Închide meniul

Oţelul – Dinamo 1-1. Meci echilibrat la Galaţi! „Câinii” lui Kopic au ratat ocazia de a urca pe locul 2

Antena Sport Publicat: 20 septembrie 2024, 22:59

Reclamă
Oţelul – Dinamo 1-1. Meci echilibrat la Galaţi! „Câinii lui Kopic au ratat ocazia de a urca pe locul 2

Oţelul - Dinamo 1-1

Dorinel Munteanu şi Kopic, înaintea unui meci - Profimedia Images

Meciul Oțelul – Dinamo, care s-a încheiat cu scorul de 1-1, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Duelul a contat pentru etapa cu numărul 10 a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După acest rezultat, Oțelul se află pe locul 2 în Liga 1, cu 17 puncte. De cealaltă parte, echipa lui Zeljko Kopic este pe locul al 3-lea, cu 16 puncte după 10 meciuri jucate.

LIVE TEXT | Oţelul – Dinamo 1-1

Min. 89: Ocazie uriaşă pentru Dinamo! Iustin Popescu a avut o intervenţie miraculoasă la şutul lui Adrian Caragea.

Min. 59: Cătălin Cîrjan a atins balonul cu mâna în careu, arbitrul a fost chemat să revadă faza la marginea careului, însă nu a dictat penalty pentru Oţelul.

Min. 47: Ocazie Dinamo! Licsadru a fost aproape să intervină cu capul la centrarea perfectă a lui Cătălin Cîrjan, însă balonul a fost respins in extremis de Iustin Popescu.

Reclamă
Reclamă

Min. 38: Ocazie Oţelul! Juri Cisotti a centrat către Alexandru Pop, însă reluarea atacantului a trecut pe lângă poarta „câinilor”.

Min. 22: Oţelul – Dinamo 1-1! Maciel a reuşit să egaleze, cu o reluare din faţa porţii, după ce balonul a ricoşat din bară la el.

Min. 17: Oţelul – Dinamo 0-1! Astrit Selmani a deschis scorul pentru „câini”, din penalty. Arbitrul a arătat punctul cu var, după ce atacantul kosovar a fost faultat de Iustin Popescu!

Reclamă

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start:

Oțelul (4-3-3): I. Popescu – D. Maftei, Cisse, Zivulic, Tomasevic – Cisotti, Lameira, Teles – Maciel, Juric, Al. Pop
Rezerve: KovalovGomes Silva, Adăscăliței, Zhelev, I. Neagu, Tănasă, N. Roșu, Duric, Chira, M. Cojocaru, Andronache, S. Rus
Antrenor Dorinel Munteanu

Dinamo (4-3-3): Golubovic – Sivis, Patriche, Licsandru, Amzăr – Olsen, A. Mărginean, Cîrjan – Soro, Selmani, Milanov
Rezerve: Ailesei, Al. Stoian, Opruț, Pașcalău, Caragea, Politic, Rotund, Costin
Absenți: Abdallah, Homawoo, Bordușanu, A. Florescu, Bani, Gnahore
Antrenor Zeljko Kopic

Anunţul făcut de Zeljko Kopic înainte de Oţelul – Dinamo îi va face fericiţi pe fanii din Ştefan cel Mare. Dennis Politic are şanse considerabile să evolueze, el reluând deja antrenamentele.

„Dennis Politic și Petru (n.r. – Neagu) au început antrenamentele cu echipa de la începutul acestei săptămâni, fac antrenamente normale cu echipa. Despre ceilalți jucători, avem încă două zile până la meci, vom vedea situația lor și vom decide mâine.

Trebuie să continuăm să jucăm fotbal de bună calitate, să progresăm la anumite aspecte pe care trebuie să le îmbunătățim. Toată lumea știe că va fi greu, dar mergem acolo să încercăm să câștigăm punctele.

Mâine mai avem un antrenament, până la începerea meciului avem mai mult de 48 de ore. Avem mai mult decât suficient timp să găsim cea mai bună soluție posibilă pentru acest meci”, a spus Kopic, într-o conferinţă de presă.

Dorinel Munteanu, înaintea de Oţelul – Dinamo

Dorinel Munteanu a întâlnit-o pe Dinamo în Liga 1 de 16 ori, câştigând 7 meciuri. Munti a înregistrat şi 4 remize şi 5 eşecuri.

„Va fi un meci foarte greu, cu o echipă care a început foarte bine campionatul, care are ca obiective calificarea în play-off-ul campionatului. Noi trebuie să tratăm foarte serios jocul, pentru că trebuie să ştim exact în ce direcţie mergem. Îmi doresc să mergem în direcţia cea bună, să trecem cu bine şi peste acest joc, să rămânem pe aceeaşi poziţie în clasament.

Dar acest lucru se va realiza numai dacă vom trata jocul foarte serios. Trebuie să avem atitudine agresivă, un joc colectiv foarte bun, ridicat la nivel maxim din toate punctele de vedere, mental, fizic, organizatoric.

Numai aşa putem face ca rezultatul final să fie de partea noastră. Au jucătorii în formă, dar depinde şi de jucătorii noştri dacă vor putea să facă şi în meciul cu noi ce au făcut în celelalte meciuri. De aceea vreau un joc colectiv, bine organizat, să funcţioneze foarte bine toate cele trei compartimente”, a spus şi Munteanu.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:53

Asociația de Fotbal a Municipiului București a fost radiată de instanţă! Reacţia lui Adrian Mititelu: „Nu mai e o glumă”

19:45

LIVE SCOREFenerbahce şi Rangers joacă ACUM, în Europa League! Tottenham – Qarabag şi Ajax – Beşiktaş (22:00)

19:35

Dennis Man îi impresionează pe toţi, după începutul de sezon de vis de la Parma! Ce a declarat un fost adversar al românului

19:07

Miralem Pjanic, prezentat călare la noua sa echipă! Salariul cu care a fost convins să ajungă în ţara în care refuzase să joace

19:07

Suporterul care i-a adresat insulte rasiste lui Vinicius a fost condamnat la închisoare! Decizia instanţei

18:44

Programul complet al meciurilor din etapa a doua a Ligii Campionilor Asiei. Cristiano Ronaldo şi Florinel Coman, în AntenaPLAY

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și