Închide meniul

Oficialii lui U Cluj i-au decis viitorul lui Ioan Ovidiu Sabău! Ce se întâmplă după ratarea preliminariilor Conference League

Alex Ioniță Publicat: 27 mai 2024, 18:00

Reclamă
Oficialii lui U Cluj i-au decis viitorul lui Ioan Ovidiu Sabău! Ce se întâmplă după ratarea preliminariilor Conference League

Oficialii lui U Cluj i-au decis viitorul lui Ioan Ovidiu Sabău!

Hepta

Oficialii lui U Cluj i-au decis viitorul lui Ioan Ovidiu Sabău! Preşedintele echipei ardelene, Radu Constantea, a vorbit deschis despre situaţia antrenorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Cluj a ratat, la loviturile de la 11 metri, prezența în preliminariile UEFA Conference League. După 120 de minute, scorul a fost de 1-1, iar oltenii s-au impus la penalty-uri cu 5-4.

Oficialii lui U Cluj i-au decis viitorul lui Ioan Ovidiu Sabău!

Președintele echipei din Ardeal a dezvăluit că Ioan Ovidiu Sabău va continua la echipă și în sezonul viitor, chiar dacă clujenii și-au ratat toate obiectivele din actuala stagiune.

Totodată, Radu Constantea a anunțat că se va întâlni cu tehnicianul, pentru a stabili tactica echipei, pentru următoarea stagiune.

„N-a fost un meci extrem de intens pentru noi. Am fost la un meci de cupele europene. Greu pentru noi, dar suntem mulţumiţi, în proprortie de 80-90% a fost un sezon reuşit. Din păcate, am ajuns de trei ori în momente importante, dar n-am reuşit să le fructificăm.

Reclamă
Reclamă 4

Ăsta e fotbalul, face parte din acest sport frumos pe care-l iubim cu toţii. Ne dă nişte emoţii pe care cred că doar cu fotbalul le putem trăi. Din păcate, pentru noi finalul n-a fost fericit.

Ne gândeam că vom reuşi să participăm în cupele europene. Până la urmă, nu poţi fi sigur niciodată. Au ratat jucători foarte mari în istoria fotbalului, se întâmplă. (n.r. Dacă a discutat cu Ioan-Ovidiu Sabău) Scurt, după meci.

Urmează să ne vedem, să facem o analiză şi să discutăm despre noul sezon. Am şi declarat în ultima lună. Nici nu s-a pus problema că nu va continua. Avea contract din august 2023 pe două sezoane. Nu s-a pus niciodată problema la club că Neluţu să nu continue”, a spus Radu Constantea, la fanatik.ro.

Reclamă

Ovidiu Sabău anunţă revoluţia la U Cluj după ratarea Conference League

Ovidiu Sabău anunţă revoluţia la U Cluj după ratarea Conference League. Ardelenii au pierdut la penalty-uri prezenţa în Europa, împotriva Universităţii Craiova. Vor pleca mai mulţi jucători, anunţă Sabău.

„Din păcate, am fost din nou acolo, e a doua oară când ratăm la penalty-uri şi nu mergem mai departe. E dezamăgire mare, toţi sunt foarte afectaţi. Aveam posibilitatea să facem istorie, era important pentru viitorul acestui club, pentru viitorul nostru.

Efectiv nu am vrut să privesc penalty-urile. În unele momente, am avut un sezon bun. Am fost la un pas de play-off. Am ratat fără să avem un joc spectaculos. Cu Voluntari am ratat o ocazie imensă. Cu multe momente bune, frumoase, dar şi cu momente mai puţin plăcute.

La cald, nu vreau să iau decizii. Mâine vom avea o discuţie, vom decide cine va rămâne şi cine va pleca. Trebuie să fim atenţi, fără sentimente, emoţional. Pentru mine, este un eşec. E un obiectiv ratat. Eu sunt foarte dezamăgit”, a spus Sabău, citat de digisport.ro.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:01 27 iun.

România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Cu ce colos ne luptăm, de fapt, pentru sferturile de finală de la Campionatul European

22:56 27 iun.

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

22:52 27 iun.

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

22:31 27 iun.

Sepsi a condus-o pe Ferencvaros cu 4-0, însă scorul final a surprins pe toată lumea! Ce a reușit campioana din Ungaria

22:30 27 iun.

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

22:14 27 iun.

„Mitralieră atomică!” Gigi Becali, „cucerit” de Alex Băluță! Pe ce poziție va juca la FCSB, după venirea lui Marius Ștefănescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și