Închide meniul

Oltenii lui Petev nu au bătut o echipă de amatori, dar vor să câştige primele derby-uri: „Vrem să învingem Farul şi FCSB”

Publicat: 10 ianuarie 2024, 19:17

Reclamă
Oltenii lui Petev nu au bătut o echipă de amatori, dar vor să câştige primele derby-uri: „Vrem să învingem Farul şi FCSB

Oltenii lui Petev nu au bătut o echipă de amatori, dar vor să câştige primele derby-uri

Oltenii lui Petev nu au bătut o echipă de amatori, dar vor să câştige primele derby-uri. Oltenii lui Petev sunt deja cu gândul la primele meciuri oficiale din 2024: cu Farul şi cu FCSB. Universitatea Craiova a remizat într-un amical cu nemţii de la Greifswalder, scor 1-1. Andrei Ivan a marcat din penalty, primul gol după aproape jumătate de an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii sunt Ivaylo Petev sunt deja cu gândul la primele meciuri din 2024. Vor să câştige derby-urile cu Farul şi FCSB şi să intre în lupta la titlu.

Oltenii lui Petev nu au bătut o echipă de amatori, dar vor să câştige primele derby-uri

Trebuie să fim mai constanţi, asta este cel mai important. Sperăm să începem cu două victorii, ne aşteaptă două meciuri frumoase cu Farul şi cu FCSB„, a spus Alexandru Mateiu.

La rândul său, Ştefan Baiaram le-a promis fanilor că va face orice pentru a-şi îndeplini visul cel mare: să câştige titlul cu Universitatea Craiova.

Este normal să fim încărcaţi. Mă bucur că a înscris, sper să înscrie cât mai multe goluri. Sper să fie într-o formă cât mai bună şi să înscrie cât mai multe în campionat. Momentan, luăm primul meci. Mai avem până să ne gândim la campionat. Îmi propun să iau un titlu cu Universitatea Craiova, toată lumea îşi doreşte asta şi sper să reuşim asta. Toată lumea se gândeşte la EURO, important e să arătam selecţionerului că merităm să fim acolo„, a spus Ştefan Baiaram.

Reclamă

Un jucător de naţională a semnat cu Universitatea Craiova şi a fost prezentat oficial

Lovitură dată de Mihai Rotaru în acest mercato. Un jucător de naţională, Denil Maldonado, a semnat cu Universitatea Craiova şi a fost prezentat oficial! Maldonado a venit la Universitatea Craiova ca împrumut, dar echipa lui Rotaru va avea opţiune de transfer definitiv.

OFICIAL | Denil Maldonado a semnat cu Știința!

Universitatea Craiova punctează din nou în perioada de mercato și își întărește linia defensivă cu un internațional hondurian care a evoluat ultima oară în MLS la Los Angeles FC.

Reclamă 4 / 0/3

Fundașul central Denil Maldonado va evolua în Cetatea Băniei sub formă de împrumut timp de un an, cu opțiune pentru un transfer definitiv.

Noul nostru fotbalist este al doilea căpitan al Naționalei Hondurasului, evoluând pentru țara sa în 29 de partide și marcând un gol. De-a lungul carierei sale de fotbalist profesionist, a mai evoluat la FC Motagua, Pachuca, CD Everton și Los Angeles. Denil va îmbrăca tricoul cu numărul 3.

Bine ai venit în familia Științei! Mult succes!”, a transmis Universitatea Craiova pe Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 9:34 Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam” 9:27 Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu fundaşul român 8:56 „Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista” 8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos 8:24 „Ajunge FCSB în Champions League?” Helmut Duckadam, categoric despre şansele echipei lui Gigi Becali 8:15 „Nu înțeleg de ce au fost la Ateneu” Mihai Rotaru, avertisment dur pentru Gigi Becali: „FCSB a devenit dușmanul de casă!” 16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
Vezi toate știrile
Citește și