Închide meniul

Ovidiu Burcă a vorbit despre demisie înainte de meciul cu Oţelul Galaţi. „Câinii” se află pe penultimul loc în Liga 1

Bogdan Stănescu Publicat: 28 septembrie 2023, 15:36

Reclamă
Ovidiu Burcă a vorbit despre demisie înainte de meciul cu Oţelul Galaţi. „Câinii se află pe penultimul loc în Liga 1

Ovidiu Burcă a vorbit despre demisie înainte de meciul cu Oţelul Galaţi

Ovidiu Burcă, în timpul unui meci la Dinamo/ Hepta

Ovidiu Burcă a vorbit despre demisie înainte de meciul cu Oţelul Galaţi. Antrenorul lui Dinamo le-a cerut acţionarilor „câinilor” să aibă răbdare cu el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se află în acest moment pe loc direct retrogradabil în Liga a 2-a, fiind pe poziţia a 15-a din 16 echipe. După 10 etape disputate, Dinamo are numai 8 puncte.

Ovidiu Burcă a vorbit despre demisie înainte de meciul cu Oţelul Galaţi

Va fi un meci intens. Cunosc foarte bine cum trăiesc cei din Galaţi pentru fotbal. Am lucrat acolo şi ştiu că ne va aştepta un stadion plin, un meci intens. Putem să o numim echipa surpriză, faptul că nu a pierdut de atâta timp.

Ar cam fi momentul, ar cam fi momentul, da (n.r: să câştige Dinamo). Uneori rezultatele vin mai repede şi este extraordinar, alteori mai târziu. E foarte important să ne păstrăm calmul, ca antrenor vreau ca de la meci la meci echipa să arate progres.

(n.r.: Simţi cumva că ai avea postul în pericol?) Nu! Nu simt lucrul ăsta şi cred că e mult prea devreme să facem astfel de discuţii. Eu cred că e prea devreme. Cred că sunt şi în asentimentul conducerii. Eu am spus de la bun început că nu va fi uşor.

Reclamă

(n.r.: legat de demisie) Eu cred că e nevoie de puţină răbdare, iar legat de demisia mea, daţi-mi putin timp, vă rog frumos. Se discută prea mult despre lucrul ăsta.

(n.r.: La ce decizii să ne aşteptăm din partea conducerii?) Nu ştiu ce şedinţă are loc, dar nu cred că veţi auzi de schimbări tehnice”, a declarat Ovidiu Burcă în conferinţa de presă de dinainte de Oţelul Galaţi – Dinamo.

Ovidiu Burcă, mesaj clar după Dinamo – FC U Craiova 1948 1-1: „Jocul e în creştere!”

Ovidiu Burcă a oferit prima reacţie, după ce Dinamo a remizat cu FC U Craiova 1948, scor 1-1. Antrenorul „câinilor” s-a declarat mulţumit de jocul prestat de jucătorii săi şi este încrezător înaitea duelului cu Oţelul, din runda următoare de Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo a ajuns la patru meciuri fără victorie, în toate competiţiile. „Câinii” au început cu un egal noul sezon din Cupa României, scor 1-1, cu FC U Craiova 1948, într-un meci care s-a desfăşurat pe Arena Naţională.

Ovidiu Burcă a analizat jocul prestat de Dinamo şi a declarat că jucătorii săi au progresat, însă mai au de lucrat la finalizare, acolo unde au nevoie de luciditate. De asemenea, antrenorul „câinilor” a declarat că echipa sa este apăsată de faptul că nu a mai câştigat de patru meciuri.

Pe de altă parte, în privinţa faptului că a menajat unii jucători, Burcă a declarat că a recurs la acest fapt pentru a avea jucători proaspeţi la duelul cu Oţelul, programat vineri, în Liga 1, duel care se va vedea în format live text, pe AS.ro.

Ovidiu Burcă: „Cu Oţelul va fi diferit!”

„Am luat un gol stupid. Jocul nostru e în creştere. Ca antrenor, rezultatul e foarte important, lumea după asta te judecă. Jocul echipei a progresat. Am făcut un meci solid, am creat ocazii, am avut iniţiativa. Mai puţin, unele momente în care n-am controlat jocul, sunt lucruri la care mai trebuie să lucrăm.

Am avut reacţie, am avut oaczii, dar totuşi n-am avut luciditate, trebuie să fim mai liniştiţi. Îi apasă şi pe ei că n-am învins de mult. Pentru asta e nevoie de calm, să ai multă răbdare.

E grupă accesibilă, am făcut câteva schimbări. Echipa s-a prezentat bine. Am făcut rotaţii, ne dorim să avem jucători proaspeţi la Galaţi. Putem să mergem pe două fronturi, echipa trebuie să se adapteze.

(N.r. meciul cu Oţelul) Va fi diferit. Întâlnim acelaşi public incandescent, acelai antrenor ambiţios, o echipă care n-a pierdut de multe etape. Nu este un adversar nou, îi ştim, îl ştim foarte bine şi pe Dorinel Munteanu”, a declarat Ovidiu Burcă, la digisport.ro.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:45 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:20 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act Vezi toate știrile
Citește și