Închide meniul

Omul care a adus prima victorie a lui FC Botoşani din acest sezon s-a năpustit asupra colegilor săi: „Sunt nişte laşi”

Bogdan Stănescu Publicat: 22 decembrie 2023, 21:15

Reclamă
Omul care a adus prima victorie a lui FC Botoşani din acest sezon s-a năpustit asupra colegilor săi: „Sunt nişte laşi

Omul care a adus prima victorie a lui FC Botoşani din acest sezon s-a năpustit asupra colegilor săi

Eduard Florescu, după meciul în care a marcat două goluri / captura digisport.ro

Omul care a adus prima victorie a lui FC Botoşani din acest sezon, Eduard Florescu, s-a năpustit asupra colegilor săi. El i-a acuzat pe aceştia că s-au dat accidentaţi după meciul cu Dinamo pentru a nu evolua cu Oţelul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oţelul – FC Botoşani s-a încheiat 0-2. Cele două goluri ale meciului au fost marcate de Florescu în minutele 66 şi 90+1.

Omul care a adus prima victorie a lui FC Botoşani din acest sezon s-a năpustit asupra colegilor săi

E ca și cum am fi câștigat campionatul, așa mă simt. Ne bucurăm, a venit Moș Crăciun mai devreme, îl așteptam de mult timp. I-am scris și lui Moș Niculae și tot așa, n-a venit. Acum a venit Moș Crăciun mai repede. Suntem fericiți că lăsăm o impresie bună.

Suntem fericiți că am câștigat aici cu o echipă foarte bună. A venit vacanța, ne bucurăm, ne încărcăm bateriile… Bine, au fost descărcate de când a început campionatul.

Trebuie să revenim mai puternici. Nu doar în seara asta am arătat că se poate. Nu mai știam să ne bucurăm. Și când am dat gol, îmi venea să iau mingea să o pun la jumate.

Reclamă

A fost o serie groaznică, nopți nedormite, groaznic. Ne bucurăm că s-a închis seria neagră. Așteptăm pregătirea de iarnă și sper să revenim mai puternici. 

Nu știu dacă multă lume a observat un mic aspect. După meciul cu Dinamo, s-au cam rărit, au rămas doar caracterele. Au lipsit câțiva.

Îmi cer scuze dacă-i jignesc, dar nu mă interesează, de fapt. Sunt niște lași. Au venit după meciul cu Dinamo niște accidentări, așa… Peste noapte, așa. O fi venit cineva noaptea, când dormeau, și le-a dat câte una în genunchi”, a declarat Eduard Florescu pentru digisport.ro după ce a înscris o dublă în meciul Oţelul – FC Botoşani 0-2.

Reclamă 4 / 0/3

Oţelul – FC Botoşani 0-2! Minunea lui Florescu. Botoşani, prima victorie stagională. Dezastru pentru Dorinel Munteanu!

Oţelul – FC Botoşani, scor 0-2, în etapa a 21-a a Ligii 1! „Dubla” lui Florescu a consemnat „minunea” şi i-a adus lui FC Botoşani prima victorie a sezonului. Este dezastru pentru Dorinel Munteanu, chiar înaintea Sărbătorilor.

Învinsă de Dinamo etapa trecută, FC Botoşani a aşteptat cinci luni până să înregistreze primul succes din Liga 1. FC Botoşani începe să spere din nou la salvarea de la retrogradare. S-a apropiat la un singur punct de Dinamo.

La Galaţi, gazdele au presat, dar nu au reuşit să marcheze sau să producă ocazii mari de gol, iar moldovenii au trimis primul şut pe spaţiul porţii abia în minutul 38. În minutul 50 golul lui Maciel a fost anulat pentru ofsaid, iar gazdele au rămas în zece din minutul 64, după ce Adrian Rus a primit direct cartonaşul roşu.

După trei minute, Eduard Florescu a executat perfect o lovitură liberă şi a deschis scorul, dar gălăţenii nu au avut reacţie şi, în minutul 90+1, Ilicic i-a pasat în careu lui Eduard Florescu, care a reuşit dubla.

FC Botoşani s-a impus cu 2-0, reuşeşte prima victorie a sezonului şi se află tot pe ultimul loc al clasamentului, al 16-lea, cu 12 puncte. Echipa lui Mihai Ciobanu s-a apropiat însă la numai un punct de Dinamo. Oţelul are 26 de puncte şi ocupă locul 11.

OŢELUL: Dur-Bozoancă – Adăscăliţei (Latouchent 46), Yabre, J. Cisse, Zhelev – Samuel Teles (I. Neagu 71), Zivulic, Jardan (Fatai 71) – Maciel, Al. Pop (G. Cârjan 63), R. Tănasă (A. Rus 46). ANTRENOR: Dorinel Munteanu

FC BOTOŞANI: Ducan – Charles Petro, Sadiku, Şeroni, Ţigănaşu – G. David (G. Dragomir 67), V. Dican, Ed. Florescu – A. Dragu (Cioiu 67), Ilicic (L. Fulop 90), Adams Friday (Drole 81). ANTRENOR: Mihai Ciobanu

Reclamă

Cartonaşe galbene: Samuel Teles 23 / G. David 45+2, Şeroni 58

Cartonaş roşu: Andrei Rus (Oţelul Galaţi) min. 65

Arbitri: Bogdan Dumitrache – Cosmin Vatamanu, Ionuţ Marius Bobe – Horia Mladinovici

Arbitri VAR: Sorin Costreie – Marius Cristian Marchidanu

Observator: Alexandru Deaconu

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și