meciurile să vedeți când am avut trei pase. Mă refer la pase, pase, nu că o dă Dawa la Tamm și Tamm la Dawa.

Reclamă

Vreau să văd patru pase, cinci pase de la mijloc în sus. Dacă tu ai om în plus și nu poți să faci cinci pase, înseamnă că e chestiune de antrenament”, a spus Gigi Becali, citat de digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren Vezi toate știrile
Citește și