Închide meniul

„Momentul Tamaş a contat?” Nae Constantin, reacţie categorică după ce a demisionat de la Petrolul: „Sunt şi jucători care se bucură!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 februarie 2023, 16:44

„Momentul Tamaş a contat? Nae Constantin, reacţie categorică după ce a demisionat de la Petrolul: „Sunt şi jucători care se bucură!

Nae Constantin, reacţie categorică după ce a demisionat de la Petrolul

Nae Constantin şi Gabi Tamaş / Profimediaimages

Nae Constantin a avut o reacţie categorică după ce a demisionat de la Petrolul. Antrenorul în vârstă de 49 de ani a decis să plece de la echipă după eşecul cu FC Botoşani, scor 0-5, din etapa a 24-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nae Constantin este convins că problemele „lupilor” nu au apărut din cauza scandalului cu Gabi Tamaş. Fundaşul a fost dat afară de la club după ce a fost înregistrat chiar de antrenor.

Nae Constantin, reacţie categorică după ce a demisionat de la Petrolul

E adevărat, sportiv încă suntem bine. Doar că rezultatele din ultima perioadă nu îţi dădeau prea multe speranţe. Am vrut să nu mă mai întorc azi. Conducerea a încercat să mă oprească. Astăzi am avut câteva ore de discuţii şi cu suporterii şi cred că m-au înţeles. A rămas cum am spus aseară.

Momentul Tamaş e de acum câteva luni (n.r. dacă momentul Tamaş a contat?), îl tot aducem aminte. Nu a fost nicio răscruce. După momentul Tamaş am câştigat puncte. Nu se pune problema de momentul Tamaş. Orice legătură se face cu acel moment. Nu aş vrea să mă întorc. Nu are nicio treabă Tamaş cu ce s-a întâmplat.

Probabil am dezamăgit oameni cu plecarea asta, sunt şi unii bucuroşi, asta e clar. Am simţit să mă pun şi pe mine mai sus decât interesul clubului. De un an şi jumătate am lăsat de la mine, nu m-am gândit niciodată de la mine. Aş fi putut să mă întorc azi, dar am avut o noapte în care nu am dormit. Am zis că aşa e mai bine pentru toată lumea.

Reclamă

Cu siguranţă că la schimbări de astea sunt şi jucători din vestiar care se bucură„, a declarat Nae Constantin la digisport.ro.

Nicolae Constantin e out de la Petrolul

Nicolae Constantin e out de la Petrolul. Antrenorul afirmase după meciul cu Botoşani, 0-5, că e pregătit să îşi dea demisia, iar clubul a reacţionat, anunţând despărţirea.

Imediat după meciul pierdut de la Botoșani, Nicolae Constantin si-a anunțat intenția de a demisiona din funcția de antrenor principal al echipei noastre. Decizie pe care si-a menținut-o, iar, astăzi, tehnicianul a ajuns la un acord cu clubul nostru, privind încetarea colaborării pe cale amiabilă.

Reclamă 4 / 0/3

În funcție din vara anului 2021, Nicolae Constantin a fost cel sub mandatul căruia, la finele stagiunii precedente, FC Petrolul a revenit pe prima scenă a fotbalului românesc, după o pauză de șapte ani. Acum, Constantin lasă echipa pe locul opt în Superliga, după 23 de etape, cu un total de 30 de puncte, un bilanț mai mult decât onorabil pentru o nou promovată.

Mulțumim, Nicolae Constantin, și mult succes pe mai departe! În ceea ce privește viitoarea componență a staffului tehnic, aceasta va fi definitivată in perioada imediat următoare”, se arată pe site-ul oficial al clubului.

Gabriel Tamaş i-a făcut plângere penală lui Nae Constantin

Gabi Tamaş i-a făcut plângere penală lui Nae Constantin. Tamaş a fost înregistrat de Nae Constantin, iar aceasta a ajuns, ulterior, la suporteri şi în mass-media. Continuă scandalul dintre Gabriel Tamaş şi fostul său antrenor de la Petrolul, Nae Constantin. Tamaş i-a făcut plângere penală lui Nae Constantin pentru că l-a înregistrat la telefon.

Tamaş acuză că a fost înregistrat fără să îşi dea acordul şi că aceasta a ajuns şi în mass-media. În urma acestui scandal, Tamaş şi-a reziliat contractul cu Petrolul.

Nae Constantin a recunoscut că l-a înregistrat pe Gabi Tamaş şi a oferit detalii despre scandalul de la Petrolul. Antrenorul „lupilor galbeni” a anunţat ce s-a întâmplat şi motivul pentru care a fost reziliat contractul fundaşului.

Înregistrarea care a apărut a fost făcută de pe telefonul meu, nu a fost nimic premeditat. Am o aplicaţie, pentru că la un moment dat am fost ameninţat de cineva foarte urât. Am dat această înregistrare către liderii galeriilor, ca să vadă. Ei nu erau de acord cu această plecare. Cum a ajuns în online, nu ştiu. Ce a apărut e o parte, toată înregistrarea are cam 15 minute. Eu mi-o asum! Dacă e o greşeală, o să o plătesc.

Şefii galeriei au sărit în sus şi au început să sune să întrebe de ce (n.r. motivul rezilierii contractului lui Gabi Tamaş). Şi erau practic împotrivă. A trebuit să arătăm şi să spunem de ce. Suporterii noştri au creat la crearea clubului ăsta, în 2016. Erau suporteri care veneau cu baxurile de apă şi cu tot ce mai aveam nevoie.

Reclamă

N-a fost ideea şi nu am vrut să se ajungă aici. Am citit de ‘sifoane’, de ‘securitate’… fiecare o ia cum vrea. A fost justificarea noastră pentru ce facem aşa ceva. Gabi Tamaş a fost un jucător important, care era iubit şi respectat de fani. Această renunţare la el trebuia justificată. Îmi pare rău că am făcut acest pas, nu sunt mândru de ce am făcut, dar aveam nevoie de această justificare.

Nu e nicio premeditare. Eu nu am făcut decât să încerc să-l calmez în discuţia aia, să stea liniştit. Există viaţă fără oricine, ascultaţi-mă. Cred că şi lui îi pare rău în momentul ăsta. V-am spus, eu nu sunt mândru de ce am făcut, asta e clar. Dar am fost nevoit!

Gabi Tamaş nu era ghimpe în vestiar, erau momente în care era pâinea lui Dumnezeu, doar că erau şi momentele celelalte în care balanţa se echilibra sau chiar se ducea în jos. Ştiam pe cine am adus şi ne-a ajutat fotbalistic. Nu facem cu bucurie despărţirea asta! Probabil la un moment dat o să îl sun, dacă o să vrea să îmi vorbească… nu aş vrea să rămânem duşmani. Deşi cred că e greu. Ca antrenor trebuie să iei nişte decizii. Dacă nu făceam pasul ăsta, riscam săptămâna viitoare să plec eu”, a declarat Nae Constantin într-o conferinţă de presă.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și