Închide meniul

Ovidiu Burcă i-a răspuns lui Valeriu Iftime înainte de Dinamo – FC Botoşani: „A pus presiune pe echipa lui, nu pe noi”

Bogdan Stănescu Publicat: 13 august 2023, 13:39

Reclamă
Ovidiu Burcă i-a răspuns lui Valeriu Iftime înainte de Dinamo – FC Botoşani: A pus presiune pe echipa lui, nu pe noi”

Ovidiu Burcă, mesaj clar înainte de Universitatea Craiova - Dinamo

Ovidiu Burcă, în timpul unei conferințe de presă

Ovidiu Burcă i-a răspuns lui Valeriu Iftime înainte de Dinamo – FC Botoşani. Patronul moldovenilor a anunţat că va lua măsuri dacă FC Botoşani va fi învinsă de lanterna clasamentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul roş-albilor se aşteaptă la un meci de luptă. Dinamo – FC Botoşani e mâine de la ora 20.30. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ovidiu Burcă i-a răspuns lui Valeriu Iftime înainte de Dinamo – FC Botoşani

Pe noi nu ne descurajează ce a spus. Poate să spună ce dorește dumnealui, nouă nu ne rămâne decât să aratăm pe teren că lucrurile nu stau chiar așa. Ce a declarat pune mai multă presiune pe echipa lui, nu pe noi”, a declarat Ovidiu Burcă în conferinţa de presă de astăzi.

Va fi un meci greu, dar dacă mă bate și Dinamo, mă bate și Galațiul, înseamnă că nu am față de Liga 1, că ar trebui să-mi văd de altele sau să fac altceva în clubul ăsta. Ar însemna că ceva este în neregulă, că nu e bun antrenorul, nu am lot bun sau pur și simplu atât pot oamenii, iar atunci ar fi nevoie de schimbări.

În momentul ăsta nu este atât de grav, dar sigur, mă duc la Dinamo să-i bat, nicidecum să mă «execute» Dinamo. Dar știți că fotbalul nu este așa ușor. Oamenii au spectatori, este o emulație acolo, iar dacă ești neatent, iei un gol prostește, îți mai dă arbitrul cu VAR-ul în cap…”, a declarat patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime.

Reclamă

„Ne aşteaptă un meci dificil”

Ne va aștepta un meci mai dificil decât pare la prima vedere, întâlnim o echipă cu jucători cu calitate, cu un antrenor care cunoaște bine mediul de acolo. Marius Croitoru a realizat lucruri foarte frumoase la Botoșani, acum încearcă să formeze o echipă competitivă, la fel ca noi. Nu îi e ușor, deși a adus mulți jucători noi, cu mare calitate.

Ne așteaptă un meci dificil pentru că și ei sunt în criză de puncte. De asemenea, eu simt că echipa mea e de la zi la zi mai bine, jucătorii care au venit au crescut foarte mult nivelul lotului, intensitatea în antrenamente, iar din acest punct de vedere suntem pe drumul cel bun.

Va fi un meci de luptă, de angajament, trebuie să fim foarte concentrați. Încercăm să controlăm jocul, ne dorim ca suporterii să aibă răbdare și să ne susțină din primul până în ultimul minut”, a mai declarat Ovidiu Burcă în conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo l-a prezentat oficial pe Răzvan Began! Întăriri pentru Ovidiu Burcă, înaintea duelului cu Botoşani

Dinamo l-a prezentat oficial pe Răzvan Began. Portarul a fost adus de „câini” după ce s-a despărţit în această vară de Botoşani, viitoarea adversară din Liga 1 a trupei lui Ovidiu Burcă.

București, 11 august 2023. Ultima oară la FC Botoșani, portarul Răzvan Began a semnat un contract cu Dinamo 1948 București și, de astăzi, face parte din lotul pregătit de Ovidiu Burcă pentru acest sezon de Superligă, a anunțat administratorul special Vlad Iacob pentru canalele oficiale de comunicare ale clubului.

Noul portar dinamovist a început fotbalul la CFR Cluj și a mai evoluat în carieră pentru Viitorul, actualul Farul Constanța, Luceafărul Oradea, Foresta Suceava, Hermannstadt, ACS Poli Timișoara, Daco-Getica București, Dunărea Călărași, Sepsi OSK Sf. Gheorghe și FC Botoșani.

Născut la Sighetu Marmației, Răzvan Began va împlini, mâine, 27 de ani.

1 meci a apărat Began în acest sezon pentru FC Botoșani, în a doua etapă de SuperLigă, 1-1 pe teren propriu cu Petrolul Ploiești.

3 trofee are Began în palmares, Cupa României (2022, 2023) și Supercupa României (2023), toate cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

3 portari are prima noastră echipă în lotul pentru sezonul 2023-2024: Adnan Golubovic, Filip Dujmovic și Răzvan Began.

Reclamă

Bine ai venit la Dinamo, Răzvan Began!”, se arată în comunicatul postat de Dinamo, pe conturile oficiale.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și